Pozdravljen-a!

Pridruži se prečudovitem dogodku

MODROST MARIJE MAGDALENE

meditacija, ritual MM in kanalizirana sporočila

 30. marca OB 19.00 URI

V času, ko smo pred popolnoma novimi izzivi, pred novimi koncepti delovanja in sobivanja, se bomo na tem čudovitem dogodku vrnili nazaj h koreninam čudovite ženske energije kreacije, zdravljenja, harmoničnega napredka in VODITELJSTVA BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE, ki prevzema svojo prestol v tem desetletju prehoda iz informacijske v intuitivno dobo.

Hitra prijava do 15. marca samo 97€ 47€

(prihranek 50€)

PRIDRUŽI SE DOGODKU, PREVZEMI SVOJ PRESTOL ♥

Povezale se bomo z univerzalno sveto žensko energijo, nege, zdravljenja, kreacije in brezpogojne ljubezni. V čudoviti meditaciji se bomo srečale z Marijo Magdaleno, v ritualu naredila še stošniško naprej v občutenju svojega poslanstva ter prevzele njeno kanalizirano sporočilo. 

Vabim te k prevzemu svojega prestola na parketu svojega življena. Obdobje, v katerem smo kliče po vodenju iz ŽENSKE ENERGIJE, ki izhaja iz globoke povezanosti s seboj ter akumulaciji predvsem dovolj poguma in notranje moči, da sledimo same sebi, kar pa predvsem ženskam pogosto zmanjka. Vodenje iz ženske energije pomeni namreč tudi to, da sebe kot celovito bitje uresničimo.
Oblikovale bomo prestol, na katerem želimo sedeti in idejo opolnomočenega  sledenja temu, za kar vemo, da je prav. Tukaj bo čas in prostor samo zate, da končno prisluhneš sebi, da znaš REČI DA SEBI.
Prepogosto smo se skrivale, stale v ozadju in hkrati držale tri stebre energije odnosov, družine in pogosto ob tem sebe postavljale na zadnje mesto.
Sedaj je priložnost za to, da se skozi proces in meditacijo skupaj z arhetipom božanske ženske energije, ki ga predstavlja Marija Magdalena podamo po poti notranje modrosti in njenih navodil, skozi ponovno odkrivanje tega, kako čudovite smo in kaj vse je za nas mogoče.

Zakaj Marija Magdalena?

Pot Marije Magdalene, kot tudi pot veliko žensk, ni bila lahka. Toda njena čista vera v dobro, v ljubezen, v eno z vsem, jo je povzdignila v božanstvo. Danes njena energija postaja vse močneje prisotna in razumljena, čeprav je bila čaščena kot boginja in misticirana zadnji dve tisočletji. Njen kult danes dobiva svoje pravo mesto. Kajti Marija Magdalena je veliko več kot le oseba, ki je nekoč hodila po Palestini in pozorno poslušala besede odrešenika ter nosila vrč z vodo, iz katere si je tešil žejo. V jedru njene mitologije predstavlja Marija Magdalena deželo in ljudi Jeruzalema, hči Siona in v podaljšku predstavlja celotno družbo, romarje na svoji poti združitve z božanskim.

 

Njen način delovanja je srčen, je vizionarka, ki zavzeto posluša svoje srce in odgovarja na njegov klic, klic ljubezni. Njen v zgodovini kontravezno obravnavan lik je en največkrat opevanih ali upodobljenih na umetniških delih slikarjev iz različnih zgodovinskih obdobij. Od tod arhetip ženske moči, modrosti, sposobnosti sočutja in ljubezni. To je ženska, ki je sebe in svoje talente dala v služenje drugim. To je ženska, ki je obdržala svojo vero, tudi, ko je bil cel svet in vse okoliščine proti njej. To je ženska, ki je varovala to, v kar je verjela.

Marija Magdalena je bila le ženska, ki je sledila poti  ljubezni. Njen arhetip postaja danes vse bolj živ, da bi spomnil ženske in moške, da sledijo poti ljubezni. Da sledijo poti ljubezni in svetlobe. Morda je kontraverzna, kajti vse, kar ima izredno moč je tudi kontraverzno.

Namen dela z arhetipom Marije Magdalene je:

  1. Opolnomočenje.
  2. Ljubezen.
  3. Kreacija.
  4. Vodenje.
  5. Varovanje »svetega grala«.

 

Medtem, ko je bila Marija mati v zgodovini povzdignjena, so Mariji Magdaleni matafornično slekli plašč in jo prisili v življenje v izgnanstvu. V tej vlogi oskrunjene in ponižane ženske, uteleša mitologijo tako grške Sofije – modrosti – kot židovske Shekinah – je veličastna manifestacija boga, ki se je spustil na zemljo in  živi med ljudmi. V njeni sveti modrosti, ki odseva ženski vidik boga in je njegovo ogledalo in navdušenje, zdaj postane tista, ki je bila zavržena in zapuščena. Marija Magdalena je nosilka arhetipa ŽENSKE ZAVESTI, na enak način očrnjene in ponižane v drugo razrednost. Kot nevesta v Visoki pesmi pa Marija Magdalena služi kot komplementar moškemu principu. Tako pravi Margaret Starbird.

Kaj se zgodi ob prijavi?

 

Ob kliku na gumb prijava boste preusmerjeni na stran plačila svoje izbire. Po prijavi in plačilu udeležbe na dogodku preko varnega načina spletnega plačevanje PayPal-a prejmete povezavo do spletne predavalnice. Meditacija in dogodek bosta snemana. Prejmete tudi posnetek dogodka. Za prijavljene na oddih Strastnega življenja Po poteh Marije Magdalene (september 2021) je dogodek brezplačen. Kotizacije ne vračamo, lahko pa jo izkoristite za drugo storitev ali izdelek Strastnega življenja. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na info@tamarabelsak.com.