Če smo se kaj naučili v letu 2020,  je to, da nič ni gotovo, nič ni stalno in morda celo to, da nič ni vredno več kot to, da živimo svobodno in v skladu z navodili svojega srca.
Naš namen je, da živimo svoje darove, ne samo preživimo, ampak da ustvarjamo prosperiteto na vseh življenjskih področjih in celovito.
Na tem webinarju bom delila sistem, po katerem lahko vsak, ki čuti, da ga kliče poslanstvo, ki čuti svoj dušni klic, le-tega tudi uspešno predstavi svetu in ustvari želen pritok denarja.
PO TEM WEBINARJU BOŠ
vedel-a kateri naslednji korak narediti na poti življenja svojega potenciala in klica svoje duše,
vedel-a, kako zavedno uporabljati svojo energijo v povezavi s talenti in znanji ter to uporabiti v praksi,
vedel-a kako s svojim poslanstvom ustvarjati tudi prihodke v višini do 5000€ ali več,
če boš z nami v živo, pa bomo izvedli še meditacijo Začuti in zaživi svoje življenjsko poslanstvo.
TAKOJ OB PRIJAVI NA WEBINAR PREJMEŠ ŠE MOJ PRIMER SCENARIJA ZA PRIPRAVO FB JAVLJANJ V ŽIVO , KI SO NAJBOLJŠI NAČIN ZA TO, DA USTVARIŠ ZAUPANJE SVOJE SKUPNOSTI V SEBE, V SVOJO STORITEV ALI IZDELEK.
Če ti ni uspelo biti z nami v živo, si zamudil-a čudovito meditacijo, katere namen je, da se ti kristalizirajo odgovori na KAJ in KAKO živeti svoje poslanstvo in ga monetizirati, na katero so bili odlični odzivi. Sedaj je na voljo v sklopu meditacij Strastnega življenja za osebni in poslovni uspeh TUKAJ.
Vzemi si uro in pol časa, pripravi čaj ali kavo in in si zapiši vse ideje, ki se bodo porodile ob gledanju webinarja ter jih prični implementirati takoj!
SPOZNAJ ŠE SVOJO GOSTITELJICO, TAMARO BELŠAK

Sem Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Svoje poslanstvo sem našla v pomoči svojim strankam talente zapakirati v čudovite paketke in ponuditi svetu na avtentičen način.

V zdnjih petih letih sem tudi svoj mentorski posel popeljala do nivoja, ko se obilje na naraven način steka k meni. To sposobnost svobodnega ustvajanja, ki je dana vsem želim deliti naprej na prizemljen način.

Lahko, da si že bil-a na katerem od mojih spletnih predavanj, eksluzivnem intuitivnem oddihu na Havajih, ali pa sva se spoznal-i preko orakeljskih kart OKO, ali eknjige Uporabi Intuicijo. Posameznikom in podjetnikom in podjetnicam stojim ob strani tudi pri prebujanju vodij v sebi z aktivacijo intuicije, izgradnjo zaupanja vanjo ter celostno obogatiti življenje, tako materialno, duhovno kot emocionalno s programi Elitni UM, Intuitivni vodja in Poslovna akademija Strastnega življenja. Ljudem pomagam sprejeti to, kar jih strastno veseli in iz tega ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog.

Sem univ. dipl. nov., certificirana Intuitivna mentorica, Divine living kovčinja, ICF akreditirana kovčinja in uporabljam intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot. V svoje programe vključujem tudi postavitev poslovnega sistema in strukture. Sem tudi strokovnjakinja za znamčneje, marketing in pripovedovanje zgodb. Z menoj se lahko dogovoriš za 30 min brezplačen strateški posvet, ki je poln intuitivnih vpogledov, praktičnih napotkov in prebojnih trenutkov, tako, da izpolniš obrazec, ki ga najdeš TUKAJ.

Še malce navdiha…

Klic, ideje, želje imaš z razlogom.

Rast, obilje, sreča so tvoje naravne danosti.

Lastna vrednost je tvoja neto vrednost.