Čestitam in dobrodošel-a na strani Notranjega kroga strastnega življenja.

Dragi-a strasten-a ustvarjalec-ka,

toplo pozdravljen-a dragi-a na tem posebnem mestu s tem posebnim vabilom. Če si želiš živeti opolnomočeno, v skladu s svojo notranjo modrostjo ter neskončnimi možnostmi življenja uporabe svojih talentov in potenciala, te vabim k prebiranju.

Si želiš biti v krogu visokovibracijskih ljudi ter lahkotneje navigirati skozi življenje v povezavi s svojim namenom in močjo?

V ta namen sem za svojo skupnost strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk odprla prostor – NOTRANJI KROG STRASTNEGA ŽIVLJENJA, ki te bo podprl pri vseh zgoraj naštetih stvareh. Izjemno je, da lahko živiš bolj v skladu s svojo notranjo modrostjo, ne da bi se zato moral-a komu opravičevati, s samo urico ali dvema na mesec, ki ju nameniš samo sebi in povezavi s svojo notranjo modrostjo.

Če si želiš lahkotneje živeti, krepiti svojo notranjo moč in hitreje stopati po poti uresničevanja svoje vizije, je to morda najpomembnejše sporočilo, ki ga moraš slišati. To pa iz naslednjih razlogov!

Pravkar sem odprla ekskluzivno priložnost zate: NOTRANJI KROG STRASTNEGA ŽIVLJENJA. In tukaj je nekaj prednosti, ki jih prejmeš, če se boš notranjemu krogu pridružil-a:

  • Mesečna Skype srečanja: intuitivni vpogledi, napotki za preboj čez ovire, energijske vaje ter tehnike učinkovitega uresničevanja.
  • Celovito Intuitivno napoved meseca – vodnik za izpolnjeno življenje – v svoj epoštni nabiralnik vsakega prvega v mesecu v vrednosti 24€, 12 mesecev. Poleg tega pa še osebno Intuitivno napoved leta (ob novem letu) v vrednosti 120€.
  • Skupnost ljudi, ki vibrirajo tako kot ti, kar ti bo olajšalo hojo po poti svojega srca.
Sedaj se najbrž že sprašuješ o tem, koliko to stane, kajne?

 

Taki ekskluzivni krogi so precej dragi in lahko stanejo tudi po več desetisoč evrov. Vendar po mojih izkušnjah pogosto ne odtehtajo svoje investije. Vendar pa se dvigujejo tudi cene programov Strastnega živeljenja. Zato sem za skupnost strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk odprla prostor notranjega kroga, v katerem še lahko sodeluješ z menoj, ne da bi to izčrpavalo tvoj proračun ter imaš konkretne, tudi materialne rezultate na pomembnih življenjskih področjih.

Zato imam zate pripravljen velik prihranek.

Moje svetovalne ure stanejo med 140 € (intuitivno svetovanje) in 270 € (poslovno svetovanje). Mesečni, trimesečni ali polletni programi Strastnega življenja stanejo med 1300 € in 5800 €. Vendar ti za mojo mentorsko podporo skozi leto ne bo potrebno odšteti niti toliko, kolikor stane ura in pol intuitivnega svetovanja. Če se odločiš STOPITI V NOTRANJI KROG STRASTNEGA ŽIVLJENJA, lahko prejmeš vse našteto in še več samo za 77 € / mesec.

Zakaj sem se tako odločila? Zakaj sem neglede na to, da delo z menoj postaja vse bolj eksluzivno in namenjeno le tistim, ki si res želijo razvoja potenciala in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti ter ne pristajajo na manj kot najboljše? Ker si želim pomagati tudi tistim, ki si teh eksluzivnih paketov ali intenzivnejših programov ne želijo ali ne morejo privoščiti, a si vseeno želijo preboja v svojo notranjo moč in živeti svoje sanje ob strokovni mentorski podpori.

To je resnično win-win ponudba.

Pripravi se na:

  • Redno mesečno mentorsko podporo in intuitivno vodstvo skozi eno leto.
  • Visokovibracijsko skupnost, ki dela z majhnimi koraki velike premike.
  • Lahkotno življenje in uresničevanje svoje vizije in srčnih želja.
 
Vendar to še ni vse.

 

Če stopiš v NOTRANJI KROG STRASTNEGA ŽIVLJENJA z enkratnim vplačilom, lahko prihraniš 147 €.

Potrebno pa je iti v akcijo takoj. Izpolni prijavni obrazec in postani del notranjega kroga strastnega življenja z vsemi ugodnostmi iz te ponudbe za samo vplačilo v enem znesku v višini 777 € ali  z izbiro mesečnega načina vplačila 77 € na mesec (12 mesecev).

Pohiti in se še danes vključi vnotranji krog Strastnega življenja.

Se veselim. Z ljubeznijo in radostjo, Tamara

KAJ SE ZGODI, KO IZPOLNIŠ PRIJAVNI OBRAZEC

Na enaslov, ki si ga navedel-a na obrazcu, prejmeš povezavo na plačilo NOTRANJEGA KROGA STRASTNEGA ŽIVLJENJA. Za vsa vprašanja nam lahko pišeš na info@tamarabelsak.com z zadevo, notranji krog.