Številka ena vsake uspešne poslovne ženske in moškega je, da se zelo dobro spozna. V tem enodnevnem intenzivu se boste povezali z vašim namenom, ki je temelj za ustvarjanje življenja, v katerem uživate ter srčnega in  hkrati dolgoročno uspešnega posla.

Za koga je?

Ta enodnevni intenziv ni za vsakega. Je izključno za podjetnice in podjetnike, ki si želijo usvariti več SVOBODE, več VESELJA v svojem življenju in ZASLUŽITI korikol želijo.

Ta intenziv je za vas, če ste predani svoji osebnostni, duhovni in poslovni rasti, če vas ni strah intenzivnega dela v in na svojem poslu in osebnem življenjem, če ste pripravljeni to, kar ste novega spoznali, uresničiti v praksi. Sistem kovčinga Tamare Belšak vam bo pomagal pri povezavai s svojo notranjo modrostjo, se jo naučiti poslušati in ji slediti. Povezali se boste tudi z močjo manifestacije tako, da boste odstranili blokade na vaši poti uspeha, ki si ga želite doseči.

 • Jasnost v zvezi z željami.
 • Identifikacija in odstranitev blokad na poti do  uspeha.
 • Uporaba intuicije – naravno danega navigacijskega sistema (GPS), ki vam bo pomagal sprejemati boljše odločitve, usklajene z vašo vizijo.
 • Naslednji konkretni koraki do zastavljenih ciljev.
 • Pričnite delati stvari pod svojimi pogoji, tako, da zaupate sebi in se dobro počutite ob odločitvah, ki jih sprejemate.
 • Postavitev jasnega namena in izdelava akcijskega načrta, da se boste lahko radostno pomaknili naprej tako v svojem poslu kot na osebnem področju.

Na kratko, pripravljena sem delati z vami, če ste tudi vi pripravljeni na svež veter v svojem življenju in življenje v polnem potencialu.

Seveda lahko tudi nadaljujete s tem, kar počnete sedaj na način kot to počnete, sami. Moje izkušnje kažejo, da bo zagotovo trajalo precej več časa, da boste dosegli želene rezultate, ki si jih tudi zalužite. Vendar vam bo s predanostjo, jasnim fokusom in motivacijo tudi uspelo. V to sem prepričana.

Kaj vključuje VIP intenziv?

Ta enodnevni intenziv je razdeljen na 8 ur. Dopoldan se bomo sredotočili na vas in vašo mislenost tako, da bomo:

 • pogledali želje in zastavili cilje,
 • očistili blokade in začeli zaupati svoji intuiciji,
 • se povezali z mislenostjo uspeha.

Po kosilu se bomo osredočili na vaš posel. Ukvarjali se bomo z:

 • jasnostjo v zvezi z vašo identiteto in ustvarili marketinški načrt, ki je vam pisan kožo,
 • implementirali vodstvo intuicije tako, da mu bomo dodali ustrezno poslovno strukturo,
 • ustvarili vizualno predstavo vašega želenega življenjskeg sloga in posla, ki le-temu odgovarja,
 • ustvarili postopen načrt za usresničitev vaših ciljev.

Investicija vase

Program je ovrednoten konkurenčno, in sicer tako, da si ga še lahko privoščite, vendar dovolj visoko, da si ga boste privoščili le, če ste resnično zavezani svojemu uspehu.

Investicija je  1.100€

Mogoče je tudi plačilo na več obrokov – 3 obroki po € 440)

Če  še ne veste, ali je ta intenziv primeren za vas, si rezrevirajte uvodni razgovor, ki je brezplačen.

Vendar, ali ste trenutno tam, kjer si želite biti? Ali imate posel, v katerem uživate in ki podpira vaš življenjski slog? Zalužite toliko kot ste si zastavili? Delate s svojimi idealnimi strankami… to kar radi počnete, pod svojimi pogoji?

Pogovorimo se!

Ljudje, ki svoje odločitve sprejemajo na podlagi svojega notranjega vodstva -intuicije – so precej uspešnejši kot tisti, ki ne.

John Mihalasky’s je opravil raziskavo med direktorji in ugotovil, da je 81% direktorjev, ki pri svojih odločitvah poslušajo intuicijo, v petih letih uspelo podvojiti dobiček. Le 25% direktorjev, ki pri sprejemanju odločitev intuicije ne uporabljajo, je uspelo enako.

Le ko boste razumeli, kako istem deluje in ko boste šli v navdihnjeno akcijo, boste ustvarili življenje, po katerem hrepenite, bodisi je to delo, ki va bolj izpolnjuje, bodisi je to uravnotežen romantični odnos, več denarja, več časa, več svobode, več globine in smisla v življenju. Jasno boste vedeli, kateri je naslednji korak, ki ga boste udejanili.

Zmeraj, ko nisem poslušala svoje intuicije, sem morala lekcije ponavjati. Le, da do bile naslednje lekcije težje kot prej in so zahtevale veliko več mojega časa in fokusa.

Moj astrast je, da ljudem pomagam ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije.

Dogovorite se za uvodni razgovor. 30 min. strateškega pregleda tega, kje so vaše blokade, kaj narediti, da se boste lahko pomaknili naprej na lestvici svojega uspeha. Tukaj sem, da vam pomagami videti možnosti in doseči cilj. Uvodni pogovor je brezplačen  in izmenjane informacije so zaupne.

Potek uvodnega razgovora

Pogovorili se bomo o tem, kje ste v danem trenutku, kaj blokira vaš želen rezultat in katere korake bi bilo dobro narediti, ki vam bodo pomagali tako v poslu kot osebnostni rasti.  Prevzamite kontrolo nad svojim življenjem, prisluhnite svojemu srcu, povežite vse skupaj z akcijo in prenehajte hoditi po slepih ulicah.

Če si nečesa res dovolj močno želite, se vam bodo odpral tudi prava, vse, kar boste morali storiti je vstopiti skoznje, brez izgovorov. V procesu dela, ko se pomikate čez ovire in se pomakite v svoji smeri, se dogaja tudi zdravljenje na vseh nivojih.

To je pravzaprav podobno igranju video igrice. Ko ste na enem nivuju imate ene vrste naloge in izzive. D alahko napredujete na naslednji nivo jih je potrebno preseči in opraviti. Dokler tega ne storite ste zmeraj na istem nivoju kot da bi zmeraj znova začenjali (hrčkovo kolo). To pa je lahko precej utrudljivo. Vendar pa, ko se premaknete na nov nivo, se pred vami odpre novo okolje, nove naloge, novi izzivi, a vi niste več enaki. Spremenjeni ste za zmeraj. Vaše zavedanje, odzivi, zaupanje vase je drugačno. In nikoli več ne greste nazaj.

Z besedami je težko opisati pozitivne občutke, ko se pomikate k sebi, ko ste popolnoma opolnomočeni, samozavestni, neodvisni. Dostopanje do intuicije in njena uporaba vam to omogočata. Gre za to, kdo postajate v procesu. Najboljša možna verzija sebe.

Dogovorite se za uvodni razgovor s klikom na spodnji gum. Da bo lahko učinkoviteje potekal, vas prosim, da izpolnite tudi vprašalnik. Veselim se klica.

Ta enodnevni VIP intenziv je popolen za prevetritev vašega posla in življenja. Zapustili ga boste s prenovljenim občutkom vašega namena, ter jasnim akcijskim načrtom, ki vam bo pomagal posel in življenje dvigniti na nov nivo tako, da boste v praksi uporabili svojo intuicijo, z delovnimi zvezki, vajami, koračnem načrtu za dosego zastavljenih ciljev, čemu bo po nekja tednih sledila še dodatna kovčing ura preko Skypa.