Odkrij čudovito metodo, s katero boš odklenil-a svojo notranjo modrost ter okrepil-a zaupanje vase, v svoje odločitve in prevzel-a vodilno vlogo v svojem življenju. Vlogo, ki ti je bila dana ob rojstvu.
Ali si kdaj
 • Sprejel-a odločitev, ki je temeljila na tvojem razumskem delu in na tem, kaj o zadevi menijo drugi ljudje, kasneje pa si to odločitev obžaloval-a? A ne samo to! Sam-a si tudi nosil-a posledice te odločitve.
 • Imel-a neko slutnjo, nek občutek, ali pa si preprosto vedel-a, da se bo nekaj zgodilo in nisi reagiral-a, kasneje pa ti je bilo žal?
 • Spraševal-a o tem, zakaj veliko ljudi, tudi znanih in bogatih, tak pomen dajejo intuiciji, vendar noben pravzaprav jasno ne pove, kako to deluje v praksi?
 • Razmišljal-a o tem, od kod prihajajo nove stvari, izumi, inovacije, informacije, ki prej niso obstajale?

 

No, to je naša intuicija. Beseda intuicija izhaja iz latinske besede intueri, ki pomeni gledati na; nanaša se na našo sposobnost takojšnjega opazovanja situacije, ne da bi na to vplivali naši občutki ali logika. Znani psiholog Jung je intuicijo opisal z besedami: poslušanje notranjega glasu.

Je naše darilo in del serijske opreme človeka, ki nam pomaga krmariti skozi življenje tako, da ob tem sprejemamo najboljše možne odločitve, da smo srečni in da živimo v obilju. To tudi pomeni, da se lahko vsak nauči uporabljati svoj notranji navigacijski sistem za življenje brez zmot in ga uporabiti v praksi s spomočjo svojega racionalnega uma. Pravzaprav deluje kot mišica. Če želiš, da je le-ta močna in zanesljiva, jo moraš uporabljati vsak dan.

Življenje ob praktični uporabi intuicije postane bolj zdravo, srečnejše in dobi še večji smisel. Uporaba intuicije pomaga sprejemati boljše odločitve tako v življenju kot poslu povezuje z energijo obilja. Z intuitivnim življenjskim slogom se kreira to, kar je bilo namenjeno živeti.

“Ko se naučiš zaupati v svojo intuicijo, jo pričneš uporabljati avtomatsko kot kuhinjske pripomočke.”

– Tamara Belšak

Kreacija nečesa novega ne nastane z intelektom, ampak s preprostim instinktom, ki deluje iz notranje nuje.
 

– Carl Jung

Večina nas je pravzaprav naučenih, naj ne zaupamo v svojo intuicijo
 • Ker so naši starši, institucije, družba, zmeraj diktirali, kdo naj bomo, postanemo odrezani od svoje intuicije že v mladih letih.
 • Pogosto rastemo s poslušanje besed kot naprimer: Kdo pa misliš, da si, ko imamo naprimer velike sanje, ki gorijo v nas in se želijo izraziti.
 • Pravijo nam: Uporabi svoje možgane, bodi bolj razumen-a, ko stopimo iz svoje zone udobja in se lotevamo stvari, ki so drugačne.
 • Pravijo nam – kaj pa če boš vse izgubil-a – ko investiramo v nekaj, v kar verjamemo – kaj, če si tega denarja ne boš povrnil-a…

… in zato se ljudje pogosto izgubijo v strahovih ter kaj pa če-jih in pozabijo na ta tihi notranji glasek – intuicijo – ki zelo pogosto pravi nasprotno od tega, kar smo bili naučeni. Želi nas voditi do bolj izpolnjenega življenja, posla v katerem uživamo, zdravja in prosperitete, ki nam jo je namenjeno živeti.

Glava te lahko pelje le del poti

Resnična kreativnost in kreiranje novih odzivov na izzive ter s tem sprejemanje boljših odločitev, se nahajajo onkraj tvojega racionalnega uma. Ko se razumski del konča, se prične intuicija. Da dosežeš uspeh, ki si ga želiš, da aktiviraš svoj potencial, morata z roko v roki sodelovati tako razum kot intuicija.

Odločitve, ki jih sprejemeš na podlagi intucije lahko meriš le post festum, torej po tem, ko si jih že sprejel-a. Zaupanje je torej na prvem mestu in šele nato je merjenje rezultatov. Ne gre drugače.

Vendar pa so rezultati veliko boljši in zadovoljivi.

Samo pomisli na trenutek v svojem življenju, ko je šlo vse kot po maslu. Kaj se je takrat dogajalo? V kakšnem stanju si bil-a? Ali si imel-a kakšne dvome, strahove?Komu ali v kaj si zaupal-a?

Strahovi in dvomi te hromijo. Hromijo zaupanje vase in v odgovornost, da narediš s svojim življenjem najbolje, kar lahko, ter predvsem v to, da si lahko srečen-a.

Po drugi strani pa…

Če uporabljaš svojo intuicijo

si ustvarjalec-ka svoje usode, in ne zgolj odzivalec-ka, ter puščaš svoj pozitiven odtis v tem svetu. Življenje je bolj zabavno in v njem bolj uživaš.

 

Pomisli na trenutek v svojem življenju:


Ko je prišel odgovor na tvoj problem, a o njem tisti trenutek nisi razmišljal-a. Prišel je od “nikoder”.


Ko si pomislila na osebo in je nato zazvonil telefon z njenim/njegovim glasom na drugi strani.


Ko si sanjaril-a o nečem in nato se je zgodilo.


Ko je nek tihi glasek znotraj tebe dejal, da naredi nekaj drugače kot so ti svetovali, in si nato ugotovil-a, da si se izognil-a katastrofi, čeprav takrat to ni imelo pravega smisla.

Lahko se naučiš uporabljati intuicijo za dosego praktičnih stvari v življenju

 

Da, intuicija je veščina, ki se jo da naučiti. Pravzaprav jo že imaš, morda je le ne uporabljaš v celoti. To je nekaj, s čimer si se rodil-a. Je ena od redkih stvari, ki ti je nihče ne more odvzeti, prav tako ti je ne more dati.

 

Uporaba intuicije bo naredila življenje lažje in bolj zabavno. Odločal-a se boš boljše, ustvarjal-a boš nove in kreativne rešitve, imel-a boš 100% zanesljivo vodstvo. Na vsakem koraku, zmeraj in brezpogojno.

 

Vse, kar moraš narediti je le, da jo razumeš, aktiviraš in ji zaupaš. To ti lahko uspe s pomočjo preverjenega, enostavnega, dokazanega in učinkovitega sistema. Za vsako čudežno stvarjo se skriva dobro naoljen sistem, ki jo poganja.

 

 

Kaj če tak sistem obstaja in ti lahko pomaga živiti življenje brez napak? Ali bi ga uporabljal-a, da:
Imej pogum, da slediš svojemu srcu in intuiciji. Onadva nekako že vesta, kaj si v resnici želiš postati. Vse ostalo je drugotnega pomena.
 

– Steve Jobs

 
prejmeš jasno vodstvo 

 

najdeš kreativne rešitve 
zaupaš vase in v svoje odločitve
prejmeš napotke za to, kako ustvariti blaginjo

 

prejmeš vpogled o drugi osebi
ostaneš zdrav-a
Tina Orel – Tinhai – Djotiš svetovalka in ustanoviteljica Afroditinega ženskega kroga je naredila ta korak zaupanja. Takole pravi:

 

Tak  sistem obstaja! Imenuje se INTUICIJA.

 

Vse, kar je potrebno razumeti je, kako sistem deluje, ga preizkusiti in ga pričeti uporabljati za to, da dosežeš čudežne, a praktične stvari v življenju in poslu. In to je glavni razlog, zaradi katerega si ga boš zaželel-a v program Intuitivni vodja.

Sistem ti bo natančno pokazal, kako se povezati z intuicijo in prejeti jasno vodstvo. Dal ti bo to, česar ti ne da noben drug program – razumevanje sistema in kako deluje pri tebi. Intuicija namreč deluje pri vsakem drugače. Vodil  te bo skozi praktične naloge. Dal pa ti bo tudi sistem intuitivnega svetovanja, ki ga lahko samozavestno uporabljaš tudi za svetovanje drugim. Ni pomembno, kaj sedaj počneš v svojem življenju. S tem, se bodo tvoja dodana vrednost, potencial in učinkovitost skokovito povečale.

 

Intuicija bo postala tvoj najboljši mentor in njena uporaba ti bo koristila vsak dan. 

 

Naučil-a se boš, kako pritegniti stvari v svoje življenje brez napora. Ustvaril-a boš življenje polno strasti, namena in avtentičnosti. Usoda bo nekaj, kar boš kreiral-a sam-a. Razlogi, zaradi katerih ta program resnično deluje so:

 • Pomaga ti aktivirati svoj potencial.
 • Pomaga ti uskladiti delovanje leve in desne polovice možganov, tvojega razumskega in intuitivnega dela, tako, da oba pričneta delovati z roko v roki.
 • Praktično pokaže, kaj se zgodi, če nisi povezan-a s svojim srcem, kako hendikepiran-a si v resnici. Ko to vidiš in dojameš, ne moreš več nazaj.
 • Dovolj dobro razloži, kako deluje sistem materializacije, tako da četudi si začetnik-ca na področju spoznavanja intuicije, lahko to razumeš in pričneš samozavestno uporabljati v praksi. Če pa si že bolj izkušen-a, boš svoje intuitivno delovanje popeljal-a na naslednji nivo.
 • Da ti veliko praktičnih nalog, ki ti  bodo pomagale graditi in krepiti  mišico intuicije ter samozavestno zaupanje vanjo.

O mentorici

Spoznaj Tamaro Belšak, eno vodilnih intuitivnih mentoric za osebni in poslovni uspeh

 

Morda si že slišala zame in zgodbe uspehov strank. Svojim strankam sem pomagala odpreti potencial tam, kjer ga niso prepoznale, se povezati s srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo INTUICIJE v praksi. Lahko, da si že bil-a na katerem od mojih predavanj, programov, eksluzivnem oddihu intuitivnih vodij – Havajskem Mastermindu, ali pa si me spoznal-a preko orakeljskih kart OKO ali e knjige Uporabi Intuicijo, meditacij…

Posameznikom in podjetnikom ter podjetnicam pomagam prebuditi vodstvene kvalitete z aktivacijo intuicije, izgradnjo zaupanja vanjo ter obogatiti življenja na vse načine, tako materialno, duhovno kot emocionalno. Pomagam jim prepoznati in sprejeti to, kar jih strastno veseli in iz tega ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog, izboljšati odnose in živeti v skladu z navodili srca. Poleg tega, da sem certificirana Intuitivna mentorica (divine Living in ICF akreditirana) in uporabljam intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, v svoje programe vključujem tudi  postavitev poslovnega sistema in strukture. Sem tudi strokovnjakinja za znamčneje in pripovedovanje zgodb.

Z © INTUITIVNIM VODJEM
 prejmeš najmanj teh 10 prednosti
1 Večja produktivnost & osebno zadovoljstvo

Večino časa živimo v precej hektičnem svetu, polnem zahtev do nas. To nas lahko hitro pripelje do zmanjšanega fokusa in izgubimo vpogled v to, kaj je zares pomembno. Tekamo za opravili, ki nas izčrpavajo in na koncu dneva pademo v posteljo ter se nam zdi, da nismo uspeli narediti zastavljenega, nezadovoljni in izčrpani. Prejel-a boš jasno vodstvo glede tega, kaj je zares pomembno in s tem tudi moč, da se usmeriš v pomembne stvari, tudi tako, da rečeš ne stvarem, ki te izčrpavajo.

2 Enostavno boš prišel-a do kreativnih rešitev

Ali se spomniš občutka, ko si nekje zataknjen-a in ne najdeš inspiracije? Včasih smo preobremnjeni, pod pritiski, v stresu in zato ne prepoznamo dreves v gozdu. No, v tem programu, se boš naučil-a kako preseči kreativne blokade, zato da boš lahko v vsaki situaciji kreiral-a pozitivne rešitve.

3 Odločitve, ki jih boš sprejel-a bodo boljše

Kako se počuti, ko sprejmeš odločitev, a vanjo nisi 100% prepričan-a? V samo enem dnevu sprejmemo na tisoče odločitev, nekatere manjše, druge večje. Šele, ko prisluhnemo sebi  – svoji intuiciji – odločitve nikoli več ne bodo enake, boljše bodo. Predstavljaj si, da si na sestanku, sredi pogajanj in ne veš, katerega aduta ima v rokavu druga stran. No, s svojim navigacijskim sistemom za življenje brez zmot boš natanko vedel-a, kam pes taco moli in še več, vedel-a boš, kdaj ti nekdo laže. Bolj ko zaupaš svoji intuiciji, več lahko razbereš iz energije drugih ljudi. Le-ta nikoli ne laže.

4 Prejemaš napotke za to, kako ustvariti obilje in blaginjo

Včasih je zelo težko mimo tega čuvaja, ki nas drži v statusu quo. Pravimo mu ego ali nižji jaz. S tem, ko zaupaš svojemu višjemu jazu in intuiciji, boš prejemal-a tudi prave informacije in vpogled v to, kaj je tvoj naslednji naboljši možni korak, ki te bo vodil h kreaciji želene količine denarja, ali več časa zase in svojo družino, ali uresničitve tvojih drugih sanj. Če želiš zaslužiti več denarja, prenehaj iskati priložnosti zunaj sebe in se spraševati KAKO. Poglobi se v svojo notranjo modrost, zaupaj odgovorom, ki jih boš prejel-a in nato pojdi v akcijo. TAKO! To je tvoj odgovor na KAKO?

5 Vedenje od drugi osebi

Morda si koga na novo spoznal-a in si prejel-a nek telesni občutek, vedenje, vizijo. To je tvoja intuicija, ki ti sporoča nekaj o tej o osebi. Z razvito mišico intuicije boš natančno vedel-a, kaj ti ti občutki sporočajo. Vse, kar boš nato moral-a narediti je, da temu slediš.

6 Kako ostati zdrav-a

Moja modra stara mama je zmeraj govorila, da je najpomembneje to, da smo zdravi in se imamo radi. Ko sem bila mlajša tega nisem popolno razumela. Ampak njene besede so ostale z menoj. Intuicija te bo vodila v smeri prave hrane, izdelkov za nego sebe in doma, športov, ki ti bodo pomagali, da ostaneš zdrav-a. Slišal-a boš ta tihi glas znotraj sebe, prišli bodo ljudje v tvoje življenje, ki ti bodo dali pomembne informacije o kakšnem zdravilcu, hrani, ali pa kakšnemu tečaju kuhanja, prehrane, samozdravljenja. Ali pa boš voden-a, da se udeležiš kakšnega tečaja joge naprimer. Vse z namenom, da ostaneš zdrav-a.

7 Ustvari odnose, ki te izpolnjujejo

Si morda kdaj bil-a v odnosu, ki si ga prerasel-a? Se spomniš, kako je to nate vplivalo? Morda si svoj čas preživljal-a z ljudmi, ki niso bili usklajeni s tvojimi vrednostami in so te “vlekli navzdol”, a nisi vedel-a, kako bi to spremenil-a? Z dobro razvitim zaupanjem v svojo intuicijo boš jasno vedel-a, kdaj in kako potegniti mejo in boš avtomatsko pričel-a privlačiti ljudi, ki ti bodo pomagali rasti. To bo obojestranski proces. Tvoji odnosi, bodisi poslovni ali osebni, bodo tako postali bolj uravnoteženi in izpolnjujoči, saj bodo temeljili na obojestranskem spoštovanju in ne soodvisnosti.

8 Razvoj svojega potenciala

Tvoj pravi jaz se želi izraziti, če si k temu zavestno prizadevaš ali ne. Torej te bo zmeraj vodil v situacije, ki bodo to vspodbujale. No, včasi tudi v situacije, ki ne bodo tako navdihujoče, ampak bodo predstavljale izziv. Na žalost se slednje zgodi večini od nas najpogosteje. Ampak ni potrebno, da je tako. Ni ti treba po zaviti poti do izpolnitve svojega potenciala. Lahko greš po hitrejši, nabolj zadovoljivi in taki, na kateri je najmanj ovir. To je pot, ki jo utira tvoja intuicija. Vprašanje je torej, če bi se moral-a odločiti, po kateri poti iti, katera bi to bila, inspiracijska ali pot, polna izzivov?

9 Ustvarjal-a v poklicu, v katerem uživaš in podpira tvoj želeni življenjski slog

To drži 100%. Bil je čas, ko sem delala v podjetju, ko je nekdo drug odločal o tem, koliko je vreden moj čas. Nekega dne sem se zbudila v realnost in ugotovila, da nimam časa za svoja otroka, da sem izčrpana, da delam za to, da plačam račune, kredit in da grem 2x na leto na počitnice. Take realnosti si nisem želela. Intuicija me je dobesedno potisnila k temu, da sem začela s svojim poslom, v katerem uživam in, ki je v skladu z mojimi vrednotami ter podpira moj življenjski slog. To se ne bi nikoli zgodilo, če ne bi prisluhnila svoji intuiciji in bila odprta za njeno vodstvo. Odprla mi je pot h kreativnim rešitvam in konkretnim akcijskim korakom.

10  Proces intuitivnega vodenja za pomoč drugim

Intuitivno vodenje je vodenje prihodnosti. Temelji na obravnavi človeka kot celostnega bitja – biološkega, psihološkega, energijskega, dela celote univerzuma. Z metodo intuitivnega vodenja Strastnega življenja boš ljudi lažje pomagal-a vodi do cilja, jih motiviral-a in pomagal-a preiti čez notranje ovire.

11  Razumel-a boš kaj je 5D in svojo vlogo v evoluciji človeštva 

V tretji dimenziji smo pogosto podvrženi vrednotam kolektivne zavesti svetovne populacije. V resničnosti četrte dimenzije, prevzemamo odgovornost za vse, kar se nam dogaja  in razumemo, da mi ustvarjamo vse dogodke v našem življenju. Sami pišemo kurikulum svoje evolucije. Obstaja še ena resničnost, v kateri proces skupnega uma, ali skupno polje, je priznano s strani sile, ki nas vodi. Nismo ločeni od nje, naše vibracijsko polje je sestavni del skupnega polja vseh živih bitij in zato je del resničnosti, ki jo izkušamo okoli nas. V tej resničnosti na svodi naša višja modrost. Smo del skupnega polja razvijajoče se ljubezni.

Dokazano je, da so ljudje, ki sledijo svoji intuiciji uspešnejši od tistih, ki ji ne sledijo

 

Študija Johna Mihalaskyja iz Inštituta za Tehnologijo iz New Jerseya iz leta 2013 je zanimiva. Raziskoval je menedžerje in uporabo intuicije ter ugotovil zanimive stvari. Naredil je test, v katerem je direktorje razdelil v dve skupini, tiste z visoko razvito intuicijo in tiste s slabo razvito intuicijo.

Njegove ugotovitve so presenetljive. Med direktorji, ki so bili na lestvici uporabe intuicije pri sprejemanju odločitev visoko, jih je 81% v naslednjih dveh letih podvojilo dobiček. Med direktorji, ki so niso uporabljali intuicije pri svojih odločitvah, pa le 25%.

Program Intutivni Vodja ti bo pomagal ravno pri tem. Prejel-a boš vsa potrebna orodja za to, da svojo intuicijo razviješ, znaš ločiti glas svojega nižjega jaza, ki te želi ohraniti v tem statutu quo, točno tam, kjer si in ki ga v večini primerov vodijo strahovi od glasu svojega višjega jaza. Po drugi strani pa je intuicija glas tvojega višjega jaza, ki ga vodi ljubezen in ti pomaga s kreativnimi rešitvami ustvariti uspeh, zadovoljstvo in ljubezen. Rezultati so takojšnji. Takoj, ko pričneš brezpogojno zaupati svojemu glasu notranje modrosti ter navodila, ki jih prejmeš uporabiš v praksi.

Moji možgani so le sprejemnik, v vesolju je jedro iz katerega prejemamo znanje, moč in inspiracijo.

 

– Nikola Tesla

Kaj pravijo o programu in delu z menoj moje stranke

Veš, veliko razmišljam o tebi, o tvojih dragocenih nasvetih. Hvaležna sem za vsako minuto, ki sem jo prezivela s teboj. Tako zelo sem zrasla in dozorela. Marketing magazin je danes objavil novico, da sem predsednica letošnje žirije Diggit festivala. Ponosna sem nase. Hvala ti za spodbudo, za vero vame, za to, da sem našla sebe, svojo družino in fokus za nadaljne prioritete v življenju. Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.

Lidija Rakuša, Slovenia


Neglede na to, da sva s Tamaro imeli zelo omejen čas, mi je bila na voljo s konkretnimi napotki in komentarji. Ko sem opravila nalogo, jo je takoj pregledala. Videlo se je, da si je vzela čas, in da je dobro pogledala poslane materiale. Svoje komentarje mi je pošiljala res v neverjetno kratkih rokih. Tudi to, da sva vsaj 1-krat tedensko prediskutirali stvari preko Skypa, ki sem se ga sicer zelo dolgo branila, je odličen način dela. Najbolje pri teh pogovorih je namreč bilo to, da jih je snemala in mi posnetke poslala. Res si skozi pogovor ne uspeš vsega zapisati … ker gre prehitro. Tako pa lahko posnetek poslušaš znova in znova. Tamara pri svojem delu uporablja pestro paleto znanj in veščin – ne le tistih s področja načrtovanja poslovnih aktivnosti, tekstopisja, organizacije ipd. pač pa pomaga tudi z intuitivnimi napotki in usmeritvami. In poleg vsega prej naštetega sem pri mentorju, ki sem si ga tako zelo želela, iskala tudi to. S Tamaro sva se našli konec novembra, da bi mi pomagala načrtovati in izvesti lansiranje programa hujšanja v drugi polovici meseca januarja. Presenečena sem bila na začetno idejo, saj še nikoli nisem decembra oglaševala programov hujšanja. Takih prodajnih rezultatov še nikoli nisem dosegla. 

Manuela Pendl, Slovenija


Intuitivni vodja me je zelo navdušil. Vsak modul posebej naslavlja specifični del poti samoraziskovanja ter daje smernice za razvoj naših potencialov. Teoretične razlage so zgolj odskočna deska v svet izkustev. Ker moduli večinoma temeljijo na praktičnih vajah, predstavljajo izjemen doprinos in vpogled v svet znotraj ter zunaj nas. Moduli se smiselno povezujejo, predvsem pa nadgrajujejo. Zato nas popeljejo na pravo potovanje v mnoge dimenzije našega obstoja. Tamara, hvala ti za ves tvoj trud in izjemno kvalitetno delo, ki ga opravljaš. Hvala ti, da z vsem srcem delaš ta svet bolj plemenit.

Eli Labuschagne, Slovenia


Ko sem po 30. letih dela na vodilnem delovnem mestu v podjetju začela s svojim poslom, sem po določenem času začutila krizo, ker sem potrebovala nekoga, s katerim bi se lahko pogovorila o poslovnih idejah, ki bi me podpiral, motiviral, verjel vame. Takrat sem se po uvodnem razgovoru odločila, da je Tamara tista, s katero si želim delati in ki mi lahko pomaga. Skozi mesece skupnega dela me je opozorila na podzavestna prepričanja, ki so me omejevala, da si nisem dovolila biti uspešna, hkrati pa me je vodila v sistematičen pristop pri definiranju in graditvi naše blagovne znamke. Njena vztrajnost in odločnost sta me potisnili naprej, ko sem zaradi mnogih obveznosti zanemarila delo na »domačih nalogah«, ki jih je pripravila zame, hkrati pa je s toplino v srcu razumela, če nečesa nisem dokončala pravočasno. Večkrat me je presenetila, ko je s pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti. Toplo priporočam sodelovanje s Tamaro vsem, ki želite uspeti in hkrati tudi sproščeno živeti!

Nevenka Mužic, Slovenija


Presenečena sem bila nad široko paleto veščin, ki jih je Tamara uporabila v času najine skupne ure in kako učinkovita je bila. Še bolj impresivna pa je bila njena intuitivna točnost, glede na to, da se prej nisva poznali. Njena storitev je bila bogata z nežnostjo, možnostmi in praktičnimi predlogi.

Niali Muir, Velika Britanija


Že takoj po prvi uri sem se veselila naslednje. Tamarina povratna informacija je bila lasersko točna in mi je pomagala k usmeritvi za naslednje naloge. Počutila sem se odlično in polno energije po vsaki uri ter se z navdihom lotevala zastavljenih nalog. Vsakič sem bila navdušena nad tem, kakšne skrite talente in intuitivne darove sva odkrivali skozi najin skupen čas.

Violeta Molotokaite, Nizozemska


Na srečo me je intuicija peljala skozi ta program. Moram povedati, da sem na novo zaživela in tudi poslovno uspela in še imam krila in letiiim, letiiim. Resnično je vredno nekaj investirati v ta program. Priporočam.

Zvezdana Lamovšek, Slovenija


Ne poslušam več drugih ampak se odločim sama, na podlagi svojih občutkov,misli, zaznav. Menim, da sem skozi modul samospoznavanja ugotovila, da se veliko stvari lahko preprosto izpelje, le poslušati moram svojo intuicijo.

Simona Emeršič, Slovenija


Kaj prejmeš, če se odločiš za program  © INTUITIVNI VODJA
 • Sklop 25. meditacij (mp3), namenjenih osebnemu in poslovnemu uspehu, krepitvi intuicije in zaupanja vanjo ter jasnega vedenja (vrednost 27€).
 • Orodja vstajenja v vrednosti 154 € – sklop delavnic z meditacijami namenjenih odklopu od 3D in širitvi v 5D delovanje.
 • 7 Skype srečanj, ki niso časovno omejena ter
 • 1 individualna ura z mentorico v vrednosti 250€
 • 1 orientacijsko Skype srečanje, na katerem bo Tamara na voljo za vprašanja in odgovore,
 • praktične vaje,
 • preboji in na katerih sledimo napredku vsakega posameznika,
 • aplikacija intuicije v prakso ter
 • uresničevanju  življenjskega namena in vsakodnevnih ciljev.
 • 8 delovnih zvezkov gradiva z dodatkom
 • 2 x e-knjiga: Praktična uporaba intuicije ter Intuicija v prodaji (vrednost 7€)
 • Na delo v programu prejmeš individualne povratne informacije in intuitivne vpoglede ter
 • Letno naročnino na celovito Intuitivno napoved meseca
 • 2x srečanje v živo na enodnevni delavnici, na kateri bomo utrjevali svoje znanje praktične rabe intuicije in delali na uresničevanju srčnega namena (vrednost 2 x 150€).
Želiš izvedeti, kaj lahko pričakuješ od programa, kje ti lahko pomaga in če je program sploh zate?

 

REZERVIRAJ UVODNI POGOVOR

Vrednost programa

Zamisli si

kako delaš v okolju, ki te podpira in opravljaš delo, v katerem uživaš

kako živiš življenje, v katerem si ti na prvem mestu 

kako si poln/a energije in srečen/a

KAKO ZASLUŽIŠ VEČ

kako so tvoji odnosi izpolnjujoči in uravnoteženi

       kako korak za korakom ustvarjaš življenje svojih sanj…

Tukaj je priložnost

Pomisli na situacijo v svojem življenju, po kateri si se počutil-a slabo, si bil-a jezna in frustiran-a. Ko si govoril-a z nekom, ki je bil avtoriteta in si se navznoter počutil-a kot da boš sedaj, sedaj eksplodiral-a, vendar svoje resnice nisi mogel-a izraziti z ljubeznijo. Morda si se sprl-a s svojim romantičnim partnerjem ali prijateljem. Morda se nisi mogel-la odločiti o tem po kateri poti naprej in si imel-a zaradi tega  kar nekaj neprespanih noči. Ko pričneš s praktično uporabo intuicije, 99% podobnih situacij preprosto odpade. Intuicija te poveže s svojim srcem in vibracijo ljubezni ali navgor. Začel-a jo boš nositi s seboj in avtomatsko privlačiti ljubezen namesto jeze, radost namesto frustracije, notranjo moč namesto strahu.

Če se vključiš v program do 28. novembra 2023
prejmeš še BONUSE, s katerimi boš prihranil-a 501 € pri kotizacija ter prejel-a 720€ vrednosti dodatne podpore.

Z ©Intuitivnim vodjem pričnemo januarja 2024

BONUS 1

Prestrukturiranje čaker

(1,5 ure preko Skypa) z mentorico Tamaro Belšak v vrednosti 160 €.

BONUS 2

OSEBNA INTUITIVNA NAPOVED LETA za leto 2024  

prednosti, morebitni izzivi, kam usmerjati svojo energijo za lahkotno ustvarjanje in življenje na treh straneh v vrednosti 160€.

BONUS 3

Ugodnejša kotizacija

namesto polnih 2500€, samo 1999€ (ob takojšnjem plačilu). Omogočeno je tudi obročno plačilo preko PayPala 12 x samo 199€ (249 €). 

SUPER BONUS 

Brezplačna udeležba na

vikend oddihu Intuitivinega pisanja 10. -12. november 2023 z vključenima nočitvama v 2p sobi in skupnim kosilom. Skupna vrednost 450 €.

TA BONUS VELJA DO 2. NOVEMBRA 2023.

TER

Enostaven in praktičen način, ki sistematično vodi do samozavestne uporabe svojega naravnega navigacijskega sistema za življenje brez zmot ter
 

Sistem povezovanja s svojo notranjo modrostjo je pripravljen tako, da ga boš zlahka razumel-a in predvsem tako, da ga boš lahko uporabljal-a vsak dan pri sprejemanju svojih odločitev. V nekaj mesecih našega druženja preko spleta, ter srečanju v živo na celodnevnem dogodku, boš prejemal-a delovne zvezke, meditacije, praktične naloge, ki ti bodo razkrile sistem delovanja intuicije in preko katerih boš krepil-a zaupanje vase ter predvsem, ki jih boš uporabil-a v vsakdanjem življenju za doseganje čisto konkretnih ciljev. Skupina se bo vsak mesec dobivala na Skype klicih v živo, kjer bom na voljo za vprašanja, sledila pa bo tudi tvojemu napredku. Na vse module boš prejemal-a tudi povratne informacije z veliko intuitivnimi ter praktičnimi nasvet, ki te bodo vodili v smeri uresničevanja svojih namenov.

 

IN

 

DA! ŽELIM SI V PROGRAM

 

Kaj se zgodi ob prijavi? Na svoj enaslov boš prejel-a podatke za plačilo. Ob plačilu prejmeš še uvodno gradivo, navodila za delo ter urnik dela. Za vse dodatne informacije se lahko obrneš na svojo mentorico Tamaro Belšak na tem naslovu: info@tamarabelsak.com.

Tukaj je še nekaj zgodb uspeha

Imam že prvo stranko in občutek je čudovit. Zavezo, ki sem jo dala sebi za delo s Tamaro na svojem poslu, mi je prinesla strukturo, temelj, dovolj močan, da sem naredila ta korak zaupanja, po katerem sem se vsak teden pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej. Izbrala sem pot skozi strahove, se odprla svoji kreativnosti in zaupanju vase.

Marija Herceg, Australia


Mislim, da boljše mentorice nebi mogla imeti. Ko sem potrebovala nasvet, pogovor, pomoč, si bila vedno na voljo in pri meni to šteje. To je bila ena krasna izkušnja sodelovanja in pogleda z druge strani. Hvala ti za vse nasvete, navodila, pojasnila, potrpežljivost, modrost, ki si jih delila z nami vsemi. Hvala, ti za intuitivne nasvete, ki so pripomogli, da sem bolj jasno videla zadeve in tudi to kaj moram še postoriti. Draga mentorica, bila si odlična.

Zdenka Peternel, Slovenija


Tamara je hitro ugotovila, kje tiči problem, me vodila skozi prepoznavanje le-tega in nato pomagala poiskati personalizirane rešitve za ta problem. Njena potrpežljivost je neverjetna. Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani v zadnjih treh mesecih, ko me je vodila skozi neverjetno življensko transfomacijo.

Zaneta Funk, ZDA


Delo s Tamaro mi je dalo jasne usmeritve glede mojih ciljev in strasti. Skozi proces sem uspela svoje misli usmeriti v jasno sliko tega, kako bom svoje cilje uresničila. Moj aha trenutek je bil predvsem v tem, da sem ugotovila, da lahko imam svoj mentorski posel, ki vključuje vse stvari, ki me strastno veselijo.

Heather Haberle, Avstralia


Vsebina programa
MODUL 1 – 1. mesec

V prvem modulu testiraš svoje intuitivne kanale in njihovo odprtost. Zastaviš si cilje, oziroma želje – tukaj ni omejitev – ter jih pričneš uresničevati tako, da slediš vodstvu svoje intuicije. Ta pristop je inovativen in učinkovit, gre za namensko delovanje, na podlagi česar se vrata, ki jih potrebuješ, odpirajo sama po sebi brez napora.  Modul vsebuje tudi praktične vaje za urjenje “mišice” intuicije ter teoretično podlago za to.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 2 – 2. mesec

V drugem modulu se poglobljeno posvetiš odgovorom na vprašanje, KAJ je tisto, kar mi je bilo namenjeno živeti ter temu, KAKO to živeti. Poleg tega srečanje s svojim vodnikom odgovarja še na mnoga druga praktična vprašanja, na podlagi katerih prejmeš potrditve svoje poti in tipično tudi razvoj naprej ter utiranje novih poti, ki so bolj usklajene z dušnim poslanstvom. V modulu so tudi praktične vaje za utrjevanje zaupanja vase in sledenje svojemu zastavljenjemu cilju.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 3 – 3. mesec

V tretjem modulu se prične potovanje po zemljevidu samospoznavanja. Namenjeno je prepoznavanju svojih omejitev, ki so zgolj navidezne ter transformaciji svojih slabosti v prednosti. Okrepljena notranja moč se pokaže v zunanjem ravnovesju in že konkretnih učinkih v materialnem svetu. Seveda je to odvisno od posameznika-ce in kje na svoji poti je v danem trenutku. Tudi v tem modulu so praktične vaje za urjenje zaupanja v svojo intuicijo na praktičnih primerih.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 4  in 5 – 4. in 5 mesec

V četrtem in petem modulu pregledamo svoje energijsko telo telo, testiramo ključne vzroke za morebitno uhajanje energije ter jih pričnemo odpravljati. Vaje in metoda v tem modulu vam bo v pomoč še dolgo po tem, ko se program zaključi (tudi vse ostale vaje, metode in priporočila iz modulov).  V četrtem mesecu spoznavate eteksni energijski sistem v petem pa duhovni energijski sistem in bio-energijsko polje. Slednje je nujno za odprtje prejemanju točnih infomacij iz polja in hitrejšo transformacijo. Ponovno tudi trenirate svojo intuicijo na konkretnih primerih iz prakse. Vaje treninga intuicije so iz modula v modul različne, zato boste krepili vse kanale intuitivnih zaznav.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 6 – 6 mesec

V idealnem primeru ste že zlili svoje notranje vodstvo in žongliranje v vsakodnevnega toka življenja v eno strugo. Ta modul je namenjen razumevanju tega, kako deluje sinhroniciteta in kako jo lahko v svojem življenju vzpostavite. Prav tako modul ponuja praktične vaje za krepitev zaupanja vase na konkretnih primerih iz prakse. Ko obvladate sinhroniciteto ste kot temu rečemo v resonanci z božanskim obiljem.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 7 – 7. mesec

Modul ponuja lep zaključek procesov z aktivacijo inteligence svojega srca, ki je prav tako must have sodobnega človeka. Ko nas vodi inteligenca srca namreč lahko govorimo o čudežih, ki jih skozi odnose prevajamo v svoje življenje in življenja ljudi, s katerimi smo v stiku, svojih strank, sodelavcev.

Dobimo se tudi na srečanju v spletnem templju Strastnega življenja (Skype). Srečanja niso časovno omejena. Na voljo je tudi posnetek.

MODUL 8 – ETIKA DELA Z ENERGIJO & INTUITIVNO VODENJE – 8. mesec

Dodatek je namenjen delu s strankami in/ali intuitivnemu vodenju. V modulu je natančno definiran proces intuitivnega svetovanja, ki osebo vodi do odgovorov ter proces intuitivnega vodenja, ki osebo vodi skozi proces transformacije. Modul obravnava tudi etiko dela z energijo in kanaliziranje. Na podlagi tega in dodatne supervizije s strani mentorice Tamare Belšak, ki podeljuje certifikat o opravljenem programu, lahko pričnete uporabljati to metodo za svetovanje drugim in vodenje ljudi skozi transformacijski proces.

SUPERVIZIJA NI VKLJUČENA V INVESTICIJO V TA PROGRAM IN SE IZVEDE NA ŽELJO. Na podlagi te odločitve prejmete bodisi certifikat Intuitivni vodja ali certifikat Intuitivni vodja in vodenje intuitivnega svetovanja.

Dobimo se tudi na celodnevni delavnici INTUICIJA V ŽIVO.

5 in 10. mesec – SREČANJE V ŽIVO NA CELODNEVNI DELAVNICI

Na delavnici bomo še poglobili zaupanje v delo s svojo intuicijo s praktičnimi vajami in uporabo intuicije za uresničitev svojih srčnih želja in namenov ter v delo s poljem. Več informacij o delavnici najdeš TUKAJ.

Kaj se zgodi ob prijavi? Na svoj enaslov boš prejel/a podatke za plačilo. Ob plačilu prejmeš še uvodno gradivo, navodila za delo ter urnik dela. Za vse dodatne informacije se lahko obrneš na svojo mentorico Tamaro Belšak na tem naslovu: info@tamarabelsak.com.