ODLIČNO!

 REZERVIRAJ  SVOJE MESTO NA SPLETNEM PREDAVANJU, KI BO POTEKALO V ŽIVO
Z INTUICIJO DO PRAVIH ODLOČITEV®

Brezplačno 90 min. predavanje krepitve zaupanja vase z namenom izboljšanja samozavesti, odnosov, zdravja in financ.

23. november ob 19.00 uri

NA SPLETNEM PREDAVANJU UTRJEVANJA ZAUPANJA V SVOJO INTUICIJO BOM DELILA 3  BISTVENE KORAKE, S KATERIMI BOŠ:
  • izboljšal-a zaupanje v svoje PRAVE odločitve, ki so v harmoniji z božanskim ter v življenje vnesel-a več radosti, obilja in vitalnosti,

  • naredil-a premike v smeri, v katero te kliče že nekaj časa, pa si tega do sedaj nisi upal-a,

  • hitro znal-a ločiti glas ega od glasu svoje notranje modrosti.

DRAGI-A, NE POZABI NA POSEBEN BONUS, KI GA PREJMEŠ, ČE BOŠ NA TEM 90 MIN. BREZPLAČNEM TRENINGU V ŽIVO

Izvedel-a boš še, kaj te zadržuje pred 100% zaupanjem vase in v svoje notranje vodstvo in kako ti bo praktična uporaba intuicije pomagala napredovati na vseh pomembnih življenjskih področjih. Na voljo bom tudi za intuitivne vpoglede.

PRIDEŠ?

Če ne uporabljaš svoje intuicije izgubljaš priložnost za življenje v harmoniji in ravnotežju na vseh pomembnih življenjskih področjih.

 

Intuicija je kot naš navigacijski sistem za življenje brez zmot. Da, brez zmot. Deluje kot klasični navigacijski sistem v avtomobilu, ki, ko napačno zavijemo, prične praviti: “Preračunavam, preračunavam, zavijte levo.” S tem, ko razvijaš svojo intuicijo, se izboljšujejo vsa področja življenja:

  • poveča se produktivnost,
  • stvari, ki si si jih želel-a, se pričnejo kot po čudežu pojavljati v tvojem življenju,
  • prejemaš kreativne ideje in odgovore na vsakdanje izzive,
  • izboljša se psiho-fizično počutje,
  • prejemaš napotke (kot GPS) za to, kako do obilja, ki si ga želiš živeti,
  • prejmaš točne informacije o ljudeh, s katerimi sodeluješ,
  • izbojša se samozavest in sposobnost sprejemanja opolnomočenih odločitev ter mnogo več…

Živimo v obdobju velikih sprememb in mešanih informacij ter vplivov na to, kaj je za nas dobro in kaj ne. Zato je tudi vse težje sprejemati prave odločitve, ki bodo služile nam individualno pa tudi skupnemu dobremu. Še zmeraj pa prevladuje težnja po tem, da ljudje svoje odločitve sprejemajo na podlagi strahu ali kot pogosto slišim na podlagi manjšega zla, kar je gotova pot oddaljevanja od tega, kar si želijo, predvsem pa od sebe.

 

Poznavanje drugih je inteligenca; poznavanje sebe je prava modrost. Lao Ce

Intuitivnost ni neka posebna sposobnost, dana za uporabo samo peščici ljudi. Ključ do odklepanja notranje modrosti je v vsakem izmed izmed nas. Praktična raba intuicije pomaga pri sprejemanju najboljših možnih odločitev, najti rešitve zapletenih problemov, se bolje počutiti, izvedeti več o ljudeh, s katerimi sodeluješ, sposobnost videti izven okvirjev, itn. Da avtentičen izraz, poglobljeno zavedanje o sebi in svoji vlogi v svetu ter neko božansko samozavest.

 

Tukaj je nekaj ahajev strank, ki so se zavezale temu, da bodo sledile sebi in svoji intuiciji
“S pomočjo intuicije je odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti.” – Nena
“Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani.” – Zana
“Veliko bolj si zaupam. Imam več energije kot prej, čutim notranjo moč.” – Marjana 
“Vsak teden sem se pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej.” – Marija
VZEMI TOREJ V ROKE SVOJ KOLEDAR!
TA  DOGODEK BO POTEKAL V ŽIVO
2. NOVEMBRA 2023 OB 19.00 URI

 

Če res, res ne moreš na ta trening v živo, bo na voljo posnetek. Vendar te spodbujam, da si prisoten-a v živo, kajti skupinska energija, transmisije, ahaji in individualni intuitivni vpogledi so nenadomestljivi.

ŽELIM IZBOLJŠATI ZAUPANJE VASE IN IZVEDETI VEČ O TEM
TUKAJ REZERVIRAJ SVOJ SEDEŽ NA WEBINARJU

SPOZNAJ ŠE SVOJO GOSTITELJICO

V zadnjem destletju letih sem več kot 10.000 ljudem pomagala dosegati njihove osebe ali poslovne cilje z uporabo intuicije v praksi. Nekateri so povečali svojo prodajo celo za 20%, drugi so poglobili odnose s svojim partnerjem ali partnerko, dobili delo, ki so ga želeli, drugi so bolj samozavestno stopali v nove bolj srčne smeri delovanja, itd. Z metodo intuitivnega vodenja, ki se je razvila skozi leta služenja skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, so ljudje, ki stremijo k odličnosti, tudi bistveno okrepili zaupanje vase in v svoje odločitve.

Na treningu bom pokazala, kako lahko svoj uspeh še pospešiš in kako orodje, ki ti bo pri tem pomagalo – intuicijo – ki jo ima vsak izmed nas, uporabiš v praksi. Registriraj se in bodi na treningu v živo, saj bom na voljo tudi za vprašanja, intuitivne vpoglede in individualne praktične nasvete za pomoč pri urjenju intucije.

Sem certificirana intuitivna mentorica in Divine Living kovčinja ter ICF akreditirana kovčinja. Sem tudi univ. dipl. novinarka z diplomo iz odnosov z javnostmi. Karierna pot me je peljala od novinarstva, marketinga in odnosov z javnostmi v intuitivno vodenje in ustanovitev Strastnega življenja ter programov za osebni in poslovni uspeh z uporabo intuicije v praksi. Vse poklicne in osebne izkušnje so me vodile v smer samorazvoja, zavestnega upravljanja z energijo in svojim življenjem ter v avtentičen izraz. Navdihuje me narava, predvsem oceani in morja ter delfini in kiti, ki so tudi moji učitelji. Navdihujejo me povezave iz duše v dušo, osebni in poslovni preboji, ki jih pomagam ustvarjati in lepota življenja na Zemlji nasploh. Sem na misiji dviga vibracije in ustvarjanja življenja na vibracijah ljubezni, radosti in navzgor ter kulture kreativnosti in obilja za vse, namesto strahu in pomanjkanja.

Veselim se treniga, Tamara

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ustanoviteljica Strastnega življenja in Divine Living ter ICF akreditirana kovčinja.