Pozdravljen/a dragi/a,

pridruži se nam na dogodku,

MODROST MARIJE MAGDALENE

v torek, 12. decembra ob 19.00 uri 

meditacija, ritual MM in kanalizirana sporočila

Na tem čudovitem dogodku se vračamo nazaj h koreninam čudovite ženske energije kreacije, zdravljenja, harmoničnega napredka in VODITELJSTVA BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE, ki prevzema svojo prestol, svoje pravo mesto v svetu.

PRIDRUŽI SE DOGODKU, PREVZEMI SVOJ PRESTOL

Povezale se bomo z univerzalno sveto žensko energijo, nege, zdravljenja, kreacije in brezpogojne ljubezni. V čudoviti meditaciji se bomo srečale z Marijo Magdaleno, v res posebnem ritualu naredile še stopničko naprej v občutenju svojega poslanstva ter prevzele njeno kanalizirano sporočilo. 

Dogodek poteka online in vključuje:

  • meditacijo,
  • ritual Marije Magdalene,
  • kanalizirana sporočila Marije Magdalene,
  • intuitivne vpoglede.
KOTIZACIJA

do 1. decembra 2023

111€ 133€

BONUS

S prijavo do 1. decembra 2023 prejmeš še Dnevnik MOJA ZLATA DOBA v vrednosti 33 €. Več informacij o dnevniku pa tukaj.

Ženska energija je bila tisočletja zaklenjena in potisnjena v ozadje. V stiku z varuhinjo Knjige Ljubezni in originalnega nauka Jeshue bomo deležni vpogleda v to, kje je naša kreativna energija še morda zaklenjena, kako jo lahko aktiviramo in vnesemo v svoja življanja uravnoteženost in harmonijo.

Vabim te k prevzemu svojega prestola na parketu svojega življena

Obdobje, v katerem smo kliče po vodenju iz ŽENSKE ENERGIJE, ki izhaja iz globoke povezanosti s seboj ter akumulaciji predvsem dovolj poguma in notranje moči, da sledimo same sebi, kar pa predvsem ženskam pogosto zmanjka. Vodenje iz ženske energije pomeni namreč tudi to, da sebe kot celovito bitje uresničimo.
S pomočjo modrosti Marije Magdalene in čudovitih podpornih energij boginje Hator bomo oblikovale prestol, na katerem nam je bilo dano sedeti in idejo opolnomočenega  sledenja temu, za kar vemo, da je prav. Tukaj bo čas in prostor samo zate, da končno prisluhneš sebi, da prejmeš moč in REČEŠ SEBI DA.
Prepogosto smo se skrivale, stale v ozadju in hkrati držale tri stebre energije odnosov, družine in pogosto ob tem sebe postavljale na zadnje mesto. Sedaj je priložnost za to, da se skozi proces in meditacijo skupaj z arhetipom božanske ženske energije, ki ga predstavlja Marija Magdalena podamo po poti notranje modrosti in njenih navodil, skozi ponovno odkrivanje tega, kako čudovite smo in kaj vse je za nas mogoče.

Zakaj Marija Magdalena?

Pot Marije Magdalene, kot tudi pot veliko žensk, ni bila lahka. Toda njena čista vera v dobro, v ljubezen, v eno z vsem, jo je povzdignila v božanstvo. Danes njena energija postaja vse močneje prisotna in razumljena, čeprav je bila čaščena kot boginja in misticirana zadnji dve tisočletji. Njena energija danes dobiva svoje pravo mesto. Kajti Marija Magdalena je veliko več kot le oseba, ki je nekoč hodila po Palestini in pozorno poslušala besede odrešenika ter nosila vrč z vodo, iz katere si je tešil žejo. V jedru njene mitologije predstavlja Marija Magdalena deželo in ljudi Jeruzalema, hči Siona in v podaljšku predstavlja celotno družbo, romarje na svoji poti združitve z božanskim.

 

Njen način delovanja je srčen, je vizionarka, ki zavzeto posluša svoje srce in odgovarja na njegov klic, klic ljubezni. Njen v zgodovini kontravezno obravnavan lik je en največkrat opevanih ali upodobljenih na umetniških delih slikarjev iz različnih zgodovinskih obdobij. Od tod arhetip ženske moči, modrosti, sposobnosti sočutja in ljubezni. To je ženska, ki je sebe in svoje talente dala v služenje drugim. To je ženska, ki je obdržala svojo vero, tudi, ko je bil cel svet in vse okoliščine proti njej. To je ženska, ki je varovala to, v kar je verjela.

 

Marija Magdalena je bila le ženska, ki je sledila poti  ljubezni. Njen arhetip postaja danes vse bolj živ, da bi spomnil ženske in moške, da sledijo poti ljubezni. Da sledijo poti ljubezni in svetlobe. Morda je kontraverzna, kajti vse, kar ima izredno moč je tudi kontraverzno.

Namen dela z arhetipom Marije Magdalene

  • Opolnomočenje.
  • Ljubezen.
  • Kreacija.
  • Vodenje.
  • Varovanje »svetega grala«.

Medtem, ko je bila Marija mati v zgodovini povzdignjena, so Mariji Magdaleni matafornično slekli plašč in jo prisili v življenje v izgnanstvu. V tej vlogi oskrunjene in ponižane ženske, uteleša mitologijo tako grške Sofije – modrosti – kot židovske Shekinah – je veličastna manifestacija boga, ki se je spustil na zemljo in  živi med ljudmi. V njeni sveti modrosti, ki odseva ženski vidik boga in je njegovo ogledalo in navdušenje, zdaj postane tista, ki je bila zavržena in zapuščena. Marija Magdalena je nosilka arhetipa ŽENSKE ZAVESTI, na enak način očrnjene in ponižane v drugo razrednost. Kot nevesta v Visoki pesmi pa Marija Magdalena služi kot komplementar moškemu principu. Tako pravi Margaret Starbird.

PRIDRUŽIL/A SE BOM DOGODKU
Kaj se zgodi ob prijavi?

 

Po prijavi in plačilu kotizacije, prejmete povezavo do spletne predavalnice. Meditacija in dogodek bosta snemana. Prejmete tudi posnetek dogodka. Kotizacije ne vračamo, bo pa na voljo posnetek dogodka. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na info@tamarabelsak.com.