POZITIVNO UPRAVLJANJE RESNIČNOSTI Z UPORABO SVOJEGA UMa in KVANTNIH MOČI
Razumevanje tega ZAKAJ se stvari zgodijo tako kot se ter svoje vloge pri tem, predvsem pa svoje 100% odgovornosti za to, je ključ, ki odpira vrata uresničitvi katerih kolih sanj se odločiš sanjati.

 

Ni se ti potrebno zadovoljiti z manj kot si zaslužiš. Si in imaš lahko VSE. A prvi korak do tega se začne z idejo, z odločitvijo, z mislijo, z občutkom. Vse, kar je potrebno narediti je, da svojo vibracijo uskladiš z vibracijo tega, k čemur stremiš. Zveni precej enostavno kajne? Toda resničnost je pogosto drugačna od tega, kar si srčno želimo in celo bolj zapletena kot to, kar je zapisano.

Zakaj?

Tako smo narejeni veličastno in multidimenzionalno, da to le redko kdo v celoti zaobjame s svojim umom. Ta pa 100% vpliva na to, kar se uresniči in je del precej kompleksnega sistem. Le malega dela vsakodnevnih misli se namreč v celoti zavedamo. Dejstvo je, da šele ko korenito spremeniš način razmišljanja, lahko pričakuješ spremembe v svojem okolju in življenju, po katerih sedaj morda le še hrepeniš. Vendar to še ni dovolj! Potrebuješ tudi prava orodja, da ti to lahko uspe ter posledično spremembo v svoji celi vibraciji.

Če si želiš:

  več kot le povprečnih rezultatov,

 odnosov, ki te bodo polnili namesto praznili,

 posla ali kariere, ki te izpolnjuje,

 preobraziti negativni potencial v pozitivnega…

… potem beri naprej.

S sistemi manifestacije iz programa ©Elitni UM sem si ustvarila življenje, o katerem sem prej samo sanjala. Želela sem si družine, hiše na točno določenem kraju, večje plače… Vse to sem ustvarila  s pomočjo tehnik v programu.  A to je bil le začetek. Kot mi je pred več kot 13 leti povedal moj djotiš astrolog, sem bila takrat, po tem, kar sem delala, šele v nižjih razredih osnovne šole. Bila sem sicer svetovalka za odnose z javnostmi z univerzitetno izobrazbo, opravljala sem to, kar je bil takrat moj sanjski poklic, a takrat nisem čisto dobro vedela, kaj je mislil. Danes vem… In to skrivnost želim deliti naprej…

Ko stopiš v pretok, v ritem, ko ponotranjiš dejstvo, da je vesolje v tebi in da si središče kreacije vsega, kar je, lahko pričneš z aktivacijo svojih kvantnih moči in zavestnega upravljanja tako energijskega – vibracijskega kot materialnega sveta, časa, odnosov, svojega telesa…
KAKO TOREJ POZITIVNO URESNIČEVATI?

 

 

V življenju pogosto slišimo besede kot so: “Uči se, delaj trdo, bodi priden-a in uspelo ti bo.” Vendar ta princip delovanja ni zagotovilo uspeha, pogosto je prav omejujoč. Izhaja namreč iz energije pomanjkanja, zaradi česar za uresničevanje svojih namenov porabljamo vse preveč energije. Formula uspeha je zelo preprosta in preverjeno deluje, samo uporabljati se je moramo naučiti.
ŠELE, KO RAZUMEŠ, kaj se odvija na nevidnih ravneh ter KAKO to oblikuje tvoje življenje in kako s tem učinkovito upravljati, IMAŠ KRMILO SVOJEGA ŽIVLJENJA V SVOJIH ROKAH. Tvojo resničnosti ustvarjata tvoja notranja in miselna naravnanost (80%) ter tvoja vsakodnevna prizadevanja in uporaba naučenih veščin (20%).

Vsakič, ko se pritožuješ ali izražaš nezadovoljstvo z nečim – upravičeno ali ne – se programiraš za to, da reagiraš na podlagi strahu, stiske in nezadovoljstva v prihodnosti. Tem energijam skladni so tudi rezultati v materialnem svetu. Če čutiš, da se nenehno boriš, če se dolgočasiš in potrebuješ spremembe, a zanje nimaš moči, če meniš, da v svojem poslu in/ali življenju stagniraš, če želiš svoje življenje ali posel obogatiti v vseh pogledih, tako duhovnem, čustvenem kot materialnem, te vabim, da se resno lotiš transformacije in spreminjanja svojih mislenih navad. Zmeraj znova prepoznavam, kako zelo pomembnih je tistih 80% dela, ki ga za nas in skozi nas opravi širši del nas, ki je povezan z energijo vesolja, stvarnika, tista materija iz katere smo nastali in katere nedeljivi del smo. 

Prav ustaljen miselni tok nam mnogokrat stoji na poti napredka. Če mislimo zmeraj na to, kako si nečesa ne želimo, s tem pravzaprav točno to privlačimo v svoje življenje.
 MOČ URESNIČEVANJA ČESARKOLI SI ŽELIŠ JE V TEBI. AKTIVIRAJ JO TAKO, DA VSAK DAN V SVOJE ŽIVLJENJE UVAJAŠ POZITIVNE SPREMEBE.

Zamisli si življenje, v katerem uresničiš vsako idejo!

Občuti sposobnost spreminjanja svojega življenja!

PREDSTAVLJAJ SI SVOJE SANJSKO ŽIVLJENJE!

VSE TO LAŽJE DOSEŽEŠ, KO RAZUMEŠ, KAJ JE TISTO, KAR TE OMEJUJE IN KAKO DELUJE SISTEM KREACIJE SKUPAJ Z VESOLJEM.
TEMU JE NAMENJEN
PROGRAM ©ELITNI UM 
ELITNI UM JE ZATE ČE:


 se že dlje časa soočaš z enakimi ali podobnimi izzivi in si jih želiš preobraziti,

 si že opravil-a veliko notranjega dela, pa se stvari še niso postavile na želeno mesto,

 nič ne delaš na osebnem razvoju in te vseeno zanima, kako učinkovito uresničevati to, kar si želiš, namesto tega česar si ne želiš,

 želiš svojim namenom dodati novega zagona,

 želiš z jasno vizijo in samozavestno uresničevati svoje cilje,

 želiš okrepiti miselnost prosperitete in pozitivnega uresničevanja,

 želiš vedeti, od kod izvirajo tvoje bokade in jih preobraziti, 

 finančno ne napreduješ, ne glede na to koliko delaš in imaš tega dovolj,

 želiš učinkovito upravljati s svojim časom,

 želiš razumeti kako deluje uresničevanje in okrepiti svojo notranjo moč,

 želiš aktivirati svoje kvantne moči

želiš napredovati in izboljšati svoje življenje na vseh področjih.

TUKAJ SO IZKUŠNJE UDELEŽENCEV PROGRAMA

Delo na sebi je vsakodnevni proces. Moje življenje ( 66 let ) je bilo zelo intenzivno in polno izzivov. Skozi leta sem “pridelala” vrsto “programov”, ki sem jih začela živeti. Nekateri so bili dobri, nekateri v tisti situaciji da, danes pa ne več. Transformacija le-teh je proces, ki si mi ga pomagala začeti in sedaj moram nadaljevati delo. Srečna sem, da sta se najini poti srečali in upam, da se bosta tudi nadaljevali.

Karmen Zupanc, karmična diagnostika

Ustvarila sem pozitivne spremembe, osvojila drugačen pogled na stvari in na reševanje določenih stvari. Veliko bolj sem opazila tudi negativne poglede, mislih drugih in to mi je postalo moteče. Zgodilo se je širjenje, odpiranje. Ustreza mi ta nežen pristop, ki je zelo ljubeč in podporen, ki ne obsoja in razlaga kaj vse je narobe.

Tatjana Jug

To je bil korak v širino. Tamara mi je pomagala sprejeti, da se ni potrebno omejevat, da je resnična meja neskončnost in da je vse mogoče. To se mi zdi, da je bil največji premik, vse ostalo so bili zelo subtilni premiki, premiki v malenkostih, aha momenti, ki so me porinili v pravo smer. Tukaj sem se tudi naučila biti bolj prisotna v sedanjosti in vzdrževati svoj fokus na svoji nameri, na tem, kar želim pritegniti v svoje življenje. Všeč mi je način dela v skupini, zelo je intenziven in začetnikom takoj pokaže pot in posledično tudi rezultate. Mislim, da boljše mentorice ne bi mogla imeti. Hvala, ti za intuitivne nasvete  ki so pripomogli, da sem bolj jasno videla zadeve in tudi to kaj moram še postorit. Prejela sem vse, po kar sem prišla.

Zdenka Peternel, podjetnica računovodkinja

 Programa sem se udeležil, saj sem želel odkriti morebitna prepričanja, ki so oteževala poslovno pot. Programiraj se za uspeh je odlično strukturiran in te po korakih popelje do cilja. Uspešno pomaga prepoznati in odpraviti še tako skrito prepričanje, ki je lahko že leta bilo ovira na poti uspeha, pa se tega sploh ne zavedamo. Vsekakor priporočam vsakemu, ki je pripravljen vložiti čas v svoj uspeh.

Miran Žgeč, podjetnik

Ema Bavcon, vizažistka

Program mi je pomagal pri usmerjanju svoje energije v željeni cilj in sicer v harmoniziranje svojega delovanja, iz tega pa sem nato začutila in uresničila se željo po odprtosti svetu, odkriti in iskreni komunikaciji ter sprejemanju sebe v svoji polni moci. Na poti do tega mi je Tamara nudila vso potrebno podporo. Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Ob tem sem začela razvijati svoj avtentični odnos do življenja in biti. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano in delovati v najvišje dobro sebe in drugih. Zavedam se neskončnega razvoja in ob tem konstantnega premikanja iz svojega udobnega kotička, vendar me to sedaj navdaja z občutki ljubezni, svobode in otroške navdušenosti.

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Tamara hvala, kako pravilna nastavitev misli o denarju in meditacija, takoj pride akcija. Delam poslovni program za gostince in pogledam banko na telefonu in račun je obogatel. V trenutku je plačan največji znesek. To pa je  zmaga in sreča. Pa še moj avto je dobil nove gume. Odličen dan. Sprememba današnje jutranje rutine ob 7:30 užitek na cestnem kolesu in po tem doma še finančna meditacija. Prav čudovite stvari počenjaš. Tvoje meditacije mi odpirajo glavo na polno. Poslovno se mi odpira na polno, kar je tudi posledica tvojega znanja in dela v skupini s teboj. Res sem poletje deloval na delu na sebi, kar turbo.

Mario Baričič, Mentor, Zavod čudežev okusov

Vesna Čurin

S programom sem dobila veliko novega znanja. S podobno vsebino se do sedaj še nisem srečala. Naučila sem se in ozavestila veliiiiko AHA momentov – kako ustvarjalna ali razdiralna je lahko misel, da energija teče tja, kjer so misli, kako je važno, da je cilj oz. namen jasen, kako transformirati slabe misli in programe, da je obilje in revščina na primer 1 pojem, le da vibrirata na razlićnih frekvencah… Predvsem pa sem ustvarila prijateljski odnos z obiljem in možem. Možnost imam učenja v svojem ritmu, kar mi daje veliko svobodo in bom program še nekajkrat ponovila, saj je zasnovan tako, da se nikoli ne zaključi. Vedno se odkrijejo v tej Skrinji presenečenja novi zakladi.

Tamara ja odlična mentorica. Razume naše stiske, ker jih je sama predelala, razume našo inercijo, ko nam ne gre bodisi zaradi sabotaže ali pomanjkanja časa, dovolj je stroga, da program vzamemo resno, dovolj strokovna in intuitivna, da dosežemo rezultate, dovolj materinska, da nas potolaži, prevsem pa jo vodi služenje in dobrobit za človeka.

TUKAJ JE ŠE NEKAJ ZGODB O USPEHU S PROGRAMOM ELITNI UM

“Po udeležbi v programu Programiraj se za uspeh, sem se zavedla, da je miselnost najpomembnejši del mojega posla. Miselnost lahko programiraš na uspeh ali neuspeh in od mene je odvisno, kaj bom izbrala.”

Askamentorica

Takoj sem zmanifestirala nov avtomobil. Sedaj manifestiram novo službo. Zavedam tega, da je jasnost v zvezi željami pomembna, zato si natančno definiram svojo novo službo in delam vaje manifestacije. Sedaj razumem, kako sistem deluje.

VioletaJavna uslužbenka

Ne vem, kako to deluje, ampak deluje. Račun, o katerem sem govoril, je bil plačan.

DragoPodjetnik

Torej upoštevala sem tvoja navodila, pa je že pomagalo. Prodali smo hišo, dobila sem denar in skoraj mi bodo že začeli gradit novo. Srečna sem, da mi je to uspelo in ti zelo hvaležna za tvoje napotke in navodila. Vse mi gre po načrtih in še dalje bo tako. Hvala, hvala, hvala.

Milica KumerPodjetnica
Kako poteka delo v programu

Priprava na delo

Ob vključitvi v program boste prejeli pripravljalno gradivo zato svetujem, da se vanj vključite čim prej in se na program pripravite

Srečanje v živo

Srečanje v živo na celodnevni delavnici Živim prosperiteto, na kateri bomo uporabili vsa znanja za uresničevanje svojega najbolj potentnega življenja.

Mesečna online srečanja

Mesečno se bomo srečevali online na klicu in delali na posameznih delih uspešne manifestacije. 6 klicev + srečanje pred začetkom programa, skupaj 7 online srečanj, ki trajajo, dokler je potrebno, najpogosteje pa od 1,5 do 2,5 uri. Urnik bomo dorekli na uvodnem Skype srečanju.

Podpora

Na svoje delo v programu prejemaš individualne povratne informacije in imaš poleg mentorske podpore, še sprotno email podporo za to, da lahko narediš kvantni preskok.

ter 6 modulov, ki jh spremljajo zvočni posnetki, meditacije in praktične vaje

Kvantna moč 1- MOČ KVANTNEGA JAZA 

 • Krepitevi moči kvantnega jaza.
 • Povezava s svojim izvornim načrtom.
 • Ritem z vesoljem.
 • Splošna kvantna praksa.

Kvantna moč 2 – UPRAVLJANJE S ČASOM

 • Sprememba percepcije časa in odnosa do njega.
 • Uporaba časa za svoje namene.
 • Različne časovnice svojega življenja; preteklost in prihodnost ter sedanjost.
 • Paralelni svetovi in kako ti lahko koristijo.
 • Ustvarjanja časa za vse, kar si želiš.

Kvantna moč 3 – MOČ KVANTNEGA UMA

 • Um postaja zvesti služabnik.
 • Dostop do skritih kotičkov uma, ki bodisi blokirajo manifestacijo ali pa lahko pri njej pomagajo.
 • Krepitev koncentracije in sposobnosti učenja.
 • Sposobnost kreativnega razmišljanja.
 • Dostopanje do vseh informacij in rešitev, ki jih potrebuješ v danem trenutku.

Kvantna moč 4 – MOČ URESNIČEVANJA

 • Upravljanje zavesti.
 • Razumevanje verjetnosti in kako izbrati pot tiste verjetnosti, ki jo želiš živeti.
 • Oblikovanje in uresničevanje svojega namena.
 • Kokreacija z utripom vesolja.
 • Odpiranje kreativnosti in neskončnosti potenciala.

Individualno srečanje z metorico

 • Pregled zastavljenih ciljev.
 • Razreševanje morebitnih blokad.
 • Intuitivno svetovanje.
 • Vpogled v to, kako naprej.

Kvantna moč 5 – KVANTNO  SAMOZDRAVJE IN VITALNOST

 • Povezava z neusahljivim izvorom energije.
 • Pomlajevanje in Revitalizacija.
 • Sproščanje.
 • Razumevanje svoje moči samobnove in samozdravljenja.
Tukaj je še nekaj AHA momentov udeležencev programa

 

predvsem namenjenih temu, da vas spomnim na to, da je 80% vega, kar se vam dogaja resnično plod vaše notranje naravnanosti. Torej veste, da ste močnejši kot si morda sedaj mislite – JASEN NAMEN IN MOČAN NOTRANJI PORIV pa vas bosta tja pripeljala.

Trenutno se manifestira vse tako hitro, da je prav zabavno. Vse kar si zamislim pride in to zelo hitro, točno tako kot sem predhodno zamislil. Sedaj čakam samo še jackpot dobitek 🙂 Mogoče bi bil čas, da kupim srečko, da povečam možnost za zadetek. Sem pa zelo navdušen da sem se v tem postopku sedaj naučil zadržati to kar sprejemam. Deluje.”

“Zadnji teden je zame čaroben. Priznati moram, da sem iskala način kako bi tvoj program vključila v svoj način delovanja in ker je moj duh v zadnjem času tako otroško sproščen, sem ju preprosto združila, njuna sinergija pa prodira v dimenzije, o katerih se mi prej niti sanjalo ni.”

“Zanimivo je, kako se stvari dogajajo, ko držiš visoko vibracijo, tako kot si rekla, moraš tudi nekaj narediti. Zgodilo se je tisto, o čemer nisem upala niti sanjati…”

 “Zopet dobivam tisti občutek, da sem na poti naprej. Vedno bolj prepuščam, da stvari prihajajo in odhajajo.”

“Dogajale so se mi manjše manifestacije, na katere sem samo pomislila, si jih predstavljala in so se nato materializirale. V sebi čutim veliko notranjo moč in samozavest, da se postavim zase in odločno izrazim svoje mnenje, ne glede na to kdo je moj sogovornik. Še bolj se mi poglablja notranji mir. Čutim pa tudi veliko več veselja in radosti kot do zdaj.”

“Ful čutim radost znotraj sebe, zopet sem na valu. Ko pride preizkušnja, veš da si predelal neko zadevo. Vedno bolj se zavedam koliko sem predelala in kako vedno bolj zaupam sebi, tudi s tvojo pomočjo.”

“Mislila sem, da moram sebi in drugim dokazati, da zmorem, ampak to sem že vedela, potrebovala sem si enostavno priznati, da si dela pod takšnimi pogoji ne želim več.”

“Spremembe so očitne. Takoj sem uredila, da gresta otroka v vrtec. Dobila sem ponudbo za priložnostno delo. Naročila sem nas k pediatrinji, za katero je možnost, da se mi uresniči želja o zaupanju. Dobili smo tudi  prve prijave za počitniško varstvo.”

VREDNOST PROGRAMA

PREJMEŠ

delovne zvezke,

intuitivno vodenje,

povratne informacije na delo v programu,

zvočne posnetke meditacij,

zvočne posnetke klicev,

najsodobnejše tehnike uresničevanja, ki jih boste uporabili takoj,

čiščenje podzavestnih prepričanj in še posebej denarnih blokad,

jasno vizijo, namen in konkreten načrt postopnega uresničevanja,

delo na uresničevanju konkretnih ciljev,

aktivacija in krepitev 5 KVANTNIH MOČI,

individualno srečanje z mentorico,

6 skupinskih online srečanj,

srečanje v živo na celodnevnem dogodku.

TAKOJŠNJE PLAČILO

2500€

 OBROČNO PLAČILO

12 x 249€

(omogočeno z varnim plačilom preko PayPala)

SE ŽELIŠ 100% PREPRIČATI, DA JE TA PROGRAM PRAVI ZATE ALI SI ŽELIŠ INDIVIDUALNEGA DELA?

Še bolj formalna predstavitev TAMARE BELŠAK, intuitivne mentorice za osebni in poslovni uspeh

Tamara Belšak svojim strankam pomaga prepoznati potenciale, se povezati s svojimi srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicijev praksi. Svojim strankam pomaga okrepiti zaupanje v svojo notranjo modrost, reprogramirati mislenost in vzorce, ki jih držijo v hrčkovem kolesu in obogatiti življenje na vseh področjih tako duhovnem, čustvenem kot materialnem. Svojim strankam pomaga ugotoviti, kaj jih v resnici navdihuje, kaj strastno radi počnejo, znanja povezati v smiselno celoto in to implementirati v praksi. Z vodilnimi managerji dela posebej na mislenosti in intuitivnem vodenju. Poleg tega, da je certificirana Intuitivna mentorica in uporablja intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, Tamara v svoje programe pravtako vključuje postavitev poslovnega sistema in strukture. Je tudi strokovnjakinja za znamčneje in pripovedovanje zgodb. Tamara je univ. dipl. nov, certificirana Intuitivna mentorica, Divine Living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. Pri svojem delu uporablja široko paleto marketinških in novodobnih znanj, med drugim tehnike upravljanja resničnosti po Grigoriju Grabovoiu, bioorgonomijo, Blue Ray tehnologijo, navdih, ki ga črpa iz stikov z delfini, kabalistično Drevo življenja, idr.