Ali ste se kdaj spraševali o tem, zakaj ste tukaj, kaj je vaša božanska iskra, zakaj iskušate omejitve in kaj vam je namenjeno živeti?

Ali vas zanima ustroj vesolja in vloga v njem?

Ali čutite v sebi neopisljivo in neizrekljivo in si želite to prizemljiti ter prevzeti svojo pravo vlogo v tem svetu?

Potem berite naprej…

Vsako seme hrasta vsebuje popolno informacijo o drevesu, v katerega se razvije.

Tako tudi duša vsebuje popolno informacijo potenciala človeka.

Vse ostalo je plod svobodne volje človeka, vseh odločitev in programov, po katerih deluje.

Drevo Življenja
ZEMLJEVID SAMOSPOZNAVANJA

Drevo življenja je zemljevid samospoznavanja. Kaže nam, da vse, kar si želimo, vse, o čemer razmišljamo, vse, kar občutimo, išče svojo pot uresničitve v materialnem svetu. In obratno, vse, kar je materialnega išče svoj duhovni smisel. Oboje pa je del ene celote, enosti. Drevo življenja je sestavljeno iz desetih sefir – božjih posod – in božanska iskra – lahko ji rečemo tudi poln potencial začne svojo pot v ketru (božanski jaz), kjer je še vse neopredeljeno in svojo pot nadaljuje po vseh sefirah do malkuta (kraljestvo), ki je uresničitev v fizičnem svetu. Kaj se bo pravzaprav uresničilo, je odvisno od tega, katero informacijo pokličemo k temu, da vstopi v naš sistem drevesa življenja. Preden ta informacija pride do našega racionalnega uma (razum), je informacija tega, kar se bo uresničilo, že oblikovana.

Glede na razporeditev sefir na drevesu življenja, položenega na telo, vidimo, da je okoli 80 % dela že narejenega na nezavednem nivoju in da je od nas odvisnega samo 1-20 % tega kar dejansko počnemo, da uresničimo svoj cilj.

Mi pa se včasih trudimo preko vseh svojih zmogljivosti, smo v stresu, padamo iz ravnotežja, smo nesrečni, garamo, da dosežemo nek cilj. Vendar to ni potrebno, kajti 80 % stvari, ki se jih dejansko uresniči, se zgodi na drugih nivojih. Pomislite, kak potencial vam je še na voljo, če širite svojo zavest, če se v celoti zavedate svojega potenciala in omejitev ter znate dostopati do univerzalnega interneta, kjer vse informacije že obstajo. 

Na grafikah je prikazano, kako deluje Drevo življenja in kje delujejo posamezne sefire, ki jih analiza posebej globoko osvetli. Človek, ki deluje v polnem potencialu svoje čute uporablja za sprejemanje in oddajanje informacije iz okolja, ki jih nato s pomočjo razuma uporabi in implementira v praksi. Človek, ki svoje odločitve sprejema le na podlagi razuma, ali pa je samo v duhovnem svetu je hendikepiran (pokriti deli Drevesa življenja), saj ne živi polno ne v duhovnem svetu v prvem primeru, v drugem primeru pa ima težave z materialnim svetom, najpogosteje na področju preživetja.

ANALIZA PREDNOSTI, SLABOSTI IN BOŽANSKO DANIH DAROV PO DREVESU ŽIVLJENJA

je zelo intimna in individualna projekcija potenciala, tega, kar ste prišli živeti, iskusiti in jasno pokaže pot.

Potovanje po sefirah Drevesa življenja je polno aha momentov, priznanja, potrditev in presenečenj predvsem tam, kjer smo močni, pa se tega še ne zavedamo. Drevo življenja razkrije tudi šibkosti in vse zakaje, ki se morda pojavljajo v razmišljanju o svojem smislu življenja, pa nanje ne najdemo odgovorov. Osvetli tudi arhetipe in skrivna znanja, ki morda še niso bila izražena. Nekateri transformacijski agenti mu pravijo, da je to njihova poslovna biblija, nekateri si končno priznajo, da za njih ni omejitev, blokad in da so le te iluzija, spet drugi lažje sprejmejo svojo usodo. Skozi potovanje po drevesu življenja se osvetli tudi zavedanje vzrokov za morebitne fizične simptome, ki jih oseba iskuša. Vse pa vodi skozi poglabljanje vase in globjo transformacijo, skozi nekaj še ne doživetega.

Kaj vsebuje Analiza po Drevesu življenja?
  • Analiza je pripravljena na približno 15-18-tih straneh ter
  • vključuje 1 mentorsko uro za razlago drevesa življenja, ki poteka online in odgovore na vprašanja, ki se ob branju pojavljajo v vrednosti 250€.
  • Vključuje tudi meditacijo V harmoniji z božanskim v vrednosti 7€.
Investicija
  • Investicija v Analizo prednosti, slabosti in božansko danih darov po Drevesu življenja je 777€ z možnostjo plačila na 3 obroke po 259€. Plačilo na obroke je mogoče samo s PayPalom.
NAROČAM SVOJE DREVO ŽIVLJENJA

Kaj se zgodi ob naročilu?

Ko je program plačan, prejmete esporočilo. Priprava Analize po Drevesi življenja je individualna in je zanjo potreben čas. Analizo prejmete v roku 2 tednov do enega meseca.

Za dodatne informacije pišete na info@tamarabelsak.com

Drevo življenja sem študirala eno leto in ugotovila, da je to šele začetek. Študij se nadaljuje in prihajajo nova spoznanja, ki se pred menoj razodevajo skozi orodje Drevesa življenja. Globina, ki jo skozi potovanje po drevesu življenja lahko dosežeš, je neprimerljiva s čim drugim. Analiza mi je bila dana kot odgovor na to, da lahko svojim strankam bolje služim in je ne boste našli nikjer drugje. Ni naučena, ampak je božansko dana. Tako kot je tudi to, kar se za posameznika ali posameznico skristalizira skozi potovanje po Drevesu življenja. Zame je Analiza prednosti in slabosti ter bpožansko danih darov pomembnejša od rojstnega lista za posameznika in bi morala biti del popotnice vsakemu, ki se rodi na ta planet.

Sem Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, mama dvema otrokoma in večna iskalka novih znanj in izboljšav življenja. Sem tudi ustanoviteljica Strastnega življenja, programov za osebni in poslovni uspeh.  Pot me je vodila skozi temno noč svoje duše in iz programiranega obstoja onkraj omejitev materialnega sveta. Moj svet se je precej razširil, ko sem se pričela poglabljati v to, kako deluje intucija, kako delujemo mi kot del univerzuma ter sisteme materializacije. Končan študij na Univerzi v Ljubljani je bil tako le začetek novih študijev intuicije, sistemov upravljanja resničnosti po Grigoriju Grabovoiu, Bioorgonomije, Drevesa življenja, naših povezav z delfini in kiti ter širitve zavesti z njihovo pomočjo in še česa. Poleg študija v Ljubljani, ko sem diplomirala iz novinarstva in odnosov z javnostmi, sem zaključila še Divine Living coaching akademijo in postala skreditirana ICF kovčinja.