Holistični trening za izvajanje protokola prestrukturiranja čaker in revitalizacije energijskega sistema ter transformacijo vpliva mRNA cepiva na energijski sistem

(za osebno rabo & certificiran program za izvanje protokola na drugih)

MODUL 4

Delo z barvnimi sferami – PROTOKOL

PROTOKOL DELA Z BARVNIMI SFERAMI

 

Ko ste prestrukturirali vse čakre, boste skoznje pričeli vnašati različne barvne sfere. Vsaka barva ima svojovibracijsko valovno dolžino. Delali bomo s plazmo, rožnato zlato in zlato.

Plazma – najboljša frekvenca za čiščenje sistema. Dokaj močna in groba.

Roza-zlata – mehka in nežna frekvenca, ki mehča in čisti.

Zlata – kristalna, zaščitna energija.

Zgradite svojo sfero in resnično občutite barvo plazma. Če pomislite na barvo, boste na koncu dobili rumenobarvo. Plazmo je potrebno občutiti skozi vaš sistem. Predstavljajte si sebe v krogli plazemske svetlobe.

Pošljite plazemsko svetlobo skozi desno dlan in skozi prvo čakro stranke. To naredite za vse čakre. Pošiljajteplazemsko svetlobo skozi vsako čakro približno 60 sekund.

Ko boste dokončali vse čakre v plazmi, boste proces ponovili z roza-zlato.

Začutite rožnato zlato skozi svoj sistem in jo zgradite v kroglo. Vizualizirajte in občutite svojo sfero kot rožnatozlato. Pošljite to frekvenco ven skozi dlani in srce, v vsako čakro. Zadržite se  60 sekund na vsaki čakri, roza-zlata teče skozi vsako čakro, medtem, ko to frekvenco držite v svoji sferi.

Na koncu oblikujte sfero čiste zlate svetlobe, ki zaščiti čakre.  Tako zagotovite, da noben tujek ne more vstopitiv čakre. Zgradite frekvenco čiste zlate energije in jo postavite v sferi okrog sebe ter jo skozi srce in nato dlani pošljite skozi vsako čakre svoje stranke posebej. Na vsaki čakri se zadržite približno 60 sekund.

GRADIVO: PROTOKOL DELA Z BARVNIMI SFERAMI SI NALOŽITE TUKAJGRADIVO: PROTOKOL DELA Z BARVNIMI SFERAMI SI NALOŽITE TUKAJ