UVODNI RAZGOVOR

V 30. min brezplačnem pogovoru bomo govorili o vaših željah in  ovirah do njih. Odšli boste z nasvetom, kako uresničiti vaš naslednji korak v poslu in življenju. Če te pripravljeni na to, da svoje življenje obogatite tako čustveno, materialno kot duhovno, potem si s klikom na spodnji gumb rezervirajte uvodni razgovor.

Kako poteka razgovor

Skozi pogovor se bodo razkrili naslednji korake, ki vam bodo pomagali bodisi v poslu, odnosih, karieri bodisi na področju osebnostne in duhovne rasti.

Prisluhnite svojemu srcu, povežite nova spoznanja v inspirirani akciji in prenehajte hoditi po slepih ulicah. Če si nečesa res dovolj močno želite, se vam bodo odprla tudi prava vrata. Vse, kar boste morali storiti vi, je vstopiti skoznje, brez izgovorov. V procesu dela, ko se pomikate čez ovire v smeri svojega potenciala bogatite svoje življenje tako čustveno, materialno kot duhovno.

Nič vas ne stane, razen klika na gumb spodaj, da si rezervirate svoj termin. Lahko pa naredite ogromen korak naprej tako na osebnem kot poslovnem področju.

Kako uporabiti svoj naravni GPS za življenje v obilju in sreči

Ljudje, ki svoje odločitve sprejemajo na podlagi svojega notranjega vodstva -intuicije – so precej uspešnejši kot tisti, ki ne.

John Mihalasky’s je opravil raziskavo med direktorji in ugotovil, da je 81% direktorjev, ki pri svojih odločitvah poslušajo intuicijo, v petih letih uspelo podvojiti dobiček. Le 25% direktorjev, ki pri sprejemanju odločitev intuicije ne uporabljajo, je uspelo enako.

Le ko boste razumeli, kako istem deluje in ko boste šli v navdihnjeno akcijo, boste ustvarili življenje, po katerem hrepenite, bodisi je to delo, ki va bolj izpolnjuje, bodisi je to uravnotežen romantični odnos, več denarja, več časa, več svobode, več globine in smisla v življenju.

Zmeraj, ko nisem poslušala svoje intuicije, sem morala lekcije ponavljati. Le, da do bile naslednje lekcije težje kot prej in so zahtevale veliko več mojega časa in fokusa.

Moja strast je, da ljudem pomagam ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije. Če si želite bolj smiselnega življenja, uporabe vseh svojih talentov in ustvarjanja v poslu, ki je usklajen z vašim srcem in vrednotami! Če sedite doma in se sprašujete, kako priti do želenega življenjskeg sloga in kako narediti potrebne spremembe zanj, potem si še danes rezervirajte svoj termin! Jasno boste vedeli, kateri je naslednji korak, ki ga boste udejanili.

Naša rast je pravzaprav podobna igranju video igrice. Ko ste na enem nivoju imate naloge in izzive, primerne temu nivoju. Da lahko napredujete na naslednji nivo, jih je potrebno preseči in opraviti. Dokler tega ne storite, ste zmeraj na istem nivoju kot da bi zmeraj znova začenjali ena in isto zgodbo; saj se spomnite hrčka na svojem kolesu, kajne? To pa je lahko precej utrudljivo. Šele, ko se premaknete na nov nivo, se pred vami odpre novo okolje, nove naloge, novi izzivi, a vi niste več enaki. Spremenjeni ste za zmeraj. Vaše zavedanje, odzivi, zaupanje vase je drugačno. In nikoli več ne greste nazaj.

Če si želite, da bi vam kdo pomagal razumeti intuicijo, življenjski namen in oboje uresničiti v materialnem svetu! Če si želite ustvarjati svet, v katerem želite živeti… medtem, ko gradite delo in/ali posel v katerem uživate…