VPIS V AKADEMIJO  

Akademija je prostor tvoje osebne in poslovne rasti, kjer boš lahko prejel-a podporo Tamare. Prejel-a boš strategije in vso strokovno marketinško, vsebinsko in osebnostno podporo, ki ti bo omogočila, da živiš svoj SANJSKI poklic in ustvariš blagovno znamko ali pa obstoječe posel popelješ naprej do zvezd.

Ali kdaj opazuješ druge, kako živijo svoje sanjsko življenje in se sprašuješ, kako jim je uspelo?

Delajo z zanimivimi ljudmi, to kar jih veseli, potujejo, se fotografirajo pred piramidami, pijejo kavico na Trgu svetega Marka v Benetkah, na Havajih plavajo z delfini, potujejo po Indiji, se fotografirajo s svojimi mentorji so zmeraj v akciji, nasmejani in trendi.

Ko jih opazuješ prejmeš navdih in se ponovno spomniš objaviti kakšno delavnico, poslati epismo in deliti navdih preko družabnih omrežij ter kakšno svojo fotko. Tako se trudiš, vlagaš svoj čas, posnemaš dobro prakso imaš svoj izdelek, ki je nastal na podlagi navodil tvojega srca ali pa program, ki je tako dober, da bi se moral prodajati kot vroče žemljice, a tega ne ve nihče, razen ti.

Želiš si več strank, želiš si izstopiti in hrčkoveg kolesa ponavljanja ena in istih lekcij, želiš si svobodnega urnika in predvsem si več ne želiš, da ti kdo drug odmerja, koliko lahko zaslužiš in kdaj moraš delati. Vendar pa, ko pogledaš naokrog vidiš konkurenco, ki ne spi in se, čeprav si tega ne želiš, zliješ z množico. Zdi se ti, da si neviden-a.

 

Kaj je torej rešitev? Delati še več? Ljudje ti pravijo, da je to edina pot, da boš tudi zaslužil-a več. Dati še več, če pa si že tako ali tako izčrpan-a? Spustiti cene, če pa že tako ali tako nimaš dovolj strank, da bi si to sploh lahko privoščil-a? Ostati v varni službi in sanjati o svobodi?

Odgovorov ne boš našel-a v preobremenjenosti, tudi ne v ponavljanju zgodb

uspeha drugih, še manj v prilaganju ponudb, ki jih vidiš na internetu.

Zakaj namesto tega ne bi izbral-a avtentičnosti, sprejemanja in harmonije?

Tvoj posel mora biti utečen, ujeti moraš ritem svojega posla,

hkrati pa tudi živeti svoje osebno življenje, takega kot si ga želiš.

Je vse, kar potrebuješ za to, da razviješ svojo idejo, postaviš ali nadgradiš posel ter prodaš programe ali svoje izdelke.

To ni nek ukalupljen program, ki se ne ukvarja s tem, kdo si in imaš zato težave pri tem, kako mu slediti, saj morda ni čisto ukrojen po tvoji meri. To je šestmesečni program, ki ti bo pomagal ustvariti avtentično prepoznavnost, postaviti svojo vrednost in prodati svoje srčne programe in izdelke. To je program, ki se sreča s teboj tam, kjer si in ti pomaga priti tja, kamor si želiš.

SPOZNAJ MARIJO HERCEG

Marija je le v treh mesecih konsistentnega dela v programu brez predhodnih izkušenj ali že oblikovanih programov, prodala svoj prvi prodajni paket.

“Po treh mesecih že imam prvo stranko. Pri delu s Tamaro sem prejela strukturo in temelje za to, da sem v svojem poslu napredovala hitreje kot kdajkoli prej.”

SPOZNAJ MANUELO PENDL

Manuela je v mesecu in pol vsebinsko in vizualno dodelala svoj program ter ga izjemno uspešno lansirala. Dosegla je rezultat, ki ga ni pričakovala.

“Takih prodajnih rezultatov šenisem dosegla. Poleg tekstopisja, načrtovanja poslovnih aktivnosti, mi je pomagala tudi z intuitivnimi napotki.”

SPOZNAJ MIHAELO LEADERHAS

Mihaela se je kljub temu, da je že bila v enem od poslovnih programov, lovila z avtentičnostjo svojega komuniciranja in vsebino svoje prodajne strani. Poleg tega pa je imela opravka z močnim notranjim saboterjem.

“Tamara je pokazala res širokoznanje, ki ga je personalizirano in nesebično delila z vsako udeleženko programa, specializirano za njene potrebe. Ob tem pa se pokazala veliko srčnosti in podporo v trenutkih, ko nam je šlo dobro in ko nam ni. Strokovnjakinja tako za zunanje, kot notranje strategije uspeha. Res iz srca priporočam… ❤.”

KAKO POTEKA DELO V AKADEMIJI

 

V Akademiji se s teboj srečam tam, kjer si in te vodim do tja, kamor si želiš priti.

V tem šestmesečnem programu poslovne in osebne rasti boš prejel-a 24/7 dosto do zaprte FB skupine, v kateri so tvoji kolegi in kolegice ter jaz s svojo mentorsko podporo.

Tedensko boš delal-a na svojih poslovnih aktivnosti, vsaka dva tedna pa se dobimo v živo online, kjer bom, dokler bodo vprašanja, na voljo za mentorsko podporo in notranje vodstvo. Dodatno podporo ti bo nudila mesečna Intuitivna napoved meseca, ki je smerokaz za bolj harmonično rast tako osebno kot poslovno. Plačljivo verzijo prejmeš kot bonus ob vključitvi v program.

Akademija je pisana tebi na kožo. Če potrebuješ več pomoči pri znamčenju, bo poudarek na tem, če potrebuješ več pomoči pri komunikacijskih strategijah, bo poudarek na tem, če potrebuješ več pomoči na področju notranjih procesov in blokad ter utrjevanju podjetniške samozavesti, bo več poudarka na tem. Cilj Akademije je, da ti pomaga rasti in se razvijati zato sem kot mentorica v nujnih primerih na voljo tudi za hitre konzultacije preko telefona ali v zaprti FB skupini v živo.

ZNOTRAJ AKADEMIJE TE ČAKA

2 x mesečno kovčing klici in predvanje na tekočo temo, bodisi je to marketing, priprava vsebin, blagovna znamka, praktične naloge, raziskava trga, prodaja, bodisi je lansiranje svoje spletne prisotnosti, programov in izdelkov, profiliranje idealne stranke lai priprava oglasov. Tamara bo na voljo za vsa vprašanja in usmeritve z namenom povečanja prodaje in dosega tvojih programov in/ali izdelkov.

Periodično boš za vsako fazo izgradnje in razvoja svojega posla prejemal-a natančno pripravljeno strokovno gradivo, ki te bo korak za korakom vodilo od tam, kjer si do želenega cilja. Tedensko pa bom sledil-a tvojemu napredku.

Izkušnje Intuitivne mentorice za osebni in poslovni uspeh Tamare Belšak z nastopom na domačem in tujih trgih ter poleg poslovnega tudi intuitivno vodenje ter poleg zunanjih strategij uspeha še strategije notranjega uspeha kot so čiščenje blokad, dvig lastne vrednosti in denarne vibracije, sistemov za manifestacije želenih ciljev, mislenosti uspeha, meditacije za podporo tvoji poslovni rasti.

Personaliziran načrt poslovne rasti še pred začetkom dela v Akademiji, zato, da se mentorica lahko s teboj sreča tam, kjer si in ti učinkovito pomaga priti do tja kamor želiš. Tamara dela z majhnimi skupinami in tako skrbi za kakovosten potek svojih programov, saj ima dovolj časa, da se strankam individulano posveti.

Specializiran mastermind vikend na temo priprave prodajne strategije in lansiranja svojih programov.

Članstvo v zasebni FB skupini, v kateri je Tamara na voljo skoraj 24/7 za to, da ti pomaga napredovati hitreje kot kdajkoli prej.

Preden zapustiš tole stran naj delim s teboj še mojo zgodbo. Dvajset let sem razmišljala o tem, ko bi lahko delala po svojih pravilih, na svoj način. V tem času sem se izobraževala, nato pa začela s prvimi koraki, ki pa niso obrodili želenih sadov. Bili so sicer stabilni, a želela sem nekaj več, nekaj drugačnega. Želela se uporabljati vsa svoja znanja in pomagati z njimi ljudem ter od tega tudi živeti.

Priznam, da nisem imela miselnosti uspešne poslovne ženske, mislila sem, da je to samo za druge, na plano so prihajali občutki majhnosti, primerjave z drugimi, ki so bojši, idr. Poiskala sem si pomoč. V samo nekaj mesecih sem samozavestno svoje talente povezala v smiselno celoto in se predstavila trgu. Uspelo mi je uresničiti sanje in prodreti tudi na angleško govoreči trg. Vem, da če si ne bi poiskala pomoči, mi ne bi uspelo.


 

Tudi ti si prišel-a do sem, kjer si trenutno, s srčno željo pomagati ljudem, deliti svoja znanja na drugačen način in s trdim delom. Ker, roko na srce, začeti svoj posel je trdo delo, a so nagrade za to izjemne. Vendar pa ti tudi ni potrebno cele dneve delati in garati za preživetje.

Akademija je tukaj, da te ujame tam, kjer potrebuješ spodbudo in krepitev.

Akademija ni le investicija v le še en kovčing program, ki ne prinaša rezultatov. Zato Tamara dela z majhnimi skupinami, da se lahko strankam individualno posveti točno tam, kjer pomoč potrebujejo najbolj.


Neglede na to, kje si sedaj, s kakšnimi izzivi se soočaš, ti bo Akademija nudila potrebno podporo, da uresničiš svoje sanje po uspešnem srčnem poslu, ki bo podprl tudi tebe, da boš lahko živel-a tako kot si želiš in ustvarila tudi finančno obilje, ne da bi se izčrpaval-a.

SPOZNAJ NEVENKO MUŽIČ

Nevenka se je po 30. letih dela na vodstvenem položaju v srednjevelikem podjetju lotila svojega posla. Potrebovala je pomoč pri utrjevanju vere v svoj uspeh.

“Skozi mesece skupnega dela me je Tamara opozorila na podzavestna prepričanja, ki so me omejevala pri tem, da si nisem dovolila biti uspešna. Hkrati me je sistematično vodila na poti graditve in definiranja naše blagovne znamke. Večkrat me je presenetila, ko je intuitivno ugotovila, kje je resnični problem in kako se ga lotiti.”

SPOZNAJ MILENO DE VIKTORY

Mentorica

Milena je potrebovala spodbudo za svoj poslovni uspeh, potem, ko je začula da ji nekaj še manjka.

“Prav začutila sem, da je ona tista oseba, s katero bi lahko nadgrajevala svoj poslovni uspeh. Delo v programu mi je dalo jasnejšo vizijo glede komunikacije preko socialnih medijev in v tem času sem razbila tudi nekaj osebnih tabujev, ali starih prepričanj, ki so me omejevala pri svojem poslanstvu. Tamara je odlična mentorica in svetovalka, najbolj mi je pomagala s konkretnimi nasveti, kako..in kaj – ko sama nisem imela ideje ali zagona za nadaljnji proces. Njena vizija in intuitivna sporočila so bila ob pravem trenutku na pravem mestu. Program je vsekakor dobrodošel za vsakogar, ki se sooča z vstopom na trg, saj ti daje konkretna navodila, po katerih tudi bolje razumeš kaj in kako želiš delovati in to predstaviti tudi navzven. Bila sem na dveh njenih poslovnih programih, ki sta se  dopolnjevala in mi ni žal. Žal mi je samo, da nisem sama v tistem času namenila več prostora in časa svojim programom – ker bi tako dosegla še boljše rezultate.”

DA, ŽELIM SVOJ USPEŠEN SRČEN POSEL
ŠE FORMALNA PREDSTAVITEV TAMARE BELŠAK

 

Tamara je Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Njena specialnost je, da pomaga svojim strankam talente zapakirati v čudovite paketke in ponuditi svojim strankam na avtentičen način. 

Svojim strankam je pomagala odpreti potencial tam, kjer ga niso prepoznale, se povezati s srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel z uporabo INTUICIJE v praksi. Lahko, da si že bil-a na katerem od njenih spletnih predavanj, eksluzivnem intuitivnem oddihu na Havajih, ali pa si jo spoznal-a preko orakeljskih kart OKO.

Tamara pomaga posameznikom in podjetnikom in podjetnicam prebuditi vodstvene kvalitete z aktivacijo intuicije, izgradnjo zaupanja vanjo ter obogatiti življenja na vse načine, tako materialno, duhovno kot emocionalno. Ljudem pomaga sprejeti to, kar jih strastno veseli in iz tega ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog.

Tamara je univ. dipl. nov., certificirana Intuitivna mentorica, Divine living kovlinja, ICF akreditirana kovčinja in uporablja intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot. Tamara v svoje programe pravtako vključuje postavitev poslovnega sistema in strukture. Je tudi strokovnjakinja za znamčneje, marketing in pripovedovanje zgodb.

S Tamaro se lahko tudi osebno dogovoriš za pogovor o tem, ali je Akademija pravi program zate tako, da izpolniš obrazec, ki ga najdeš TUKAJ.