Po poteh Marije Magdalene
POTOVANJE KRALJICE NA PRESTOLU SVOJEGA ŽIVLJENJA

 

POMLADI 2023
JUG FRANCIJE

 


To je za sanje
in dejanja
Za ženske, ki se cenimo
Za preboj,
igrivost in
prosperiteto

MEDITACIJE – RITUALČKI – KREPITEV NOTRANJE MOČI  – NEGA ŽENSKE ENERGIJE SPREJEMANJA IN SOČUTJA – INTUITIVNO VODENJE – KANALIZIRANJE SPOROČIL MARIJE MAGDALENE

Moja zgodba z Marijo Magdaleno se je pričela na eni od meditacij, ob obisku Sharon Prince v Sloveniji. Po meditaciji je dejala, da ima Marija Magdalena sporočilo zame. Dejala je, da smo nekoč davno skupaj pekle kruh in skrbele za otroke ter bile del skupine žensk v Izidinem krogu. Po tem dogodku sem pričela raziskovati preplet zgodb, resnico, brala sem, odkrivala naprej… Zgodba Marije Magdalene se me je močno dotaknila, tako kot tudi zgodbe drugih močnih, čudovitih, pomembnih in pogumnih žensk, ki jih je zgodovina namerno spregledala.

Vsaka ženska nosi v sebi seme božanskosti, alkimije, sposobnosti kreiranja kraljice na prestolu svojega življenja. Vabim te, da se mi pridružiš na tej poti raziskovanja in odkrivanja svoje božanskosti in posebnosti na tem popotovanju. Na posebnih energijsko močnih mestih, na katerih naj bi zgodovinsko delovala tudi Marija Magdalena ali ljudje, ki so varovali izročilo Knjige ljubezni, se bomo s to izvorno energijo tudi povezali.

Daven spomin danes postaja vse bolj živ. Bolečina vseh žensk v zgodovini, ki so bile zatrte, nepriznane in zlorabljene zaradi svoje veličine, se počasi preobraža. Vrata novi poti Ženske z veliko začetnico so odprta. 

Živimo v posebnem času, ko se prebuja tudi zavest o naši resnični božanskosti ter s tem potisk k ohranjanju svetosti svojega bistva takšnega kot je, brez cenzure in poskusov prilagajanj, da bi ustrezali, pripadali. Sveta ženska energija dobiva svojo pravo vlogo v svetu, ki je na prehodu iz moškega delovanja in reševanja, v žensko energijo kreacije in akcije na podlagi navodil srca. Ženske smo poklicane, da pričnemo služiti svetu s svojo zatajeno, pogosto spregledano, napačno razumljeno in z razlogom potisnjeno v ozadje, VELIKO MOČJO.

Poklicane smo k temu, da postanemo KRALJICE na prestolu svojega življenja, v katerem brezpogojno sledimo svoji intuiciji, poskrbimo najprej najbolje zase in sledimo svojim sanjam. Tudi moški so poklicani k temu, da postanejo modri KRALJI na prestolu svojega življenja.

Čeprav je Marija Magdalena ob prihodu v Provanso šla skozi najtravmatičnejše življenjske dogodke v življenju, od izgnanstva do izgube ljubljenega, je kljub temu tam ustanovila šolo ljubezni, skupnost, celo zavetišče za brezdomce… Gre za zelo pogumno žensko z izjemno voljo in osebnostjo ter vero, ki je bila sposobna preiti vse ovire, neglede na pritiske. Marija Magdalena predstavlja vzgled vsem ženskam.

Vabljen-a ljuba, da se nam pridružiš na čudoviti poti odkrivanja in postavljanja svoje notranje moči (beri: luči).

PROGRAM JE DUHOVNO IN ZGODOVINSKO NARAVNAN IN NAMENJEM TISTIM, KI IMAJO RADI POTOVANJA Z GLOBJIM NAMENOM.

Dan 1

LJUBLJANA – LUCCA – GENOVA


Zgodnji jutranji odhod iz Ljubljane, vožnja z vmesnimi postanki mimo Sežane, Benetk in Bologne ter čez Apenine do mesta Lucca, kjer se bo pričel naš program ogledov. Po mestu bomo šli po poteh Marije Magdalene in toskanske grofice Matilde. Tukaj se njuna zgodba prepleta. Matilda Toskanska je živela tisočletje kasneje. Zgodovinsko je znana po vojaških podvigih, skriti spisi pa govorijo o njeni vodilni vlogi pri učenju originalnega Jezusovega izročila – Knjige ljubezni. Vožnja do Genove, nočitev.

Dan 2

GENOVA – SAINT MAXIMINE DE LA SAINT BAUME – AIX EN PROVENCE – ARLES

Po zajtrku se bomo peljali ob slikoviti Rivieri nad San Remom in pri Ventimiglii prestopili v Francijo. Obiskali bomo samostan na slikoviti pečini Saint-Maximine de la Sante Baume, v katerem naj bi še pred njegovo postavitvijo delovala Marija Magdalena. Prav tako se bomo ustavili v baziliki Marije Magdalene. Pot do Provanse, v kateri so nekoč živeli Katari – veja krščanstva, ki se je odcepila. Verjeli so v čistost, enakost za vse in dobrodelnost. Znan je masaker Katarov na tem območju leta 1209. Dan bo namenjen zdravljenju vseh blokiranih aspektov našega celovitega bitja. Nadaljevali bomo do mesta Aix en Provence. Postanek za kavo in kratek ogled v mestu, ki so mu dali pečat vodnjaki in slavni domačini kot sta Montesquieu in Cezanne. Pot bomo nadaljevali vse do Arlesa, kjer bo naš hotel, večerja in prenočevanje.

 

Dan 3

ARLES – SANTES MARIES DE LA MER – CAMARGUE – AIGUES MORTES – ARLES

Po zajtrku se bomo spustili še južneje v delto reke Rone v nacionalni park Camarque, ki je znan po svojem bogatem raznolikem rastlinstvu in živalstvu. Vožnja skozi območja, kjer se pasejo divji kamarški konji in biki. Nadaljujemo do vasi ob morju Santes Maries de la Mer, kjer naj bi se po pregonu zgodnjih kristjanov izkrcale tri Marije. Tukaj se na letnem festivalu zbirajo tudi Romi. Spomnili se bomo njih in Črne Sare. Obiskali bomo tudi obzidano mesto Aigues Mortes, znano iz zgodovine križarskih vojn. Če bo še kaj časa, bomo pred večerjo v hotelu obiskali Van Goghov Arles z nekdanjo katedralo St. Trophime s samostanom, ki ima najlepši križni hodnik v Provansi. Isti hotel kot noč prej.

Dan 4

ARLES – MONTSEGUR – CARCASSONNE

Po zajtrku se bomo s prtljago vkrcali na avtobus in nadaljevali proti zahodu do energijsko močne vzpetine in ruševin Gradu Montsegur. Legenda pravi, da je tukaj dom svetega grala. Po vzponu in ogledu ter času za zbrano doživljanje videnega, se bomo odpeljali še kos poti naprej v Carcassonne, mesto, ki se ponaša z bogato kulturno dediščino. Ogledali si bomo utrdbo La Cite de Carcassonne, ki je od leta 1997 na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine, Pont Vieaux … Dan bo namenjen povezovanju z božanskim načrtom duš dvojčič. Nočitev. Sledi namestitev v hotelu blizu obzidja, večerja in nočitev.

Dan 5

CARCASSONNE – RENNES LES BAINS – CARACASSONNE

Po zajtrku se sledi celodnevni ogled Rennes les Bains, sprehod do termalnih izvirov in do 5000 let starega stola, ki mu pravijo tudi stol boginje Izis. Povezava z vilinski bitji, alkimijo boginje Izis, čiščenje in hkrati sidranje. Rennes Le Chateau. Zvečer se bomo vrnili v isti hotel kot noč prej. Večerja in nočitev.

Dan 6

CARCASSONNE – RENNES LES BAINS – CANNES

Po zajtrku nas bo pot vodila na obisk k cerkvi Črne Madone oziroma v mogočno Notre Dame de Marceilles. Črna madona je pravzaprav simbol smrti in propada kot tudi emblem obnove in ponovnega rojstva. Raziskali bomo tudi ta vidik sebe ter večnega porajanja novih in globjih identitet. Po ogledu bomo začeli zbirati km proti domu. Vrnili se bomo v gosto naseljene in turistično oblegane konce ter večerjali in prespali v znamenitem Cannesu. Do obale ne bo daleč in morda jo bo kdo poiskal za večerni sprehod.

Dan 7

CANNES – NICA – LJUBLJANA

Zajtrk. Prizorišče filmskih festivalov je zjutraj spokojno. Odpeljali se bomo po Azurni obali do glavnega mesta območja, Nice. Sprehodili se bomo po prijetnem starem jedru in poskrbeli za malico in drobne nakupe na tržnici ter se nato odpravili proti domu. Dan bo posvečen praznovanju ženske energije. S kratkimi postanki bomo v Ljubljani pozno zvečer.

Cena:  To so okvirne cene, izračunane po cenikih iz leta 2020 pri najmanj 20 udeležencih. Okvirna cena oddiha je: 1725 EUR. Doplačilo za enoposteljno sobo 290 EUR.

Cena programa Po poteh Marije Magdalene vključuje:

  • Strokovno intuitivno vodenje, meditacije, delavnico aktivacije potenciala z namenom prevzemanja prestola na parketu svojega življenja in praznovanja ženske, kreativne energije s Tamaro Belšak, intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh, Divine Living kovčinjo in ICF akreditirano kovčinjo.
  • strokovno turistično vodenje s turistično agencijo Abctour d.o.o.
  • prevoz z modernim turističnim avtobusom z vsemi cestninami, parkirninami, ekološkimi taksami in z dvema voznikoma,
  • namestitev v hotelih turistične kategorije (3*),
  • polpenzion (6x),
  • nočitve v dvoposteljnih sobah,
  • turistične takse v hotelih,
  • vstopnine po programu,
  • organizacijo in DDV.

V ceni ni vključeno: pijače pri obrokih, vstopnine za individualne oglede.

Okvirni program je napisan po pogojih dne 14. februarja 2020. Pobudo zanj je dala in vsebinsko-duhovni del vodenja prevzela Tamara Belšak. Predvideni turistični vodnik je Gregor Zupan. Končni program (morebitne spremembe v vrstnem redu ogledov) potovanja z naslovi hotelov boste prejeli vsaj 10 dni pred odhodom.

Dodatne informacije: Tamara Belšak, info@tamarabelsak.com.