EKSKLUZIVNA ROJSTNODNEVNA PONUDBA
VELJA OD 24.7.2020 – 26.7.2020

 

Dragi strastni ustvarjalec, draga strastna ustvarjalka!

 

Življenje je darilo, ki ga nikoli ne prenehamo odvijati
in odkrivati presenečanja, ki se skrivajo v njem.

 

Ob svojem prazniku “pristanka na tem planetu”, želim s skupnostjo Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk deliti nekaj ugodnosti, za katere čutim, da bodo lahko polepšala tvoje življenje.

NI VEČ NA VOLJO
1 ura individualnega intuitivnega in/ali poslovnega svetovanja sedaj samo 80€ (110€ – intuitivno svetovanje, 250€ poslovno svetovanje).

 

Kako poteka?

 

Svetovanje poteka preko Skypa. Prejmeš posnetek in morebitno dodatno gradivo, meditacijo ali  drugo orodje, ki ti bo najbolje pomagalo za naprej.

NI VEČ NA VOLJO
6 mesečni mentorski program razvijanja zaupanja vase in v svoje odločitve ter delovanje sistema intuicije. Karizma, avtentičnost in notranja moč so le “stranski” učinki razumevanja delovanja sistema in potenciala, ki še čaka, da ga razviješ.

 

Možnost vključitve v program po promocijski kotizaciji, sedaj samo 777€ ali 12 x 77€ (redna kotizacija 1200€ ali 12×120€).

(S programom pričnemo 3. avgusta. Mentorski klici potekajo 1x mesečno v večernih urah. Vključeno je tudi enodnevno srečanje v živo, v soboto 3. oktobra.)

Več informacij o programu.

Individualna analiza prednosti, morebitnih slabosti in božansko danih darov po Drevesu življenja. Drevo življenja je zemljevid samospoznavanja in pokaže, kaj nam je bilo dano, da se uresniči v življenju, poslanstvo, če želiš. Osvetli torej naše naravne danosti. Pokaže tudi, zakaj se to morda še ni uresničilo in kako lahko ta potencial zmanifestiramo.

 

Analiza vsebuje:

 

  • 12-15 strani pdf dokument – analiza.
  • 2 svetovalni uri, namenjeni razlagi Drevesa življenja, ki se izvedeta preko Skypa. Prejmeš tudi posnetek.

 

Sedaj za samo 450€ ali 2 x 250€ ( 650€).