Tvoja meditacija Radost z delfini je na poti v tvoj epoštni nabiralnik. Če je še nimaš, si jo ponovno brezplačno naloži tukaj.

Srčno te vabim tudi na srečanje  v živo ter v objem brezmejnih energij oceana, delfinov in kitov. Več o dogodku pa spodaj.

12. OKTOBER NA SLOVENSKI OBALI
Duhovni vidik povezave človeštva z delfini in kiti ter širitve zavesti.
PREDAVANJE, MEDITACIJA, DAN ZA DUŠO IN SRCE – DUHOVNA ZABAVA
 Doživetje je močno in globoko. Če že dolgo čutiš vez z delfini, ki lahko sega vse nazaj do Atlantide, če si si kot otrok ali odrasel-a želel-a plavati z delfini, če si z njimi že bil-a v stiku, je to edinstven dogodek zate, za tvojo dušo, srce in zavest.

Predavanje o vlogi delfinov in kitov v evoluciji zavesti človeštva ter meditacija Življenje brez omejitev sta nastala na podlagi stika s temi čudoviti večrazsežnostnimi bitji. Z delfini sem se prvič srečala leta 2012 in plavala z njimi v njihovem naravnem okolju. Od takrat vsako leto plavam z njimi in vodim ljudi na izkustveno doživetje z njimi prebujanja svojih intuitivnih karizmatičnih lastnosti, telepatsko pa prejemam pa tudi njihova sporočila. Na predavanju bom delila duhovni in energijski vidik dela z delfini in kiti.

 
Dan je zasnovan izkustveno. Vse, kar se bo dogajalo, bo posvečeno TEBI.

Predavanje je namenjeno razumevanju duhovnega vidika dela z delfini in kiti, naše povezaveze z njimi v dimenizji enosti ter njihovi vlogi za obstoj planeta.


V meditaciji se bomo ob zvokih oceana, delfinov in kitov povezali z večdimenzionalnimi bitji in prestopili v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora, kjer je samo veselje in čista in brezpogojna ljubezen
.

Pripravljam pa tudi nekaj prijetnih presenečenj, ki bodo pobožale tvojo dušo in srce ter žrebanje nagrad v skupni vrednosti več kot 250 €.


 
Delfini te bodo uskladili z vibracijo radosti, kiti pa peljali skozi srce v tvojo podzavest v življenje brez omejitev, v svobodo. Težko je opisati, kaj ti bo dan poleg globoke sprostitve, novih vizij in razumevanja stvari z drugega zornega kota še prinesel, odprl. Zagotovo se vam bo razširila zavest, ob zvokih delfinov in kitov pa boste sinhronizirali svoje  organe in telo na frekvenco vitalnosti in prenovljene življenjske energije. Meditacija bo polna uvidov in preseganja svojih lastnih omejitev ter mišljenja, ki nas pogosto drži ujete v stvareh, ki si jih pravzaprav ne želimo.
KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ

delo na opiranju srčne čakre
boljše počutje
globoko sprostitev
spremembo v zavesti
preboj, na katerega morda celo že dolgo čakaš
jasnost glede nadaljnjih življenjsko pomembnih odločitev
IN RESNIČNO NEKAJ POSEBNEGA IN PO VSEJ VERJETNOSTI ŠE NE DOŽIVETEGA

Delfini imajo sonar, s katerim zaznavajo, kaj se dogaja v njihovem okolju. Ko smo v njihovi bližini nas »skenirajo« — spoznavajo — in tako zaznajo blokade v našem telesu ter jih z zvokom raztapljajo. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Tako delfini kot kiti delujejo v polju skupne zavesti. Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo. Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi, zadovoljni in prisotni v trenutku.

Ko sem plavala s havajskimi »spinerji« ob obali Big Islanda, sem se naučila telepatsko komunicirati z njimi. Med drugimi so mi predali lepo sporočilo, ki ga vedno znova rada delim:

 

»Občuti veselje. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse.«

 

Srečala sem se tudi z energijo, pesmijo in mogočnostjo kitov, ki se v toplih tropskih vodah ob obalah Kone nahajo pozimi. Mir, lepota in povezanost s svetom, ki sem jih občutila, ko sem se potopila in slišala njihovo pesem, so nepozabni občutki. Videla sem odpiranje naših srčnih čaker in energije, ki se je iz njih širila navzven kot metulj, ki razpre svoja krila. Še posebej čarobno pa je bilo srečanje s kitom, ki je kar nekaj časa plaval vzdolž čolna, na katerem smo bil ter na svoj način komuniciral z nami.

PROGRAM

 


Program izvaja
Tamara Belšak, univ. dipl. nov in mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava in telepatsko komunicira z delfini ter vodi Havajski Mastermind – Oddih Intuitivnih vodij.
Tamara je bila tudi gostja Klepeta ob kavi z naslovom Ženska, ki ima telepatsko vez z delfini, ki si ga lahko ogledate tukaj.
KOTIZACIJA

 

Kotizacija za zgodnje prijave in plačilom do 4. julija 2024 je 111 €, prihranite lahko 39 €. Po tem datumu velja polna kotizacija v višini 150 €.  Vplačana kotizacija se v primeru neudeležbe ne vrača, lahko pa se prenese na druge storitve ali osebe. V primeru odpovedi dogodka s strani izvajalke, se kotizacija povrne v celoti.