NIHALO IN NJEGOVA UPORABA

 

Nihalo je čudovit pripomoček za ugotavljanje svoje prave poti in prejemanja odgovorov na svoja vprašanja, ki so plod notranjega vodstva. Je prav tako eden izmed načinov, na katerega intuicija komunicira za nami. Umetnost uporabe nihala je nekaj, česar se lahko vsakdo nauči in obvlada ter uživa v eksperimentiranju z njim.

 

 

Tukaj je uvod v uporabo nihala, od tega, kako deluje in kaj potrebuješ, do tega, kako začeti.

 

Kaj je nihalo?

 

Nihalo je simetričen, obtežen predmet, ki je obešen na enojno verigo ali vrvico. Nikoli ni narejen iz magnetne snovi, ampak je pogosto kristal. Nihalo je zelo preprosto orodje, ki uporabniku omogoča, da se uglasi s svojimi intuitivnimi močmi. Nihalo deluje kot sprejemnik in oddajnik informacij ter se glede na vprašanja premika na različne načine.

 

Kako deluje nihalo?

 

Nihalo deluje tako, da se dotakne intuicije. Deluje kot oblika sprejemnika in oddajnika višjega vodstva, angelov varuhov in duhovnih učiteljev. Ko se nihalo premika, dobiš odgovore na vprašanja – najprimernejše je, da so vprašanja postavljena tako, da lahko nanje prejmeš odgovor »da« ali »ne«.

 

Nekateri ljudje opisujejo način delovanja nihala, kot da združuje racionalno in intuitivno stran, levo in desno polovico možganov. Le ko razum in intuicija delujeta z roko v roki, lahko sprejemaš najboljše možne odločitve.

 

Od kod prihajajo odgovori?

 

Mnogi se sprašujejo, od kod prihajajo odgovori in razpravljajo o tem, ali res deluje, ali se nihalo le odziva na premik uporabnikove roke. Čeprav lahko nihalo zagotovo premaknete z namenom in ga lahko manipulirate s tem, pa to ni naš namen. Uporaba nihala mora vključevati določeno stopnjo zaupanja ter mirnega in odprtega uma – Elitni um – saj odgovori prihajajo iz intuicije in duhovnega vodstva.

Priprava na uporabo nihala

Preden se lotiš uporabe nihala je priporočljivo, da ga najprej očistiš ter napolniš s svojim namenom.

 

Če želiš, lahko pri uporabi nihala izrečeš priprošnjo ali prosiš svoje duhovne vodnike ali angele varuhe za podporo in vodstvo. Ko je tvoje nihalo očiščeno in napolnjeno, je dobro, da ga shraniš nekje na varnem. Ga zaviješ v svilo ali ga shraniš v majhno vrečko.

 

Kako začeti uporabljati nihalo?

 

Vsakdo se lahko preizkusi v uporabi nihala, vendar je glavno merilo, da moraš začeti z mirnim in osredotočenim umom ter vse dvome odložiti na stran. Verigo ali vrvico nihala drži med palcem in kazalcem tiste roke, v kateri se počutiš najbolj udobno. Sama si pomagam tudi s sredincem. Nihalo čakre ima na vrhu verižice majhno kroglico, ki omogoča enostavno držanje.

 

Ko si pripravljen-a, sedi tako, da nihalo držiš med palcem in kazalcem ene roke, z drugo roko pa povleci po dolžini verige ali vrvi nihala, tako da roka počiva tako, da je spodnja konica nihala obrnjena v dlan. Nihalo mora zdaj popolnoma mirovati in roko lahko odmakneš od dna nihala. Ko ga boš odmaknil-a, se bo nihalo verjetno začelo premikati. To je povsem normalno.

 

Poskusi biti čim bolj sproščen-a. Bolj kot si sproščen-a, boljši bo tvoj pretok z univerzalno energijo. Sedi in opazuj nihalo, medtem ko se premika. Čez nekaj časa se lahko ustavi in ​​lahko začneš določati odgovor “da” in “ne” svojega nihala.

 

Glasno ali v mislih vprašaj svoje nihalo: »Prosim, pokažite mi odgovor DA.«

 

Vzemi si čas in opazuj odgovor – morda bo sprva le majhen nihaj, vendar je to normalno, saj potrebuješ čas, da spoznaš, kako deluje tvoje nihalo in kako nihalo sodeluje s teboj.

 

Za nekaj časa se ustavi, nato poskusi znova in prosi, naj ti nihalo pokaže odgovor NE. Naj te ne skrbi, če še ne opaziš velike razlike med odgovoroma da in ne – to je sprva povsem normalno in z več vaje bo razlika bolj vidna.

 

Na primer, nekatera nihala bodo naredila široke krožne gibe kot odgovor na “da” in nihanja nazaj ali naprej kot odgovor na “ne”. Koristno je, da to vajo večkrat ponoviš, preden si zadovoljen-a s svojimi odgovori z nihalom “da” in “ne”. Včasih se lahko sčasoma spremenijo. Tudi če nekdo drug uporabi ali pregleda tvoje nihalo, ga je ponovno potrebno očistiti, napolniti s svojim namenom in uravnati.

 

Kakšna vprašanja naj zastavim nihalu?

 

Nihalo se bolje odziva na vprašanja, kjer sta odgovora “da” ali “ne”. Ko začenjaš in vadiš, poskušaj s preprostimi vprašanji, na primer »Je danes torek?«, »Je mojemu najboljšemu prijatelju ime Marko ali »Ali živim na Havajih?«. To ti bo pomagalo bolje razumeti, kako se tvoje nihalo odziva in ti pomagalo pridobiti več zaupanja v njegovo delovanje. Ko postaneš bolj vešč-a, lahko postavljaš vprašanja o odločitvah, ki jih sprejemaš v svojem življenju, na primer o tem, ali kupiti določen tip avtomobila, ali lahko nekomu zaupaš, ali je hrana, ki si ji privoščiš res bio ipd.

 

Lahko si z njim pomagaš tudi pri iskanju izgubljenih stvari ali živali tako, da ga postaviš nad zemljevid. Pogledaš moč energije na določenih geografsskih točkah ipd.

 

Kako izmeriš delovanje telesnih čaker?

 

Delovanje telesnih čaker izmeriš tako, da postaviš namen: Naprimer: »Pokaži mi delovanje prve čakre?« Nihalo prične delovati. Vsako gibanje v tem primeru pa je zelo izrazno, saj nekaj pomeni. Več o tem in analizi posameznih gibanj nihala je govora v Šoli intuitivnih mentorjev za osebni in poslovni uspeh. Zate pa je pomembno, da veš, da je idealno gibanje nihala v primeru dobrega delovanja čakre krožno gibanje v smeri urinega kazalca premera približno 30 cm ali več.

 

Pomembno je tudi, da več, da je ukrepanje nujno, če nihalo stoji, saj to pomeni, da ni pretoka v tej čakri. V tem primeru si poišči pomoč. Potrebno je prestrukturiranje te čakre, čiščenje in aktivacija, da ne bi prišlo do kakšnih fizičnih izzivov. Klikni tukaj za več informacij.

SVOJE NIHALO NAROČI TUKAJSVOJE NIHALO NAROČI TUKAJ

Kaj pa, če nihalo ne deluje?

 

Temu lahko botruje več stvari:

 

  • Morda si napačno razlagaš gibanja nihala »da« in »ne«.
  • Če si preutrujen-a, vznemirjen-a, preveč čustven-a, nesproščen-a, tipično ne deluje pravilno.
  • Če se počutiš
  • Morda si preblizu električne opreme ali opreme z visokimi frekvencami.
  • Morda vprašanj nisi pravilno oblikoval-a – morajo biti preprosta in specifična.
  • Nisi dovolj osredotočen-a – včasih je potrebno nekaj časa počakati, da pride odgovor.

 

Glavna stvar, ki si jo moraš zapomniti, je, da se sprostiš, še naprej poskušaš in umiriš svoj um ter dopustiš, da intuicija deluje skozi nihalo. Bolj kot boš vadil-a, boljše bo nihalo delovalo.

 

Želim ti uspešno uporabo svojega nihala in iskanja točnih odgovorov.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply