Vodena meditacija te bo ob zvokih delfinov popeljala med blagodejne vibracije radosti. Izvajaš jo lahko kadarkoli za čutiš napetosti, ali potrebuješ malce več kreativne energije.

Nastala je na podlagi osebne izkušnje plavanja s svobodnimi delfini. Ko sem plavala s havajskimi »spinerji« ob obali Kone na Havajih, sem se naučila tudi komunicirati z njimi. Med drugimi so mi predali lepo sporočilo, ki ga vedno znova rada delim:

»Občuti veselje. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse.«

MEDITACIJO SI LAHKO NALOŽIŠ BREZPLAČNO

tako, da izpolniš obrazec spodaj

Preveri še svoj poštni nabiralnik, kamor ti bom po kliku na zgornji gumb poslala meditacijo. Uživaj 🙂

KAKŠNI SO OBČUTKI PO MEDITACIJI

 

“Draga Tamara HVALA za to čudovito meditacijo. Začutila delfine, telo mi je drgetalo, po licih pa so same od sebe tekle solze… Napolnjena sem s čudovito energijo. Hvala ?❤️” – MOJCA PRAZNIK

“Zanimiva in dragocena izkušnja je za mano, ki me je popeljala v meni se neznani svet delfinov. Nisem vedela, kaj me čaka, kaj lahko pričakujem, a sem se kljub rahli neprijetnosti predala meditaciji in vsem občutkom. Želim ponoviti in poglobiti odnos s tem posebnim bitjem naših voda, morja. In bom. Hvala, draga Tamara. Imajo povsem drugačne energije kot sem jih doslej občutila. Moram priznati, da sem do svojega delfina občutila globoko spoštovanje, saj imajo posebne moči in pri odgovorih/sporočilih ne ovinkarijo (vsaj taka je moja izkušnja).”  – ALENKA PILAT

Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi in zadovoljni. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo.

Tamara Belšak, univ. dipl. nov in mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava in komunicira z delfini ter njihova znanja prenaša naprej.