PRAKTIČNA UPORABA INTUICIJE – PRIMERI IN ORODJA
SPLETNO PREDAVANJE

Predavanje bo na voljo na ogled samo kratek čas. 

Zaupanje vase pa lahko razvijaš, utrjuješ ter hkrati dosegaš svoje cilje hitreje kot kdajkoli prej v programu

INTUITIVNI VODJA.

 

Klikni na spodnjo sliko in dostopaj do posnetka predavanja. Za vsa dodatna vprašanja sem ti z veseljem na voljo. Kontaktiraš me lahko na: strastnozivljenje@tamarabelsak.com

 

Draga, dragi!

Svoja znanja s področja intuicije, ustvarjanja srčneg posla, ki te tudi finančno podpira v načinu življenja, ki ga želiš živeti ter reprogramiranja za uspeh delim že od prelomnega leta 2012.

Še veliko dlje, pa se s teh področij izobražujem, študiram sisteme in jih uporabljam v praksi. To je tudi en od razlogov, zakaj imajo moje stranke resnično praktične uspehe v svojem življenju in poslu,

  • od povečanja prihodkov,
  • do napredovanja v službi,
  • samozavestnega začetka svoje ustvarjalne poti,
  • do zaključevanja projektov, ki jih prej nikakor niso mogle zaključiti,
  • do boljših odnosov s partnerjem, z otroci na delovnem mestu in še in še
  • uspešnega prehoda iz delovanja iz strahu do delovanja iz ljubezni …

“Takih prodajnih rezultatov še nikoli nisem dosegla.” – Manuela

“Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.” – Lidija

“Vsak teden sem se pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej.” – Marija

“S pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti.” – Nena

“Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani.” – Zana

“Še bolj impresivna pa je bila njena intuitivna točnost.” – Niali

To je samo nekaj mnenj številnih strank, ki so rekle sebi DA in se zavezale svojemu napredku in življenju v polnem potencialu, ki so si upale stopiti iz svoje cone udobja ter sleditiv svojemu namenu neglede na vse.

TUKAJ SO ŠE REZULTATI PRVE VAJE

  1. Če si na prvo vajo iz spletnega predavanja prejel-a številko, ki je manjša od 5 potem te je najbrž strah uporabe intuicije in o tem daru še zmeraj razmišljaš kot o nekem mističnem, namesto o naši naravni danosti, ki pomaga ustvariti najboljšo različico življenja.
  2. Če si prejela številko med 5 in 7 se prebujaš, veš da obstaja, a vseeno zaupaš razumu pred intuicijo, še zmeraj te vodijo strahovi, primerjave z drugimi, delovanje po sistemu kaj pa če, vzorci delovanja, ki si jih prevzel-a tekom življenja.
  3. Če si prejel-a številko med 7 in 9 že slediš navodilom svoje intuicije, ampak pri res kritičnih, ali pomembnih trenutkih se morda še zmeraj ustrašiš in se opreš pretežno na razum. Tukaj ne govorim o tem, da skočiš brez padala iz aviona, ne, ampak o tem, da znaš svoj sitem razum – intuicija modro uporabljati.

Če se najdeš v zgornjih opisih ti toplo priporočam, da izkoristiš to izjemno priložnost in se vpišeš v 3-mesečni program, ki ti bo pomagal zajahati vrh vala svojega potenciala ter dosegati cilje hitreje kot kdajkoli prej in v katerem boš bistveno okrepil-a zaupanje vase in v svojo intuicijo.

Samo še kratek čas so na voljo bonusi in prihraniš lahko med 201 € in  1200 €. POSEBNA PONUDBA JE NA VOLJO SAMO UDELEŽENCEM TEGA SPLETNEGA PREDAVANJA.

 

PODROBNOSTI PROGRAMA IN PRIJAVA