Kako ustvariti zdrav občutek
lastne vrednosti
in stopiti v pretok z BOGastvom

Brezplačen webinar s Tamaro Belšak, intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh

Izpolni spodnji obrazec in prični s predavanjem. Potrebuješ 1 uro svoje pozornosti, saj lahko ustvariš želene spremembe že samo z udeležbo na tem izkustvenem predavanju.

 

To, kako čutiš o sebi, koliko meniš, da si zaslužiš, tvoja lastna vrednost determinira vsako izbiro v tvojem življenju, vse kar se ti uresniči in vse, po čemer hrepeniš in kar si dopustiš želeti in živeti.

 

Kaj je tisto, zaradi česar se boriš s postavljanjem svoje vrednosti?

Zakaj morda materialno ne napreduješ tako kot si želiš?

Katere laži še morda še živiš, se jih ne zavedaš, vplivajo pa na nivo BOGastva, ki ga živiš?

Vse to izveš na webinarju, na katerem bom podelila še najpogostejša omejujoča prepričanja in kompromise, ki jih morda sklepaš, a se jih ne zavedaš in ki so mojim strankam stala na poti življenja polne lastne vrednosti in materialnega obilja.

 

Odgovorila bom tudi na vsa tvoja vprašanja na #kavastamaro v FB skupini tukaj

 

 

Tvoja gostiteljica sem Tamara Belšak, Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh ter univ. dipl. nov.

Ljudem pomagam okrepiti zaupanje vase, prebuditi vodstvene sposobnosti ter ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi. Verjamem v to, da je slediti svojemu srcu edina prava pot in osebna odgovornost. Sem tudi mama dveh otrok, partnerka in strastna ljubiteljica plavanja s svobodnimi delfini, od katerih se učim biti v energiji radosti, svobode in ljubezni. Z orodji, ki jih uporabljam pri svojem delu imajo ljudje, s katerimi delam, konkretne rezultate v materialnem svetu, od boljšega fizičnega počutja, uravnoteženega življenja, jasnosti in uresničenih ciljev ter nenazadnje boljših prodajnih rezultatov. Stranke iz različnih delov sveta sem vodila do uresničitve njihovih osebnih in poslovnih ciljev. Sem univerzitetna diplomirana novinarka, diplomirala sem iz odnosov z javnostmi na Univerzi v Ljubljani. Kasneje sem svoja znanja poglabljala in postala certificirana intuitivna svetovalka ter certificirana Divine living coachinja in ICF akreditirana kovčinja. V zadnjih desetih letih sem še intenzivneje pričela služiti svojim stranam tako, da jim pomagam preseči omejujoča prepričanja tudi na področju lastne vrednosti, ki je tesno povezana z ustvarjanjem finančnega obilja. BOGastvo se steka k meni in skozi mene v svet, je moja denarna mantra.