https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

H I T R A  & R A D O S T N A  P O T  Š I R I T V E  Z A V E S T I

HAVAJSKI MASTERMIND 
ODDIH INTUITIVNIH VODIJ
POLETJE 2023

 

PROGRAM ODDIHA

Vabljen-a na transformativen oddih na enega redkih krajev na svetu, kjer lahko kar iz obale plavaš s svobodnimi delfini, Big Island na Hawajih. Tropska klima Velikega Otoka na Hawajih ter stik z delfini in kiti bo pripomogel k revitalizaciji tako telesa kot duha ter k hitri širitvi zavesti.

Delavnici in meditacije te bodo podprle v uresničevanju svojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svoje vodstvene kvalitete, zaupanje vase in v svoje čute ter iti v globino, da dosežeš širino, je ta poseben oddih narejen zate. Postani INTUTIVNI VODJA in živi svoj življenjski namen v radosti, lahkotnosti in sreči.

 

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava z delfini in z njimi telepatsko komunicira

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ O POTEKU ODDIHA? KLIKNI NA MEHURČEK SPODAJ IN SPOROČI, KAM NAJ POŠLJEMO INFORMACIJE.

Lidija Božic

Program je bil izvrsten.

 

Hvaležna sem za vse intuitivne vpoglede, usmeritve, potrditve ter izjemno srčno vodstvo, mentorstvo in podporo. Hvaležna sem za čudovito družbo dušic, ki sta bili skupaj z mano deležni neprecenljivih doživetij in izkušenj ter aktivacije izjemnega preporoda.

Resnica je, da se vse dogajanje in doživetja tako globoko dotaknejo duše, da se zgodijo spremembe na celični ravni in nisi več tak kot si bil. Dobila in doživela sem mnogo mnogo več, kot bi si sploh lahko zamislila, prejela izjemna darila spoznanj, moči, da si dovolim biti najboljša verzija sebe in živeti v radosti, zadovoljstvu, s prenovljenimi temelji, novimi cilji, s popolnim zaupanjem sebi, svoji intuiciji in duhovnemu vodstvu, stvarstvu.

Pravzaprav šele zdaj, ko se vsa doživetja usedajo in udejanjajo rezultati premikov, ki so se sprožali tekom programa, vidim in dojemam celoto, mogočnost, veličino, moč in neizmerne razsežnosti celotnega potovanja, mastermind oddiha in druženja z intuitivno mentorico Tamaro. Z največjim veseljem bi vse z vsem, kar je bilo, ponovila.

Moj poklon Tebi, draga Tamara, za izjemen program, poslanstvo, ki ga udejanjaš ter čudovito in veličastno izkušnjo! Ta program je za vsakogar, ki potrebuje ali je pripravljen sebi dovoliti premike v svojem življenju na višjo frekvenco, usklajeno z vibracijo svojega bistva, svoje duše in tako prenovljen zase in za druge zasijati v svojem okolju.

Po udeležbi na dogodku, kjer je Tamara predstavila program oddih, se moje misli kar niso hotele odlepiti od želje po druženju z delfini, ta je le še rastla in se krepila. Prvi velik izziv je bila že sama odločitev, ali sploh lahko grem, si privoščim, dovolim ta oddih glede na zahtevno situacijo v družini ter svoje strahove, dvome, prepričanja, vzorce, s katerimi sem se soočala po nekaj letnem intenzivnem delu na svoji osebnostni duhovni rasti.

A sedaj, po dveh mesecih od vrnitve, lahko rečem le, da …zame obstaja življenje pred Hawaii …in življenje po Havajskem Mastermindu ……

Niti v sanjah si nisem mislila, da me bo pot osebnostne rasti vodila na drugi konec planeta, na sredo oceana, na Hawaiiski otok. Hawaiiski Mastermind s Tamaro je zame nepozabna in velika življenjska izkušnja, prelomnica, ki me je premaknila v radostno in kreativno življenje. Po vrnitvi z oddiha na Hawaiih s Tamaro se postopoma, spontano, nežno, komaj opazno kar vrstijo številne spremembe mojih navad, razmišljanj, reakcij, odnosa do sebe, do drugih ljudi, dojemanja realnosti in vsega kar je.

V sebi čutim pomirjenost, zaupanje, radost, sprejemanje, izginjajo strahovi, dvomi kot da bi tam odvrgla še zadnje plasti vsega, kar me je oddaljevalo od pristne sebe. To duhovno potovanje me je zaznamovalo za vedno in me iz bube, ki se je dolgih sedem let trudila izviti iz ovoja lastnih omejitev in spon preobrazilo v metuljčico, mavričnih barv, svobodno, lahkotno, radostno, pogumno in močno bolj kot kdajkoli prej. Energija otoka, energija mogočnega vulkana in lave, energija veličastnega oceana, energija in zavest čudovitih, ljubih delfinov, angelov oceana, ki so me skromno rečeno prevzeli bolj kot sem si sploh lahko zamislila, so darila stvarstva, ki so se v neslutenih veličinah, v najmočnejši in najboljši obliki zasidrale v  vsako celico telesa in vsako poro kože za vedno.

Hvaležna sem sebi, svojim duhovnim in angelskim vodnikom, in najbližjim dušicam, ki so me podprle, za pogum, da sem si dovolila odklopiti se od vsakdana in podariti si najlepše potovanje svojega življenja……..potovanje k sebi, svojemu izvornemu bistvu.

Tamara kot odlična intuitivna mentorica nam je z določenimi tehnikami in tehnologijami na energijsko posebno močnih lokacijah, odprla povezave do zavesti bitij svetlobe in stvarstva, kjer so se aktivirali veliki preobrazbeni procesi. Izjemno hvaležna sem tebi, draga Tamara, ker na tako veličasten način opravljaš čudovito poslanstvo.

 

 

 

SaveSave

SaveSave

HEJ, NE ZAPUSTI TE STRANI PREDEN SI NE NALOŽIŠ MEDITACIJE RADOST Z DELFINI, KI TE BO POVEZALA Z NEGOVALNIMI VIBRACIJAMI RADOSTI IN Z DELFINI.

SaveSave