Holistični trening za izvajanje protokola prestrukturiranja čaker in revitalizacije energijskega sistema ter transformacijo vpliva mRNA cepiva na energijski sistem

(za osebno rabo & certificiran program za izvanje protokola na drugih)

MODUL 5

Demonstracija priklica Zlatega Fenixa

UVOD

PRIKLIC ZLATEGA FENIXA

Pred izvajanjem tega protokola poslušajte meditacijo za povezavo z Zlatim Fenixom. Ni vam je potrebno poslušati vsakič, lahko pa se preko te meditacije kadarkoli v življenju povežete z energijo Zlatega Fenixa.

Dajte namero, da zahtevate prisotnost Zlatega Feniksa.

Ta protokol začnete s kronsko čakro in začutite, kako se Zlati Fenix spušča v krono. Predstavljajte si kodo Zlatega Fenixa, kako prihaja v kronsko čakro in držite to kodo 1-2 minuti ali kot se vodeni.

Ko začutite, da se je koda integrirala v krono, se boste spustili v tretje oko, kjer se boste osredotočili na pinealno žlezo in vanjo prenesli kodo Zlatega Fenixa. Intuitivno poiščite glavno celico v pinealni žlezi, ki je ukazni center za vse celice. Predstavljajte si, kako koda gre v glavno celico epifize. Ko to storite, se bo koda naložila v vsako celico in DNK.

Ko začutite, da je proces končan, se pomaknite navzdol v grleno čakro in vizualizirajte, kako se koda Zlatega Fenixa pomika vanjo.

Ta postopek ponovite na vsaki čakri, ko se pomikate navzdol vse do korenske čakre. Lahko upoštevate tudi čakro višjega srca (timus) in popkovno čakro.

Izvedite zaključno kelacijo iz nevtralne pozicije iz hare in ta protokol, kodo, naložitev vsako čakro.

Na koncu, delajte še na tretjem očesu z najvišjimi možnimi vibracijami in energijo dvignite ter  vizualizirajte stranko v mehurčku svetlobe, da fiksirate vso delo, ki ste ga opravili.

Omogočite energiji, da se integrira, dokler je to potrebno.

Spodaj je še pdf izvedbe protokola integracije kode Zlatega Fenixa.

PROTOKOL ZLATEGA FENIXAPROTOKOL ZLATEGA FENIXA