https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

H I T R A  & R A D O S T N A  P O T  Š I R I T V E  Z A V E S T I

HAVAJSKI MASTERMIND 
ODDIH INTUITIVNIH VODIJ
1. do 10. MAREC 2024 – TERMIN JE POLN
15. do 24. MAREC 2024 – PRIJAVE POTEKAJO

 

PROGRAM ODDIHA

Na oddihu lahko izkusiš lepoto in moč Havajev, oceana ter tanjših tančic med svetovi kot kjerkoli drugje. Na tem mastermindu se bomo družili tudi z angeli oceanov delfini in modrimi učitelji, kiti ter se učili od njih ter še mnogo več. Tropska klima Velikega Otoka na Havajih ter stik z delfini in kiti bo pripomogel k revitalizaciji tako telesa kot duha ter k hitri širitvi zavesti. Če si želiš pozitivno vplivati na svoje življenje in svet, če čutiš klic k temu, da inspiriraš duge s svojimi unikatnimi talenti, če si želiš pospešene širitve zavesti in vpogled v življenje brez omejitev…
potem, je Havajski mastermind zate.

Oddih te bo podprl v uresničevanju svojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svoje vodstvene kvalitete, zaupanje vase in v svoje čute ter iti v globino, da dosežeš širino, je ta poseben oddih narejen zate. Bodi INTUITIVNI VODJA in živi svoj življenjski namen v radosti, lahkotnosti in sreči.

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava z delfini in z njimi telepatsko komunicira

♥OPOMBA: Tesen stik in plavanje s havajskimi spinerji je vlada ZDA prepovedala v času pandemije. Še zmeraj pa lahko imamo stik z njimi iz čolna ali na razdalji 50 m v vodi ali plavamo z drugi vrstami delfinov.

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ O POTEKU ODDIHA? KLIKNI NA MEHURČEK SPODAJ IN SPOROČI, KAM NAJ POŠLJEMO INFORMACIJE.

SaveSave

SaveSave

HEJ, NE ZAPUSTI TE STRANI PREDEN SI NE NALOŽIŠ MEDITACIJE RADOST Z DELFINI, KI TE BO POVEZALA Z NEGOVALNIMI VIBRACIJAMI RADOSTI IN Z DELFINI.

SaveSave