VSA ORODJA VSTAJENJA LAHKO SEDAJ PREJMEŠ
ZA SAMO 111€ 165€

(prihranek 65€)

NAKUP ORODIJ VSTAJENJA
ČAKRA ZVEZDNEGA PREHODA 

in presvetlitev čakre ter združitev z božansko bitjo

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

NAKUP - 11€

Zadnja čakra našega bio-energijskega polja je čakra ZVEZDNEGA PREHODA in  je energija naše Monade – Jaz sem prisotnosti (Monada je duhovna enota – iskra ali celica v manifestiranem telesu našega planetarnega Logosa in višnji um je njen prevajalec). Nahaja se približno 45cm nad glavo in je lepe zlate barve. Tukaj dostopate do svoje osnovne biti, svoje originalne iskre, duše, ki jo nosite v svojem fizičnem telesu skozi to življenje ter postanete kot temu rečemo nosilec luči ter s tem pomagate sebi in mnogim drugim ljudem ter celemu planetu na tej poti dviga zavesti človeštva. Tukaj so vrata do maternice univerzuma ter raziskovanja še drugih svetov.

Meditacija je namenjena prezvetljevanju te čakre, da bi dosegli združitev s svojo božansko iskro. Delali bomo tudi z intergalaktičnim svetom in nadangelom Metatronom. Razsvetljili bomo zvezdna vrata in se pripravili na najvišje možno stanje sprejemanja svetlobe in kod vstajenja. Gre za združitev s svojo monado, kar je najvišja možna frekvenca, ki jo lahko dosežemo. To je 12 čakra in jo je potrebno popolnoma odpreti, da lahko pride do združitve s svojo monado. Meditacijo je dobro ponavljati večkrat.

KAVZALNA ČAKRA

in dvig nene vibracije na 5D

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

NAKUP - 11€

Skozi kavzalno čakro dostopamo do angelskega kraljestva in se povezujemo s kraljestvom samorogov ter duhovnim svetom. Je del duhovnega energijskega sistema in jo imenujemo tudi čakra prejšnjih življenj ter čakra miru in višjega uma. Vsebuje božansko žensko energijo miru, ljubezni, radosti in resnice. Oddaja čistost in njena esenca je neskončen mir. V njej je samo enea lekcija, na kateri bomo delali. Od tukaj se seme idej, ki so božansko vodene, zasidra v višji um. Tukaj je naš dostop do skrivnosti notranjega miru in večnega življenja.  Po mojih izkušnjah dela s strankami lahko težave pri uresničevanju v tem delu (ter na nivoju 11. čakre) povzročajo nerazrešene zadeve iz prejšnjih življenj. Gre za neke vrste paralizo, ki se pojavi na poti med sprejemanjem idej in med tem, da sploh pričnemo razmišljati v smeri njihovega uresničevanja.

Na meditaciji bomo:

 • šli skozi eno in edino lekcijo te čakre,
 • odpirali vrata povezavi s svojim višjim umom,
 • aktivirali žensko energijo miru, neškodljivosti in ozaveščanja idej ter zaupanja.

Več o kavzalni čakri najdeš TUKAJ.

ČAKRA DUŠNA ZVEZDA

dostop do modrosti svoje duše in dvig vibracije čakre na 5D

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

NAKUP - 11€

Dostopali bomo do ogromnega potenciala čakre dušne zvezde. Pri dušni zvezdi gre gre za višjo ljubezen. Naša duša je na dolgem potovanju skozi dimenzije, planete in vesolja. Duša vsebuje vse naše darove, talente, znanja in modrost.Vse izkušnje na potovanjih duše skozi mnoga življenja na Zemlji in vsepovsod, vse, kar na teh poteh doživljamo, so namenjene razumevanju ljubezni. Vse je posneto v dušni zvezdi. Ko predelamo lekcije, ki se odvijajo v različnih delih dušne zvezde, potem postanemo mojster ali mojstrica. Da bi dostopali do ključev mojstrstva, je potrebno živeti v svojem višjem jazu.

Na meditaciji bomo:

 • šli skozi lekcije dušne zvezde,
 • odpirali vrata svojemu potencialu,
 • dvignili vibracijo dušne zvezde z namenom, da še glasneje slišimo modrost svoje duše,
 • transformirali neodpuščanje in jezo drugih do nas.

Več o Dušni zvezdi in njenih naloga izveš TUKAJ.

KRONSKA ČAKRA

odpiranje višjim kodam modrosti in dvig njene vibracije na 5D

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Naše vesolje je neskončno in polno zvezd, planetov in galaksij. Nekatere vibrirajo na veliko višji frekvenci kot je Zemlja in nam pomagajo na poti vstajenja. Naše galaktične povezave potekajo skozi kronsko čakro, ki se nahaja na temenu glave. Skoznjo prejemamo tudi svetlobne kode. Ko je kronska čakra polno petdimenzionalna se okoli. Nje pojavi zlati avreol, ki ga neteri lahko celo vidijo.

Na meditaciji bomo:

 • Kronsko čakro aktivirali in divgnili njeno vibracijo na peto dimenzijo,
 • vanjo vnesli kode zlate dobe,
 • odpirali bomo kozmične povezave,
 • se odprli prejemanju in razumevanju duhovnih tehnologij in svete geometrije,
 • vnesli vanjo kode modrosti iz Lemurije in Atlantide ter
 • božanske ženske energije modrosti in ljubezni in
 • božanske moške energije sreče in naprednejših svetlobnih kod tega univerzuma.

Tukaj gre za uporabo višjih kod modrosti, ki jih prejemamo skozi to čakro, v najvišje dobro vseh. Gre za nove ideje, modrost, sodelovanje, humanitarno delovanje, pa tudi za upor, da lahko zaživimo svobodno. Tukaj pišemo svoje zgodbe razsvetljenja.

Kronska čakra se nahaja na temenu, na vrhu glave. Vpliva tudi na epifizo in vse živčne poti v telesu. Omogoča vpogled v prejšnja življenja ter razumevanje preko tega našega sedanjega bivanja. Je odločilna za integracijo duhovnega in fizičnega jaza v praksi. Neravnovesje te čakre na fizičnem nivoju kaže na težave z lasiščem, neravnovesje energije v levi in desni polovici možganov, hiperaktivnost. Na čustveni ravni se neravnovesje v kroni kaže kot globoka žalost, trpljenje, želja po biti nekje drugje, potisnjena jeza in strahovi na materialni ravni. Na mentalni ravni pomeni več tuhtanja, preveč razmišljanja, neravnovesje med intuicijo in intelektom. Na duhovni ravni pomeni obsojanje, pomanjkanje brezpogojne ljubezni, neprizemljenost. Z nami bo tudi nadangel Jofiel.

Na voljo bo tudi posnetek meditacije. Več o kronski čakri izveš TUKAJ.

ČAKRA TRETJEGA OČESA

reprogramiranje na 5D – obilje in originalni načrt zdravja

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Nakup - 11€

Skozi čakro tretjega očesa, ki deluje v polnem potencialu, se kaže popolnoma uravnotežen človek, ki je podprt z ljubeznijo do sebe in zavedanjem, da si zasluži vse dobro. Zaupa v svojo vizijo in uporablja jasnovidnost in jasnoslušnost in jasnovednost kot podporna sistema za opolnomočeno delovanje v fizičnem svetu. Razmišlja pozitivno in te temelje še krepi. Za svoje trpljenje ne krivi drugih. Tukaj je zavest razširjena in se zna dvigniti nad težave ter se zaveda tega, kar prihaja in se na to tudi ustrezno pripravi in odzove. Tukaj je tudi sedež inteligence posameznika, spomin, pozornost in jasnost ter čut za ekologijo.

Čakra tretjega očesa in dvig njene vibracije na 5D.

Kaj se bo dogajalo:

 • Izveš kakšne barve je 5D barva tretjega očesa.
 • Delali bom z originalni načrtom zdravja in obilja.
 • Pripomogli bomo k dvigu vibracije planeta.
 • Odpirali bomo intuitivne kanale in aktivirali sedem nivojev tretjega očesa, za kar prejmeš tudi podrobno razlago:
 1. Sprememba iluzije v resnico.
 2. Nadzor misli.
 3. Kreacija in manifestacija.
 4. Jasnovidnost.
 5. Zavest obilja.
 6. Razsvetljenje.
 7. Jasnovednost.

Vzemi moč tretjega očesa nazaj. Več o tretjem očesu izveš TUKAJ.

MEDITACIJA DVIG VIBRACIJE GRLENE ČAKRE NA 5D 

živeti univerzalne resnice in jih karizmatično kanalizirati

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Na meditaciji se bomo posvetili prepričanjem, ki imajo svoje energijsko središče v grleni čakri. Delali bomo tudi s čakro alta major, ki je povezana s kozmičnim srcem. Grlena je peta čakra znotraj našega fizičnega sistema. Skoznjo lažje ali težje živimo svojo avtentičnost skozi govorjenje jezika svetlobe in univerzalne resnice. Tukaj je središče komunikacije z zunanjim svetom, ki je lahko ali pa ne jasna, resnična in ljubeča. Od tod se usmerja delovanje ščitnice in je središče ustvarjalnosti, materializacije in izražanja. Vpliva na moč izbire. Na meditaciji bomo grleno čakro aktivirali za sprejem vibracije, ki bo naše izražanje popeljalo na peto vibracijo z namenom živeti v resnici – v nasprotju od iluzije, ki je zmeraj precej omejujoča. Ko je grlena čakra petdimenzionalna se naravno izražamo resnicoljubno, pošteno, pogumno ter z veliko karizme in notranje moči. Ko živimo univerzalno resnico se tudi bolje počutimo in nam ljudje bolj zaupajo. Počutimo se varne.

Več o grleni čakri izveš tukaj.

MEDITACIJA 5D SRČNA ČAKRA
in prebujanje višjega srca

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Čutiš, da je tudi to energijsko središče potrebno dvigniti na peto frekvenco delovanja, ko bomo vsi naokrog hodili z odprtim srcem in brez strahu, da bi bili, če zelo poenostavim prizadeti, da bi bil občutek naše vrednosti zmanjšan in da bi končno prenehali delati proti sebi z odnosi, ki jih imamo, s službami, ki jih opravljamo in s pogledom na svet, ki ga imamo in ki je ponavadi poln kompromisov? Ni pomembno to kaj imamo, pomembno je to, kako smo v biti. Ko delujemo iz višjega srca, takrat radiiramo svetlobo navzven, to je karizma, srčnost, ki ste jo zagotovo že kdaj začutili pri kom. Ko je ta svetloba v celoti aktivirana na vseh nivojih našega energijskega sistema še posebej pa na srčnem nivoju, vplivamo na ves kozmos. Na tej delavnici z meditacijo izveš tudi več o delovanju srčne čakre in njenem vpliv na nas, kateri so izzivi v življenju, povezani z njenim delovanjem, reprogramiral-a boš lahko temeljne vzorcev, ki so povezani z delovanjem te čakre ter dvignil-a boš  vibracijo srčne čakre na 5D.

Več o srčni čakri izveš TUKAJ.

MEDITACIJA 5D ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

čakra instinkta, samozavesti in moči

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Solarni pleksus je področje v telesu, ki se naravna na božansko voljo zate, ali višji jaz in ti pove, kaj naj bi delal-a. Seveda, gre za jasnočutne zaznave tukaj, pa tudi za jasnovedne. Tukaj je tvoje vodstvo. Ko zaupaš, si vprašanj o tem, kako naprej ne zastavljaš več, ker to ni več potrebno, kajti si v svoji moči. Tretja dimenzija solarnega pleksusa je rumena. Vendar tukaj zadržujemo svoje strahove, zavedne in nezavedne. Ti strahovi vladajo našim življenjem že 10.000 let. Čas je, da to spremenimo. Solarni pleksus bomo popeljali na frekvenco 5 dimenzije. Solarni pleksus vsebuje tudi stare karmične vezi in energijske dogovore. Ti vas držijo priklošljene na 3D paradigmo. V meditaciji bomo to prečistili in transformirali. V peti dimenziji vaš dolarni pleksus sije v kristusovi svetlobi, ven pa pošiljate valove miru ter ste v višjem stanju svojega mojstrstva. V solarnem pleksusu je vaše samozaupanje in samozavest, ki pomagata v ospredje prinesti modrost vaše duše. Z njim delajo angeli miru. Ko je solarni pleksus 5d tudi postanete ambasadorji miru. Mir pošiljate do zvezd. Vsakič, ko izberete mir pred konfliktom, umirjenost pred agresijo, pogum pred strahopetnostjo, ste tu bližje pomoči nadangelskega sveta. Ta močna meditacija je zate, če si želiš okrepiti svojo lastno vrednost, vnesti v svoje življenje več miru in se osvoboditi strahov, ki morda še omejujejo tvoj razcvet.

Več o solarnem pleksusu izveš TUKAJ.

POPKOVNA ČAKRA

čakra enosti in manifestacije

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Meditacija je zate, če si želiš aktivno soustvarjati novo zlato dobo, k čemur smo poklicani pravzaprav vsi.  Pomagala ti bo stopiti v vlogo vodje na temelju visokih duhovnih vrednot, ki nas bodo popeljale v zavest 5D in nove zlate dobe. S polno aktivirano popkovno čakro boš pridobil-a moč in sposobnost takojšnje manifestacije, v kolikor le-ta poteka v najvišje dobro vseh. Skoznjo se lahko povezuješ z ljudmi na dušni ravni. Vse zunanje omejitve in iluzije tako odpadejo. V meditaciji bomo sprejeli svetlobne kode aktivacije te čakre in energijo za integracijo le-teh. Okrepili bomo samozavest, neodvisnot, logiko, fokus, disciplino, voditeljstvo nove dobe, pogum, da govorimo svojo resnico in modrost. Srčno vabljen-a.

Več o popkovni čakri izveš TUKAJ.

SPOLNA ali SAKRALNA ČAKRA

reprogramiranje na 5D in zastavitev prednostnih nalog

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Pogledali bomo, kako deluje čakra in kakšne izzive morda izkušaš posledično v življenju ter reprogramirali temeljne vzorce, ki so povezani z delovanjem te čakre. Zastavili si bomo prednostne naloge z namenom, da jih ob zelo spodbunih energijah novih dimenzij pričnemo lahkotneje uresničevati. Sakralna čakra vsebuje lekcije odnosov,  spolnih odnosov in še posebej družinskih odnosov. Da lahko živimo svoje življenje in ne življenje nekoga drugega, partnerja-ke, staršev, je potrebno prečistiti energijske vezi in pogledati v vzorce ter jih transformirati. Ta meditacija ne bo prijetna, kajti, ko čistimo temeljne odnose, lahko privrejo na dan težja čustva. Vendar pa je nujno, da se posvetimo tudi temu delu in tako vstopimo še polneje v življenje svojega poslanstva.

Več o spolni čakri izveš TUKAJ.

TEMELJNA ČAKRA

reprogramiranje in aktivacija frekvence 5. dimenzije

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

Nakup - 11€

Ko dvignemo frekvenco temeljne čakre, se počutimo varne in se lahko pomikamo v smeri mojstrstva. Tipično govorimo o prvi – temeljni – čakri kot o čakri, ki je rdeče barve. To je 3D temeljna čakra. V tem primeru nenehno iščemo potrditve od zunaj in nekaj, kar nam bo dalo občutek varnosti. Če se čakra vrti prehitro, vseskozi nekaj iščemo, razmišljamo, smo precej v skrbeh. Če se vrti prepočasi, smo v depresiji, kajti življenjska sila je blokirana. Če čakra ni aktivna imamo še večji problem, saj nam je težko prizemljiti stvari, imamo temeljne preživetvene izzive, pa tudi že lahko fizične izzive. Če se ne vrti ampak niha, lahko da se preveč zatekamo v duhovni svet in iščemo varnost tam, nimamo pa moči za prizemljevanje idej, ali pa se obnašamo pasivno-agresivno.

Vendar pa smo vsi na poti svojega mojstrstva, ki nam bo omogočilo, da se počutimo varno in da živimo v občutku obilja, ki se nenehno steka k nam. Na meditaciji bomo reprogramirali prvo čakro na ta nivo in jo prestrukturiral na frekvenco pete dimenzije.

Pogledali bomo, kako deluje tvoja čakra in kakšne izzive morda izkušaš posledično v življenju ter brisali temeljne vzorce, ki so povezani z izgubo občutka varnosti in izzive na področju materialnega bivanja. Pogledali bomo kje si podprt-a tako s strani okolja, prehrane, koliko si prizemjen-a in kako fizična aktivnost vpliva na tvojo prvo čakro ter kako upravljaš z zemeljskimi zadevami. Naravnali bomo delovanje prve čakre na frekvenco pete dimenzije ter posledično aktivirali mojstrstvo ter ustvarili večjo podporo v materialnem življenju, kjer bo občutek varnosti z meraj prisoten, prav tako tudi jasnost in zaupanje ter ravnotežje.

 

Več temeljni čakri izveš tukaj 1. del in tukaj 2. del.

MEDITACIJA 15. ČAKER IN OKLOP OD 3D

POSNETEK JE NA VOLJO (mp3)

V zadnjih treh mesecih izredno hitrega leta 2021 smo bili povabljeni k temu, da stopimo na hitro cesto rasti in samorazvoja ter k temu, da si zase in človeštvo zastavimo najvišje cilje. Pritiski 3D sveta kontrole in nadzora so močni. Naša Aria – 5D zemlja – nas vabi k temu, da ji zaupamo ter da skupaj položimo temelje zlate dobe. Avgusta 2021 se je odprl dodaten portal, ki je omogočil množično aktivacijo 15. čaker. Ne gre za nove čakre, saj so bile zmeraj tam in veliko ljudi je z njimi delalo že prej. Nov je le način njihovega delovanja na poti dviga na višje vibracije delovanja. Aktivacija 15. čaker bo omogočila sprejem večje količine novih frekvenc svetlobe in integracije le te v naš fizični obstoj. Aktivacija dodatnih čaker prinaša jasnejšo sliko in razločevanje med iluzijo in božansko resnico, kar bo lahko za določene ljudi sicer stresno, a je nujno potrebno. Predvsem pa se bomo v tej meditaciji odklapljali od 3D matrike delovanja. To je bistven korak, ki ga moramo storiti na poti tranzicije iz informacijske v intuitivno dobo, iz družbe, ki temelji na strahu, v družbo, ki temelji na kreativnosti in obilju za vse. Potekala bo tudi aktivacija inteligence srca in večjega zavedanja enosti. Povedano drugače, iz zavesti ločenosti in odločitev spodbujenih iz polja ega bomo lažje delovali iz polja  ljubezni.

MEDITACIJA SEDMIH SONC

MEDITACIJA JE NA VOLJO KOT POSNETEK (mp3)

Do 21. decembra 2020 smo vibracije vstajenja prejemali iz Heliosa, ki je sonce za našim soncem in mu rečemo tudi veliko centralno sonce. To naj bi nadzoroval nadangel Metatron. Od konca lanskega leta prejemamo svetlobo 7. sonc, ki jim pravijo tudi duhovna sonca tega univerzuma. Kaj se ob povečanih količinah višjevibracijske svetlobe dogaja s telesom, z nami? Ta svetloba nas ima moč katapultirati v čisto novo valovno dolžino energije v kratkem času. To je tako kot če imate zatemnjene luči in jih nato prižgete do konca na polno. Soba naenkrat postane zelo svetla, kajne? Energija teh 7. sonc bo dodana temu, kar smo navajeni. Od energije enega sonca, do takojšnjeha prehoda na energijo sedmih sonc, je velik korak. Če ste do sedaj doživljali neudobje v svojem življenju, ali pa večje neudobje kot doslej, veste, da se lušči to, kar ne spada več v višje dimenzije. Če se s čemerkoli še borite, naprimer finančno, in je tega zmeraj manj, zmeraj manj, je to samo zato, ker vas vaša duša pelje na pravo pot, tja, kjer si želite na dušni ravni biti. Če se spomnite, že od pomladi 2020 pišem v intuitivnih napovedih, da se duša želi izraziti, če mi želimo ali ne. Na drugi strani pa prihaja tudi do tega, da se ljudje pričenjajo bolj združevati kot prej. Zavest pomena skupnosti in sodelovanja se dviguje. Svetloba, ki prihaja, bo na plano prinesla še več stvari, ki se jih ne zavedamo. Dobrih in slabih. Zato bodo ljudje postavljali še več vprašanj, več bodo želeli vedeti o tem. Z energijo 7. sonc boste lažje soustvarjali harmonijo, ki jo sedaj najbolj potrebujemo.

MEDITACIJA 12 ČAKER VSTAJENJA IN POSTAVITEV 5D TELESA

MEDITACIJA JE NA VOLJO KOT POSNETEK (mp3)

Nakup - 11€

Z meditacijo 12 čaker bomo uravnali delovanje čaker, jih napolnili z energijo ter namenom delovanja v polnem potencialu. Postavili bomo tudi pedimenzionalno svetlobno telo in odpri pretok z višjimi vidiki svojega bivanja, potenciali in intuitivnimi darovi. S polno delujočim sistemom 12. čaker aktiviramo unikatne darove in talente ter vstopimo v pretok z višjevibracijskimi načini življenja. Čakre so neposredno povezane z delovanjem DNK. Znanstvenik so med drugim ugotovili, da ostali deli DNK niso zakrneli, ampak, da so samo neaktivirani ter da ima neaktivni del DNK tudi svojo vlogo. V zlati dobi zlate Atlantide naj bi imeli vsi polno delujoč sistem 12. čaker, preko katerega so lahko vplivali na 12 vijačnic svoje DNK. Tako so lahko v celoti uporabljali svoje duhovne in intuitivne darove. S tem, ko se je energija te zlate dobe razgradila, je bilo pet čaker izklopljenih. Razgradila se je tudi petdimenzionalna merkava. To je energijska šestkraka zvezda, ki obkroža auro in vsebuje originalni načrt ter svetlobno telo. Naše svetlobno telo vsebuje vso svetlobo in modrost, ki smo jo pridobili na potovanjih naše duše. Gre za fizično manifestacije našega višjega jaza. Petdimenzionalna merkava bo nadomestila tridimenzionalno merkavo in tako bo tudi ostalih sedem čaker začelo delovati na višji frekvenci. 

MEDITACIJA KRISTALNA  5D MESTA

MEDITACIJA JE NA VOLJO KOT POSNETEK (mp3)

nakup - 11€

Marsikoga zanima, kako izgleda zlata doba, v kakšnih mestih živijo ljudje v zlati dobi, kako organizirana in kakšni smo ljudje v njih. Vpogled v to prejmeš na tokratni meditaciji. Na meditaciji prejmeš:

 • dvig osebne vibracije,
 • vstop v kristalno 5D mesto,
 • srečanje s starešino in mojstri zlate dobe,
 • tvoja vloga na poti prehoda v 5d,
 • vpogled v način življenja, organiziranosti skupnosti, ekonomije, prehrane…

Ta meditacija je pravi dragulj v zakladnici meditacij, ki te bodo energijsko, emocionalno, misleno in akcijsko pripravile na delovanje na veliko višjih vibracijah ter pri soustvarjanju zlate dobe na Zemlji sedaj.