VIKEND DELAVNICA
s Tamaro Belšak, Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh ter Jožetom Karasom, Strokovnjakom za trženje izdelkov in preko spleta.

Dobimo se na Vetrinjski ulici 10 v Mariboru, 13. in 14. aprila 2019.

Tamara Belšak, strokovnjakinja za avtentično komuniciranje ter prodajo programov in izdelkov z več kot 2500 prodanimi programi in meditacijami doma in v tujini.

Jože Karas, strokovnjak prodaje izdelkov preko spleta na tujih in slovenskem trgu s 15-letnimi izkušnjami in več kot 100.000 prodanimi izdelki.

Na delavnici boš:
 • izdelal-a prodajno strategijo, ki jo boš lahko že tekom delavnice ali takoj po delavnici preiskusil-a v praksi,
 • čisto konkretno in odkrito brez stateških skrivnosti, ki jih mnogi zadržijo zase, izvedel-a, kako oglaševati na Facebooku in Googlu,
 • izvedel-a, kdaj se splača in kadaj se ne izplača oglaševati,
 • katere ključne besede uporabiti za dosego stranke, ki je že pripravljena na nakup tvoje storitve ali izdelka,
 • pripravil-a prodajna sporočila in izvedel-a, zakaj JE POMEMBNO, DA JE SPOROČILO PRAVO!!!
 • pripravil-a oglase,
 • Izračunal-a svoj ROI – povračilo svoje investicije v oglase,
 • naredil-a prve korake v izvajanju svoje strategije.

PRODAJNA IN KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA ZA MENTORJE, TERAPEVTE, IZDELOVALCE ALI PRODAJALCE ŽE NAREJENIH IZDELKOV, MAJHNE PODJETNIKE IN PODJETNICE, KI STE PRISOTNI NA SOCIALNIH OMREŽJIH IN SPLETU, SE ŠELE POSTAVLJATE NA SPLET ALI ALI PA SI TEGA ŠELE ŽELITE IN SI ŽELITE DOSEČI VEČ.

Delavnica je zate:
 • če si želiš del svojega komuniciranja na socialnih omrežjih avtomatizirati,
 • izboljšati svojo prodajo,
 • če se bojiš oglaševati,
 • če se ne znajdeš najbolje v algoritemske svetu FB-ja, Googla in svetovnega spleta in iščeš svoj prostor v njem.
 • če želiš izvedeti, kako prodajati tudi brez uporabe socialnih omrežij,
 • če želiš izvedeti, kako razmišljati o vsem tem in kljub vsemu zasledovati svojo vizijo prodaje,
 • če si želiš prodati svojo storitev ali izdelek z dobro dodelano prodajno strategijo, ki te korak po koraku vodi do uspešnega zaključka prodaje.

Prodajna in komunikacijska strategija bo – kot je v programih STRASTNEGA ŽIVLJENJA izpostavljeno – avtentična in ne klišejska ter svojstvena glede na tvoje osebne prodajne preference. Podprta bo s številkami in konkretnimi prikazi trženjskih strategij, oglasov in prodaje.

Jože se že od leta 2004 ukvarja izključno s prodajo preko spleta. Začel sem s prodajo na tujih trgih preko takrat največje platforme ebay. Prvi preboj se mu je zgodil dokaj hitro, že po sedmih mesecih. V treh mesecih je uspel prodati 1200 kosov kavbojk enega modela in to po ceni višji od 100€. V treh letih je uspel samo na ebayu prodati preko 17 tisoč artiklov. Na slovenskem trgu je uspešno prodajal izključno preko prodajne platforme Bolha. Pred sedmimi leti pa se je odločil za lastne spletne trgovine. Trenutno ima v lasti štiri spletne trgovine. V petnajstih letih prodaje izdelkov preko spleta je pridobil ogromno izkušenj in znanja, prodal je že preko 100 tisoč artiklov. Del tega znanja bo z velikim veseljem delil z vami.

Tamara je Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Na delavnici bo delila svoja znanja in izkušnje s področja trženja storitev preko spleta, tudi v številkah, ter vam pomagala pripraviti komunikacijsko strategijo, s katero se boste dotaknili src svojih potencialnih strank ter jih navidhnili za nakup. S pomočjo socialnih omrežij in strategijo izgradnje svoje skupnosti je prodala že več kot 1000 programov, meditacij in izdelkov vrednih med 10 in 3500 evrov.  “Branje misli” drugih ljudi, zajemanje bistva podjetij, predstavljanje njihovih izdelkov in storitev skozi pisano besedo, je bilo njeno dolgoletno poslanstvo. Začinila ga je z intuicijo, sistemu izgradnje posla, ki podpira želen žilvjenjski slog. Je univ. dipl. nov, certificirana Intuitivna mentorica, Divine Living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. Njeno poslanstvo je pomagati ljudem ustvarjati strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.

KOTIZACIJA ZA UDELEŽB0 NA DELAVNICI 
Plačilo v enem znesku: 250€
Plačilo v dveh obrokih: 2 x 150€

 

Kotizacija VKLJUČUJE:
 • gradivo,
 • prigrizke, čaj in vodo med delavnico,
 • mentorsko podporo,
 • ter dodatno Skype srečanje dva tedna po delavnici, namenjeno korekciji strategije in konkretnim napotkom za izboljšanje prodaje,
 • darilo presenečenja v vrednosti 99€.

 

Delavnica bo potekala v soboto in nedeljo, 13.-14. aprila 2019 od 10.00 ure do 18.00 ure s predahom za kosilo. Dobimo se na Vetrinjski ulici 10 v Mariboru v Templju Sonca.

 


 

Klikni na enega od spodnjih gumbov in se čim prej prijavi, saj je število mest omejeno. Vsak udeleženec ali udeleženka bo deležen-a tudi individualne obravnave svoje prodajne strategije in takojšnjih izboljšav. V kolikor še nimaš svojega spletnega mesta in si odvisen-a zgolj od objavljanja na socialnih omrežjih, imamo zate tudi to rešitev.

Že vplačana kotizacija se ne vrača, lahko pa se koristi za individualno svetovanje ali druge programe STRASTNEGA ŽIVLJENJA.