Od STRASTI do NAMENA
31 dni s Tamaro Belsak

Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh

Hej, hej lepo pozdravljen-a v “OD STRASTI DO NAMENA”, 31-dnevnem video potovanju. Izziv je namenjen sproščanju in prebujanju lahkotnosti življenja. In če si boš vsak dan vzel- deset minut časa za vaje, ki jih boš prejel-a na svoj enaslov, potem je ta izziv zate.

Predvsem pa je zate, če se želiš spočiti, sprostiti in obnoviti svoje kreativne sokove ter jim dopustiti, da ponovno stečejo.

OD STRASTI DO NAMENA je namenjen temu, da stečejo kreativni sokovi na polno, da stvari v življenju dobijo svoje mesto in močan – jasen namen ter poriv naprej. Ko aktiviraš radost in kreativne sokove iz strastne ljubezni do življenja, steče tudi pretok bogastva in obilja v tvojem življenju in to tako zagotovo kot se spomladi topi sneg v gorah.

Kako bo izziv potekal?

V svoj epoštni nabiralnik boš vsak dan prejl-a vaje, ki ti pomagale iti v pretok z dnevom ter odpirati polje tvojega potenciala. Vzele ti bodo kot rečeno le 5 do 15 minut časa.

Sporoči, kam ti pošljem izziv, preveri svoj epoštni nabiralnik in prični!

(izziv je brezplačen)

Verjamem, da se pravi odgovor na naša življenja tukaj in sedaj skriva v STRASTI do vsega, kar nam življenje ponuja. Ta sladka strast, kajne? Da strastno počneš, to kar te veseli in da znaš v življenju uživati.