EKNJIGA, UPORABI INTUICIJO JE NA POTI V TVOJ E-POŠTNI NABIRALNIK.
PREDEN GREŠ, PA SI ZAGOTOVI ŠE  SEDEŽ  NA BREZPLAČNEM, TRENINGU UTRJEVANJA ZAUPANJA VASE!

trening intuicije v živo

3 KORAKI DO JASNE INTUICIJE IN ODLIČNIH ODLOČITEV

21. APRIL OB 10.00 URI

&

22. APRIL OB 19.00 URI

trening je brezplačen

Živimo v obdobju velikih sprememb in mešanih informacij ter vplivov na to, kaj je za nas dobro in kaj ne. Zato je tudi vse težje sprejemati prave odločitve, ki bodo služile nam osebno pa tudi skupnemu dobremu. Še zmeraj pa prevladuje težnja po tem, da ljudje svoje odločitve sprejemajo na podlagi strahu ali kot pogosto slišim na podlagi manjšega zla, kar je gotova pot oddaljevanja od tega, kar si želijo.

 

NA TRENINGU UTRJEVANJA ZAUPANJA V SVOJO INTUICIJO BOM DELILA 3  BISTVENE KORAKE, S KATERIMI BOŠ:
  • izboljšal-a zaupanje v svoje ODLIČNE odločitve, ki so v harmoniji z božanskim ter v življenje vnesel-a več radosti, obilja in vitalnosti,

  • naredil-a premike v smeri, v katero te kliče že nekaj časa, pa do sedaj za to še nisi zbral-a poguma,

  • hitro znal-a ločiti glas ega od glasu svoje notranje modrosti.

Če boš na treningu v živo, boš izvedel-a še, kaj te zadržuje pred 100% zaupanjem vase in v svoje notranje vodstvo in kako ti bo praktična uporaba intuicije pomagala napredovati na vseh pomembnih življenjskih področjih. Na voljo bom namreč tudi za intuitivne vpoglede.

Se tole želim podeliti s teboj.

Intuitivnost ni neka posebna sposobnost, dana za uporabo samo peščici ljudi. Ključ do odklepanja notranje modrosti je v vsakem izmed izmed nas in njena uporaba prinaša čudovite nagrade. Praktična raba intuicije pomaga pri sprejemanju najboljših možnih odločitev, najti rešitve za zapletene probleme, se bolje počutiti, izvedeti več o ljudeh, s katerimi sodeluješ, sposobnost videti izven okvirjev, itn. Da ti pogum za avtentičen izraz, poglobljeno zavedanje o sebi in svoji vlogi v svetu ter neko božansko samozavest.

 

Tukaj je nekaj ahajev oseb, ki so se zavezale temu, da bodo sledile sebi in svoji intuiciji

“Takih prodajnih rezultatov še nikoli nisem dosegla.” – Manuela

“Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.” – Lidija

“Vsak teden sem se pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej.” – Marija

“S pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti.” – Nena

“Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani.” – Zana

“Še bolj impresivna pa je bila njena intuitivna točnost.” – Niali

SaveSave

Z metodo intuitivnega vodenja, ki jo uporabljam, so ljudje, ki stremijo k odličnosti, tudi bistveno okrepili zaupanje vase in v svoje odločitve.

Na treningu bom pokazala, kako lahko svoj uspeh še pospešiš in kako orodje, ki ti bo pri tem pomagalo – intuicijo – ki jo ima vsak izmed nas, uporabiš v praksi.

Registriraj se in bodi na treningu v živo, saj bom na voljo tudi za vprašanja, intuitivne vpoglede in individualne praktične nasvete za urejenje intucije.

V zadnjih petih letih sem več kot 5000 ljudem pomagala dosegati njihove osebe ali poslovne cilje. Nekateri so povečali svojo prodajo celo za 20%, drugi so poglobili odnose s svojim partnerjem ali partnerko, dobili delo, ki so ga želeli, drugi so bolj samozavestno stopali v nove bolj srčne smeri delovanja, itd.

 

Se vidiva kmalu na tem izjemnem webinarju.

Se veselim, 

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Divine Living in ICF akreditirana kovčinja.