DELAVNICA VIBRACIJSKEGA USKLAJEVANJA

ŽIVIM PROSPERITETO

PRIDRUŽI SE NAM!
ŽIVI PROSPERITO, RAZVIJAJ SVOJ POTENCIAL IN DAROVE

 

21. oktober
TEMPELJ SONCA,  Vetrinjska 10, Maribor
Celodnevna izkustvena delavnica krepitve zaupanja vase in uresničevanja svojega potenciala z vibracijsko uskladitvijo.

To je tvoj čas!
To je tvoje življenje!
To je tvoja naravna danost in pravica!
To je tvoj da za prebujanje v spoznanje, da lahko imaš - ustvariš - živiš VSE.

Živim prosperiteto je odlična delavnica, ki ti bo v podporo na področju krepitve zaupanja vase ter ustvarjanja najbolj drzne vizije uresničevanja svojih sanj. Domov boš odšel-a s konkretnim akcijskim načrtom uresničevanja osebnih in/ali poslovnih namenov, morda celo presenečen-a nad tem, kaj vse je zate dosegljivo in mogoče. Dan bo posvečen TEBI in tvojemu potencialu.

Z vibracijsko usklajenostjo in življenjem po navodilih srca je mogoče prav vse.

Življenje je polno sprememb in vsak od nas vsaj potihoma nenehno predeluje pretekla obdobja in razmišlja o tem, kaj vse bo spremenil, ko pride novo. Velikokrat se soočamo z:

 • resničnostjo, ki pravi, da kljub izkušnjam, znanju in relativni uspešnosti še ni videti pravih rezultatov, ki bi govorili o opaznem osebnem, poklicnem, finančnem napredku,

 • časom, ki nas želi prehiteti pri pomembnih skritih željah, ki smo si jih zadali, a z njimi odlašamo, ali pa se le-te ne uresničujejo tako hitro kot bi si želeli,

 • dodanimi nekaj kilogrami, namesto izgubljenimi,

 • vrtincem vsakodnevnih izzivov, ob katerih se  naše sanje, tisto posebno potovanje, tisti program, tisti čas zase nenehno prestavlja v nedoločeno prihodnost,

 • tem, da še kar vztrajamo v isti službi, pa čeprav smo si že pred nekaj leti obljubili, da si zaslužimo boljše in da bomo sedaj pa res službo zamenjali,

 • tem, da še zmeraj razmišljamo več o tem, kako  ustreči drugim, namesto o tem, kaj si želimo zase,

 • tem, da naši pomembni odnosi še zmeraj niso taki, kot si jih želimo.

Če kaj od tega velja tudi zate, ali pa si preprosto predan-a osebni odličnosti, je sedaj čas, da svojim načrtom dodaš čarobnega praška uresničitve, ki se skriva v bazenu tvojega potenciala in vibracije.

IZKUŠNJE KREIRAMO SAMI, A V 80% ALI CELO VEČ, NEZAVEDNO

Že dve desetletji preučujem, kaj je tisto, kar nam omogoča, da stopimo iz neudobja svoje cone udobja in začnemo graditi življenje po svojih najvišjih standardih. Skozi študij, raziskovanje, uporabo intuicije in sistemov manifestacije ter lastnih izkušenj, predvsem pa ob delu s strankami, sem ustvarila učinkovite metode, ki strankam omogočajo, da presežejo svoje podzavestne ali zavestne omejitev ter lahkotno manifestirajo svoje želje. Ta znanja bom brez zadržkov delila na tej intenzivni izkustveni delavnici Tisti, ki ste bili v tekočem letu del programa Intuitivni vodja ali Elitni UM, boste še okrepili zaupanje v svojo intuicijo in moč zavestnega ustvarjanja s praktičnimi vajami.

Ema Bavcon

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Simona Emeršič

Tamara je super mentorica in z njeno pomočjo sem dobila potrditev, da moram slediti svojemu cilju oz. ciljem, kajti vse je mogoče, le poslušati se je treba in slediti svojemu notranjemu glasu.

Violeta Molokotaide

Po delu s Tamaro sem se počutila vitalno in navdihnjeno in zelo motivirana za nadaljnje delo. Njene povratne informacije so bile zelo točne in so mi pomagale prilagoditi smer.

Vesna Čurin

Draga Tamara, hvala za tvojo čudovito delavnico – Prosperiteta. Še polna vtisov včerajšnjega pestrega delovnega dne utrjujem znanje, ki sem ga prejela na tej delavnici. Zame si v samem vrhu predavateljev o kreiranju novega življenja, srčnosti in vizije. Hvala ti iz srca. Veselim se naslednjih delavnic, tečajev in potovanj s teboj.

Bernarda Kohek

Že dolgo nisem bila tako sproščena v neki skupini, prav čutila sem pozitivno energijo. Hvala za to srečanje. Pridno vzdržujem svojo veliko vizijo in ostajam v pozitivnih mislih.

Če ti kak glasek prigovarja, da čudeži ne obstajajo, poskusi občutiti:
Ustvarjalno energijo, ki veje iz srca.
Kako prekipevaš od vitalnosti in vsak dan z veseljem vstaneš iz postelje ter se z ljubeznijo pogledaš v ogledalo.
Kako čudovito je, ko svoje želje uresničuješ brez napora.
Čarobnost, ko upravljaš s svojim življenjem in pomagaš tudi drugim živeti bolje.
Inspirativno okolje in visokovibracijska družba

Dan, ki ga boš poklonil-a sebi, bomo spremenili v motivacijski, oprijemljiv ter energijsko in mentalno podprt načrt za življenje prosperitete. Zato, da ne boš ostal-a le pri načrtu, bomo z vklapljanjem zaupanja v svojo intuicijo in s tehnikami za uspešno manifestacijo ter ustvarjanje čudežev, ustvarili varen in visokovibracijski prostor za uresničevanje namenov. Ob tem bomo poskrbeli, da se bo tvoja podzavest in energijsko polje razbremenilo omejitev, ki so te morda do sedaj še zaustavljale.

Rezerviraj svoje mesto
Svojo verzijo prosperitete
boš kreiral-a
v zabavnem in sproščenem vzdušju
 • delali bomo z vibracijsko lestvico,

 • v živo bomo preizkušali napredne tehnike za zavestno ustvarjanje – koncentracije, meditacije, vizualizacije, intuitivne vpoglede, vibracijsko testiranje idej …

 • aktivirali bomo intuicijo za ustvarjanje želenih dogodkov,

 • ter za namene ustvarjanja prosperitete,

 • brainstormali bomo na temo, kako lahko željo spremeniš v jasni namen,

 • iz jasnega namena bomo oblikovali visoko vibracijski akcijski načrt uresničevanja.

09.30 – 10.00 ure: Registracija

10.00 – 13.00 ure: Jutranji del programa 

13.00 – 15.00 ure: Odmor (prosto za kosilo)

14.00 – 18.00 ure: Popoldanski del programa 

Prejmeš tudi gradivo.

DELAVNICA ŽIVIM  PROSPERITETO je namenjena ustvarjanju prosperitete na vseh življenjskih področjih ter krepitvi vibracije, ki te bo pri tem podprla. Utrjeval-a boš zaupanje vase, krepil-a svoj namen in vizijo s preverjenimi tehnikami.  Obljubim ti, da bo naš dan poln navdiha in hkrati praktičnih napotkov. Domov boš odšel-a s prenovljeno energijo, z novimi idejami, okrepljenim zaupanjem vase in predvsem z akcijskim načrtom uresničitve ter s tehnikami, ki jih boš lahko uporabljal-a tudi naprej.

KOTIZACIJA za enodnevno delavnico Živim prosperiteto vključuje:

 • delavnico s Tamaro Belšak, certificirano Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh ter
 • gradivo in prigrizke.

Kotizacija znaša 149€ in se poravna ob prijavi.

 

Že vplačana kotizacija ni vračljiva, lahko pa se prenese na drugo osebo ali uporabi za nakup kakšnega drugega program mentorice.

IZPOLNI PRIJAVNICO IN SE PRIJAVI

Sem intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Ljudem pomagam okrepiti zaupanje vase, prebuditi vodstvene sposobnosti ter ustvariti strastno življenje in uspešen poseml z uporabo intuicije v praksi. Verjamem v to, da je slediti svojemu srcu edina prava pot in osebna odgovornost. Sem tudi mama dveh otrok, partnerka in strastna ljubiteljica plavanja s svobodnimi delfini, od katerih se učim biti v energiji radosti, svobode in ljubezni. Z orodji, ki jih uporabljam pri svojem delu imajo ljudje, s katerimi delam, konkretne rezultate v materialnem svetu, od boljšega fizičnega počutja, uravnoteženega življenja, jasnosti in uresničenih ciljev ter nenazadnje boljših prodajnih rezultatov. Sem tudi strokovnjakinja za komuniciranje, osebno znamčenje in uporabo socialnih medijev. Stranke iz različnih delov sveta sem vodila do uresničitve njihovih osebnih in poslovnih ciljev. Sem univerzitetna diplomirana novinarka, diplomirala sem iz odnosov z javnostmu na Univerzi v Ljubljani. Poleg tega sem tudi certificirana intuitivna svetovalka ter certificirana Divine Living coachinja.

Dan zase za globjo refleksijo in posvetitev svojemu namenu je 80% uspeha!

Ko sklepamo kompromise, si morda nečesa preveč želimo, se proti nečemu borimo ali se nad čim pritožujemo, takrat nezavedno delamo tako, da ravno to proti čemur se borimo tudi podpiramo. Vložena energija, pa čeprav v drugačno smer, kot bi si želeli na zavedni ravni, manifestira rezultate, ki jim posvečamo pozornost. Podobno je tudi s stvarmi in cilji, načinom življenja, ki si ga želimo. Če v svojih željah izhajamo iz čustev in energije pomanjkanja, je naša energijska vibracija povsem drugačna, kot bi bila, če bi rezultat že živeli. Posledično pa, ker frekvenca ni usklajena, pa tudi točna manifestacija ni mogoča. Vendar to lahko pričneš spremenjati na tejle delavnici.

Rezerviraj svoje mesto

Pravna pojasnila: KOTIZACIJA za enodnevno delavnico Živim prosperiteto vključuje: delavnico s Tamaro Belšak, certificirano Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh ter gradivo. Kotizacija znaša 149€ in se poravna ob prijavi. Že vplačana kotizacija ni vračljiva, lahko pa se prenese na drugo osebo ali uporabi za nakup kakšnega drugega program mentorice. V kolikor zaradi pandemije dogodka ne bo moče izvesti na ta datum, se dogodek prestavi. Kotizacije se povrne, v kolikor se dogodka ob novem terminu ne moreš udeležiti. Z nakupom delavnice se strinjate s pogoji sodelovanja, ki so objavljeni na teh spletnih straneh.