Meditacija je način filtriranja zunanjih vplivov zato, da sploh lahko slišiš svoj notranji glas ter se odpreš pretoku kreativnosti, novih priložnosti in neomejenih možnosti.”

– Tamara Belšak

Meditacije Strastnega življenja so namenjene podpori kreiranju strastnega življenja in uspešnega posla, ki podpira ustvarjanje želenega življenjskega sloga z uporabo intucije v praksi. Nastale so nastale na podlagi izkušenj, potreb strank in učinkov uporabe meditacije ob ustvarjanju otipljivega osebnega in poslovnega uspeha. Z ljubeznijo jih delim s teboj.

Za lažje uresničevanje svojih sanj ti bo pomagala redna uporaba orodij, ki jih ponuja celovit sklop meditacij s Tamaro. Cilj meditacije je, da uspeš svoj um in energijo usmeriti v eno stvar, torej pridobiti kontinuiran fokus, kar ti bo pomagalo pri doseganju  svojih namenov v materialnem svetu s pomočjo modre in navdihnjene akcije.

Meditacije so namenjene tudi:

čiščenju blokad na poti uspeha,

♥ krepitvi zaupanja v svojo notranjo modrost in moč

♥ ter dvigovanju notranje vibracije na vibracijo uresničevanja svojih sanj.

KAJ JE MEDITACIJA IN ZAKAJ MEDITIRATI

Meditacija je najbolj naravna oblika počitka mentala, saj je meditiranje temeljna dimenzija našega življenja, ki se prične ob rojstvu in traja vse do konca našega zemeljskega bivanja. Meditacija nam omogoča, da slišimo, kaj nam sporoča naš višji jaz.

Beseda meditacija je latinskega izvora (”meditari” pomeni razmišljati) in pomeni razmišljanje, premišljanje ali celo razglabljanje. Je oblika poglobljenega opazovanja, pot v našo notranjost, in je najboljši način počitka od tiranije duha, ki nas nenehno preganja, naj naredimo več in več. Z meditiranjem še dodatno urimo um, da postane osredotočen in miren. Predstavlja vadbo za preprečevanje vdora neželenih misli na naraven način, z globoko sprostitvijo telesa in ohranjanje duha brez misli.

Ko so Buda vprašali, kaj je pridobil z meditacijo, je odgovoril: “Ničesar. Lahko pa vam povem, kaj sem izgubil: strahove, nezaupanje vase, …”.

ZAKAJ JE VREDNO REDNO MEDITIRATI?

“Ko krepiš svojo notranjo moč se le ta odrazi tudi v zunanjem svetu in stvari, za katere si prej menil-a, da jih je težko doseči, se začnejo uresničevati samodejno, skladno z zakonom sinhronicitete.”