DOBRODOŠEL-A!
Tukaj je posnetek čudovitega webinarja

 

Kako ustvariti zdrav občutek lastne vrednosti in posledično povečati pritok BOGastva v svoje življenje v vseh oblikah

 

OGLEJ SI WEBINAR  S SKLIKOM NA SPODNJI VIDEO
LASTNO VREDNOST IN OBILJE PRIČNEMO PONOVNO KREPITI 8. JANUARJA 2024 v VREDNI – 6-tedenskem treningu krepitve lastne vrednosti in obilja vseh oblik
VPIŠI SE V VREDNO SEDAJ IN PRIHRANI 99€
AHAJČKI IN PROCESI, KI SE DOGAJAJO TEKOM PROGRAMA

 

Prebujati se mi je začelo resnično čutenje svoje vrednosti. Samo zato, ker sem. In to mi res veliko pomeni. – Darja

 

Znam si bolje postaviti ceno, še bolj zaupam vase.- Simona

 

“Zelo me je nagovorilo sinočnje druženje. Spreminjanje in odpiranje obilju- tudi romantičen odnos z denarjem.” – Marija

 

“Hvala za danasnji trening. Se dobro, da ste povedala, da bo okolica začela reflektirati. Meni se pospešeno dogajajo velike spremembe!! Zlat prstan, prodaja stanovanja, poslovna sodelovanja. Kar nek tok se je sprožil.” – Silvija

 

“Moram dodati, da je bil sicer minuli teden zelo dober, čutili so se pozitivni premiki, odpiranje na področjih, ki sem jih že nekaj časa čutila kot blokirane – kot da se je nekaj sprostilo – na delovnem mestu, pri terapijah, pri financah…
Veselim se današnjega večernega srečanja.” – Lucija

KOMU JE TA TRENING NAMENJEN
 • Če se iz meseca v mesec ukvarjaš s prioretiziranjem svojih financ in si želiš svojo finančno sliko izboljšati.

 • Če čutiš pomanjkanje notranje moči za to, da izboljšaš svojo kariero, posel ali odnos do svoje lastne vrednosti in denarja.

 • Če že dlje časa razmišljaš o tem, kako bi postavil-a temelj svoji dolgoročni finančni stabilnosti.

 • Če si pripravljen-a stopiti izven svojih okvirjev in slediti treningu ter v praksi uporabiti nove pristope.

 • Če si želiš dvigniti svojo samozavest na področju svoje lastne vrednosti in upravljanja z energijo obilja.

ZGODBE VREDNE
Odkrila sem nove načine zaslužka

 

Alenka Kocjančič, Consulting & Mentoring with Alenka, gycoaching.com

Veliko bolj sem se začela zavedati lastne vrednosti in pravzaprav “zahtevati” odnose, ki cenijo mojo vrednost. Učinek Vredne poteka tudi v drugo smer, saj opažam, da vsak dan bolj cenim svoj denar in premoženje ter z užitkom trošim precej bolj premišljeno. Vzpostavil se je torej nov ljubezenski odnos z denarjem 😉 Aktivno razmišljam o tem, kako bi ga pametno investirala in predvsem osvajam miselnost kroženja denarja, ki na ta način ustvarjat novo vrednost. Prestopila sem prag upravljanja s svojim premoženjem in v Vredni odkrila nove načine zaslužka in povečevanja vrednosti denarja. Tamara je odlična mentorica, inovativna in vedno v koraku s časom. Zaradi njene intuitivnosti in čuta za vibracijo ji zaupam.

ZGODBE VREDNE
Postala sem kanal obilja

 

Silvija Černac, Style Coach, www.silvijacernac.com

Iskrena hvala za tale program. Toliko sem napredovala z njim in tudi jaz čutim, da sem postala nek kanal obilja v svoji druzini. V teh nekaj tednih so se nam zgodile čudovite stvari, sebe sem skorajda preobrazila, fizicno postala lepsa, še bolj negovana. Spoznala sem, da bolj kot sem nežna, sočutna, bolj moja vrednost raste. Spoznala sem, kako veliko je vredna moja storitev, dvignila sem ceno, pridobila nove stranke, priporočila, ugotovila, da preveč kompliciram in kje se sabotiram. Kvantni skok sem naredila še drugič in tam sem videla, da moje roke, moj stisk roke zdravi, iz njega gre zlata svetloba in da moje stranke, moja družina potrebujejo to mojo fizicno prisotnost.

ZGODBE VREDNE
Sedaj čutim, ne samo razumem

 

Simona Šturm, Mentorica za lahkotno javno nastopanje

Ne morem verjeti, da je Vredna že skoraj pri koncu. Pred tem se prebrala že veliko knjig o denarju in obilju, a vedela sem, da me zadaj še nekaj bremza. Res se mi zdi, da so s tem brisanjem začele stvari počasi pokati, razpadati in jih sedaj dejansko čutim tudi s srcem, ne samo razumem z umom, kar vemo, da ni dovolj. Trudila se bom ohranjati to duhovno higieno in potrpežljivo zaupala, da realnost odzrcali notranje obilje.

ZA KOGA TA TRENING NI
 • Če nisi pripravjen-a na uvajanje sprememb.

 • Če te je strah tvegati in ne zaupaš v to, da je pozitivna sprememba zate mogoča.

 • Če nisi pripravljen-a vztrajati pri treningu in dovolj potrpežjiv-a, da dopustiš, da se pozitivne spremembe lahko zgodijo.

 • Če nisi dela v programu pripravljena v naslednjih šestih tednih prioretizirati.

KAKO POTEKA TRENING
 • 6 tednov.

 • 6 online srečanj, ki trajajo 1,5 ure.

 • Na srečanjih se dogovorimo o praktičnih spremembah, ki jih tedensko uvajamo.

 • Na srečanjih ustvarjamo energijsko ujemanje s svojim namenom.

 • Gradivo.

 • Posnetki srečanj.

 • Zaprta FB skupina, v kateri deli še mnogo več koristnih vsebin.

 • Intuitivni vpogledi, namenjeni identifikaciji morebitnih blokad in spodbudi za dvig lastne vrednosti in materialnega obilja.

 • Predvidoma tedenska online srečanja (12., 19. , 26. sept. in 3., 10., 17. okt.).

Vredna 1
DVIG VIBRACIJE

Prvo srečanje VREDNE je namenjeno materialnemu premiku iz vibracij, ki nezavedno ali zavedno ohranjano tvoj status quo stopnje obilja. Delali bomo na spremembah, ki bodo omogočile večji pritok obilja; denarja, napredovanja, harmoničnih odnosov, lastne vrednosti, odnosa do sebe.

Vredna 2
TO, KAR CENIŠ, CENI TEBE

Prični ceniti sebe in obilje, ki ti je na voljo. Prični ceniti denar, a ne v odvisniškem smislu. Govorili bomo o energiji kraljice ali kralja na prestolu svojega življenja ter zdravljenju tvojega odnosa do denarja in občutkov lastne vrednosti.

Vredna 3
OBČUTEK ZA DENAR

Spoznaj valuto prihodnosti, v katero je potrebno pričeti vlagati sedaj. Okrepil-a boš pretok z energijo denarja in naredil-a naslednje praktične korake za dvig svoje neto vrednosti in lastne vrednosti.

Vredna 4
ZAKAJ MATERIALNO ŠE NISI TAM, KJER SI ŽELIŠ BITI

Ugotavljanje prepričanj, ki te držijo na mestu. Vibracijsko usklajevanje s tem, kar meniš, da ti pripada in transformacija v višji nivo obilja.

Vredna 5
SABOTER ALI PRIJATELJ

Kdaj in kako ti je bila notranja moč odvzeta ter pohojena tvoja prizadevanja in vrednost, ki si jo namenjen-a doprinašali skupnosti ali svetu.

Vredna 6
DENAR JE OBNOVLJIV VIR

Materialno obilje in zdrava lastna vrednost kot vrednoti, ki jih aktivno živiš, deliš in uživaš. Uvajanje sprememb v svoj vsak dan.