Ob vsem božičem hrupu, prihaja čas za refleksijo in sidranje idej, želja in vizije. Življenje se hitro odvija in tudi leto 2023 bo tako leto.

 

Zame so ta trenutek pomembne naslednje stvari:

  • da ostajam v trenutku,

  • da namene prizemljujem sedaj,

  • da se s čustvi ukvarjam sedaj,

  • da stvari sprejemam takšne kot so sedaj in

  • da slabih stvari iz preteklosti ne vlečem v svojo v sedanjost in s tem v prihodnost.

 

Vendar pa tudi vem, da želje same po sebi niso pomembne, pomembno je to, kaj vsakdan počnem. Dejanja so pomembna. Prav zaradi razhajanja med željami in dejanji se mnogo stvari, ki si jih ljudje želijo, ne uresniči.

 

Še pred koncem leta te zato želim spomniti na 3 pomembne stvari, zaradi  katerih se morda stvari ne uresničijo in te vabim na ogled zelo aktualnega video bloga 3 miti o manifestaciji. v katerem izveš več o tem zakaj so naslednje 3 stvari le mit.

  1. Vesolje bo poskrbelo zame, prepuščam vesolju, če mi je namenjeno se bo zgodilo…

  2. Če bom afirmiral-a in naredil-a tablo vizije, se bo to uresničilo.

  3. Če bom meditiral-a, vizualiziral-a se bodo stvari uresničile.

Vabim pa te tudi k temu, da si zapišeš svoje namene za leto 2023, katerim lahko januarja dodaš še energijo manifestacije. Čutim namreč, da je sedaj pomembno samo to, da zasidramo to, kar si res, res želimo. Pisanje o tem, je eno izmed sider.

 

P.S. Samo še do konca tega leta prejmeš ugodnosti Božičnega sejma in se še lahko vključiš v program Intuitivni vodja.

 

Ali si pripravljen-a spustiti svoje omejitve in končno postati kraljica/kralj na presotlu svojega življenja? Predaj se svojemu samorazvoju in aktivaciji zaupanja v svoje moči s širitvijo zavesti, krepitvijo notranje moči ter samozaupanja z razvoje svoje intuicije. Klikni tukaj in se pridruži Intuitivnim vodjem.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply