USTVARJAJ STRASTNO ŽIVLJENJE
IN USPEŠEN POSEL

Z UPORABO INTUICIJE V PRAKSI

EKSKLUZIVNE NOVICE S PODROČJA PODJETNIŠTVA NOVE DOBE IN STRASTNEGA ŽIVLJENJA

Tukaj si, da izpolniš svoj potencial

 

Saj veš, da je življenje ponuja veliko več kot tekanje od dosežka do dosežka, nikoli v celoti izpolnjen-a, zmeraj v tekmi po boljšem, s primerjavami, a na koncu koncev zmeraj v iskanju tistega popolnega delca sestavljanke.


Ključ #1 izpolnitve tvojega potenciala

 

Ključ številka ena do manjkajočega delca sestavljanke je, da se dobro spoznaš. Prični z odkrivanjem svojega edinstvenega razloga obstoja, ki ti bo pomagal ustvariti življenje pod svojimi pogoji, življenje, ki ga ljubiš in posel, ki te v celoti podpira ter je usklajen s tvojimi vrednotami, željami in življenjskim stilom, ki ga želiš živeti. Zmeraj, ko prehajaš na nov nivo, ko se širiš, lahko pride do tega, da glavno vlogo v tej igri prevzame razum in zato lahko hitro izgubiš vero v svoj napredek. Da do tega ne pride, pa potrebuješ najboljše možno vodstvo. Če tega še ne veš, ga že imaš. To je tvoja INTUICIJA. Intuicija ti pomaga ostati v svoji moči ter v stanju kreativnosti in iskanja pozitivnih rešitev, rasti in napredka.

INTUICIJA je tvoje notranje vodstvo, ki deluje kot navigacijski sistem GPS, in te vodi po poti SREČE in OBILJA, ki sta tvoji naravni danosti, pridobljeni z rojstvom.

Prvi korak se prične s teboj

Pokaži svetu svoje unikatne darove in živi svoj življenjski namen. Predstavi se svetu s svojim unikatnim glasom, uporabljaj svoje talente, veščine in znanja. Jasno pokaži svetu, kdo si, svojo avtentičnost in ustvari prepoznavnost, ki bo odprla pretok vsega dobrega, kar te čaka na drugi strani uspeha, ki si ga želiš. Stopi v svet obogaten-a in s polno vero in opolnomočeno živi svoj življenjski namen.

Praktična raba intuicija te bo vodila kot navigacijski sistem k uspehu, ki si si ga začrtal-a. Vodila te bo k sprejemanju opolnomočenih, boljših odločitev, k inspiraciji. V svoje življenje boš pritegnil-a ljudi in situacije, ki ti bodo pomagale eksponentno rasti na vseh področjih.

S programi STRASTNEGA ŽIVLJENJA za osebni in poslovni uspeh lahko napreduješ hitreje kot kdajkoli prej.

Tamara Belšak, intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh

Ko sem, po 30 letih dela na vodilnem delovnem mestu v podjetju, začela s svojim poslom, sem po določenem času začutila krizo, ker sem potrebovala nekoga, s katerim bi se lahko pogovorila o poslovnih idejah, ki bi me podpiral, motiviral, verjel vame. Skozi mesece skupnega dela me je Tamara opozorila na podzavestna prepričanja, ki so me omejevala, da si nisem dovolila biti uspešna, hkrati pa me je vodila v sistematičen pristop pri definiranju in graditvi naše blagovne znamke. Večkrat me je presenetila, ko je s pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti…

Nevenka Mužič, SlovenijaBiona, kozmetični salon

Po treh mesecih imam že prvo stranko. Samo ena oseba je potrebna, da najprej verjame vate in vidi, koliko lahko dosežeš ter presežeš negativne misli in strahove. Zame je to Tamara, oseba čistega srca, ki jo želiš srečati na svoji poti. Z milino in na enostaven način me je vodila med fizičnim svetom in svetom mojih srčnih želja, vrednost in potenciala. V delo s Tamaro sem prejela strukturo, temeljem za to, da sem v ustvarjanju svojega posla napredovala hitreje kot kdajkoli prej, utrdila samozaupanje in ustvarila prostor za to, da se moja želja uresniči.

Marija Herceg, AustralijaLife in Full Expression

Veš, veliko razmišljam o tebi, o tvojih dragocenih nasvetih. Hvaležna sem za vsako minuto, ki sem jo preživela s teboj. Tako zelo sem zrasla in dozorela. Se nekaj bi rada delila s teboj: Marketing magazin je danes objavil novico, da sem predsednica letošnje žirije Diggit festivala. Ponosna sem nase. Hvala ti za spodbudo, za vero vame, za to, da sem našla sebe, svojo družino in fokus za nadaljne prioritete v zivljenju. Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.

Lidija Rakuša

Njen program Programiraj se za uspeh me je popeljal kar nekaj stopnič bližje mojim sanjam. Tamara uporablja metode, ki so silno preproste ampak ti pomagajo, da greš v globino svoje duše in se odstreliš v orbito pozitivnih sprememb, če si seveda pripravljen delat in dosledno slediš nalogam.

Klavdija Herga

Tamarinega programa sem se udeležil, saj sem želel odkriti morebitna prepričanja, ki so oteževala poslovno pot. Programiraj se za uspeh je odlično strukturirana delavnica, ki te po korakih popelje do cilja. Uspešno pomaga prepoznati in odpraviti še tako skrito prepričanje, ki je lahko že leta bila ovira na poti uspeha, pa se tega sploh ne zavedamo. Vsekakor priporočam vsakemu, ki je pripravljen vložiti čas v svoj uspeh.

Miran

Takih rezultatov še nikoli nisem dosegla. Skozi prepoznavanje moje idealne stranke, sem oblikovala posebno decembrsko ponudbo, ki se ji je očitno res bilo težko upreti. Tako se je 9 žensk odločilo za prijavo in vplačalo skupinski program in 2 ženski za individualni program, s čimer sem bila več kot zadovoljna. Ponosna sem tudi na to, da sem se pri delu s Tamaro “naučila” pripraviti prodajno stran, napisala sem e-knjižico, pripravila spletno predavanje, predrugačila svoja predavanja in napisala kopico povsem drugače strukturiranih mailov, kot sem to počela prej. In prav za maile so mi ženske pogosto dejale: “Pa kako veš, da se mi dogaja točno to? Kaj mi mogoče vidiš v glavo? Kako si vedela? … Tvoje pisanje mi je res dalo zamisliti in me je spodbudilo, da sem naredila korak naprej. … ” ter se mi zahvaljevale zanje.

Manuela Pendl

Tamara razume potrebe stranke in najde najboljši način za odklepanje njenih potencialov. Uporablja raznolika orodja, na podlagi česar je že v začetku vspostavila odnos zaupanja. Po delu s Tamaro sem se počutila vitalno in navdihnjeno in zelo motivirana za nadaljnje delo. Njene povratne informacije so bile zelo točne in so mi pomagale prilagoditi smer.

Violeta Molokotaide

Za osebnostni napredek Tamaro Belšak sem se odločila, ker sem začutila klic mojega napredka z visokointeligentnimi bitji delfini ter kiti in tako mi je prišla na pot ravno Tamara z željeno tehniko. Pohvalila bi njen izjemno profesionalen pristop, predvsem natančno vodenje skozi izredno kvalitetno - strokovno gradivo, ki te vodi skozi proces do želenih rezultatov. Kot največja pika na I pa so edinstvene vodene meditacije z zvoki delfinov in kitov.

Mateja BobekAmbasadorka selfnesa, pevka

Meni Tamara zelo paše, ker uči, kar živi. Odpre ti srce in te hkrati prizemlji; ne dovoli, da ostaneš v oblakih in sanjaš. Včasih je to lahko kar malo strašljivo, ker se ustrašiš, kaj vse bi lahko…Vendar je Tamara primer, ki te uči, da lahko. Tamara je zelo dostopna in »normalna«. Kar se pri njej učiš, lahko zelo praktično uporabiš v svojem življenju. Nič ni samo sebi namen, vse dobi svoje mesto v fizičnem. Tamaro bi zelo priporočila. Sama vem, da je ena izmed mentoric, ki so name zelo vplivale in vem, da z njeno pomočjo in usmeritvami svoje življenje spreminjam na boljše. S Tamaro sem v 2018 izkusila retreat na Havajih in plavanje z delfini, ki so mi odprli višjo dimenzijo dojemanja življenja, za kar sem izredno hvaležna sebi in Tamari.

Martina MalovrhMarketing Managerka, Adriatic Mototours
Še malce z leti pridobljene modrosti
IZBIRAJ TUDI  MED BREZPLAČNIMI VSEBINAMI OD E-KNJIH, MEDITACIJ, WEBINARJEV…
KLIKNI TUKAJ IN DOSTOPAJ DO BREZPLAčNIH VSEBIN