V prvi vrsti dobro skrbite za svoje zdravje. Šele, ko je zdravje porušeno, se namreč ustavimo, saj smo se prisiljeni ustaviti, in se vprašamo po smislu našega početja, rutine, v katero smo vpeti. Vsak dan na j bo torej v ospredju čiščenje, prečiščenje tako telesa kot duha.

Dobra skrb za zdravje, vam bo pomagala pri sprejemanju boljših odločitev

Dobra skrb za zdravje, vam bo pomagala pri sprejemanju boljših odločitev saj lahko posledično vaše notranje prepričanje zamaje občutek, da vas okolica ne sprejema, da niste zaželeni, ali pa da vaše ideje niso zaželene. K večji notranji jasnosti v zvezi s tem, kar počnete, pa bo pripomoglo kot rečeno čiščenje na fizičnem nivoju in dobra skrb za telo. Če se ta občutek pojavi, vedite, da je to normalno, saj se je februar namenil, da nas bo peljal v detox na vseh področjih. Če se vam bo ta teden kaj takega dogajalo, vedite, da je to le odslikava vaših notranjih procesov, vseh zavrnitev, ki ste kdajkoli v življenju doživeli ali pa jih doživljate sedaj.

Ko boste to prepoznali in preobrazili, boste šli skozi močno iniciacijo in s tem na nov nivo uspeha. BRAVO! Fokusirajte se na vzpostavljanje zaupanja (predvsem vase in situacije, s katerimi se soočate) ter s tem postavljanjem ali utrjevanjem  temeljev za vašo nadaljnjo rast na vseh področjih.

Vsaka zavrnitev je hkrati močna iniciacija v smeri vašega poslanstva

Spomnim se, kako sem pred nekaj leti ležala z močno gripo v postelji in vsak dan gledala modro nebo in oblake, kako se spreminjajo ter samo bila, razmišljala in se smilila samam sebi, ker me je vse tako zelo bolelo. Zame je bila to precejšnja preizkušnja, kajti ne spomnim se, da bi kdaj v življenju sploh bila tako bolana, morda nazadnje, ne vem, v petem razredu osnovne šole? Šla sem na prisilni detox, brez kave, brez kruha, vse, kar mi je dobro delo, je bil domač čaj in pasirana zelenjavna juha. Smilila sem se sama sebi in razmišljaja o situaciji, v kateri sem bila. To je bilo obdobje, ko sem prehajala iz Tamare, svetovalke za komuniciranje v Tamaro, intuitivno svetovalko. Prehod na novo področje, kjer so bili v mojih mislih in občutkih vsi boljši in že zelo uspešni, jaz pa nek malček in vsiljivec na njihovem področju. To je vplivalo na to, da je bil moj notranji sistem porušen.

Hrepenela sem po odobravanju on zunaj, predvsem s strani mojih bližnjih, prijateljev, širše družine, strokovne skupnosti, a nisem imela občutka, da kogarkoli sploh zanima, kaj počnem in kako to počnem. Šlo je za spopad projekcij o meni, ki so prihajale od drugih in tega, kdor sem vse življenje v svojem bistvu že bila in se je poskušalo izraziti na nov način. Moja ožja družina, moj partner in otroka, so mi na srečo vseskozi stali ob strani in me na tej poti vspodbujali. Najhuje je bilo to, da vem, da vse, kar počnem, v resnici koristi ljudem na vseh področjih njihovega življenja, tako osebnega kot poslovnega in to veliko bolj kot to, kar sem počela prej. A te goreče koristi nihče ni prav prepoznal.

Vrstile so se zavrnitve za zavrnitvijo, po drugi strani pa so se prižigale lučke upanja v obliki zadovoljnih, hvaležnih, a še preredkih strank.

Moje stanje je bilo le odslikava moje notranje nesigurnosti. Po letih prehoda, sem pred več kot letom dni vsa znanja povezala v celoto in se na trgu pozicionirala kot intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Čas zato je bil zrel šele, ko sem dozorela sama. Ko sem sprejela samo sebe takšno kot si želim biti in v svojem bistvu tudi sem in to bila pripravljena pokazati navzven skupaj z s svojimi ranljivimi stranmi, srčnimi željami, pogumom in drznostjo.

Pojdite tja, kjer vas želijo

Kdo pravi, da ne morete početi, tega, k čemur vas srčno vleče in tega, kar veste da je edino kar si želite početi? Karkoli počnete in s čimerkoli želite ljudem pomagati, si zapomnite tole:

Pojdite tja, kjer si vas želijo, ne tja, kjer vas potrebujejo!

Moj aha, ki ga je to spoznanje prineslo je bil res AHA v pravem pomenu besede. Saj sem šele, ko sem se temeljito lotila raziskave trga, oblikovanja moje osebne blagovne znamke in pozicioniranja na trgu z vsem svojim znanjem, talenti in srcem ter posledično prvimi rezultati, razumela pravi pomen zgornjega stavka. To mi je seveda uspelo ob pomoči moje kovčinje in visokovibracijske skupnosti, v kateri sem bila in sem še ter podpore ožje družine.

Kaj se je spremenilo?

Torej, da vrnem nekaj let nazaj. Po petih dneh sem za silo vstala iz postelje, z nekja kilogrami manj, kar je bilo pozitivno, prečiščena, kar se je pozitivno odrazilo na moji koži, ki je sijala, spočita, zaradi česar sem izgledala nekaj let mlajša in z neko novo vitalno energijo. Toda, kaj se je pravzaprav spremenilo? Vse in nič. Pet dni gledanja oblakov, smiljenja sami sebi in razmišljanja je prineslo prevrednotenje vsega, kar sem do tedaj počela in načina, na katerega sem stvari počela. Lahko bi rekla, da je prinesel prvi pogumen korak pri sestopu iz matrike v smeri opolnomočenja in s tem se je pokrenilo celo kolesje nadaljnjih akcij, ki sva jih s partnerjem sprejela in spremenila v najinem skupnem, družinskem sistemu življenju. O tem ob kakšni drugi navdihnjeni priložnosti.

Bistvo je v tem, da me je vsaka zavrnitev popeljala bližje mojemu srčnemu poslanstvu. Zavedala sem se, da je vsaka zavrnitev tudi del projekcije mojih lastnih prepričanja, programov in nesigurnosti in nič drugega. Danes to vem in ko se taki izzivi pojavijo, jih zajemam z veliko žlico, saj mi pomagajo hitreje napredovati v poslu.

Tako tudi bolje služim sebi, svoji družini, strankam!

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply