https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

H I T R A  & R A D O S T N A  P O T  Š I R I T V E  Z A V E S T I

HAVAJSKI MASTERMIND 
ODDIH INTUITIVNIH VODIJ
7. do 16. MAREC 2025 

PROGRAM ODDIHA

Na oddihu lahko izkusiš lepoto in moč Havajev, oceana ter tanjših tančic med svetovi kot kjerkoli drugje. Na tem mastermindu se bomo družili tudi z angeli oceanov delfini in modrimi učitelji, kiti ter se učili od njih ter še mnogo več. Tropska klima Velikega Otoka na Havajih ter stik z delfini in kiti bo pripomogel k revitalizaciji tako telesa kot duha ter k hitri širitvi zavesti. Če si želiš pozitivno vplivati na svoje življenje in svet, če čutiš klic k temu, da inspiriraš duge s svojimi unikatnimi talenti, če si želiš pospešene širitve zavesti in vpogled v življenje brez omejitev…
potem, je Havajski mastermind zate.

Oddih te bo podprl v uresničevanju svojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svoje vodstvene kvalitete, zaupanje vase in v svoje čute ter iti v globino, da dosežeš širino, je ta poseben oddih narejen zate. Bodi INTUITIVNI VODJA in živi svoj življenjski namen v radosti, lahkotnosti in sreči.

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava z delfini in z njimi telepatsko komunicira

♥OPOMBA: Tesen stik in plavanje s havajskimi spinerji je vlada ZDA prepovedala v času pandemije. Še zmeraj pa lahko imamo stik z njimi iz čolna ali na razdalji 50 m v vodi ali plavamo z drugi vrstami delfinov.

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ O POTEKU ODDIHA? KLIKNI NA MEHURČEK SPODAJ IN SPOROČI, KAM NAJ POŠLJEMO INFORMACIJE.

SaveSave

SaveSave

NE ZAPUSTI TE STRANI PREDEN SI NE NALOŽIŠ MEDITACIJE RADOST Z DELFINI, KI TE BO POVEZALA Z NEGOVALNIMI VIBRACIJAMI RADOSTI IN Z DELFINI.