Čudežna moč prazne – nove lune ali mlaja

Kot veš je vpliv lune na Zemljo in njene prebivalce izredno močan. Luna je sposobna dvigniti gladino morja s plimovanjem, njen vpliv lahko opazujemo, ko nemirno spimo, nas nosi luna ipd. Na kabalističnem drevesu življenja luna predstavlja sfero čustev v polju osebnosti, sfero iluzije na poti od božanske iskre in njene uresničitve v našem zemeljskem kraljestvu. Nejasnosti, močna čustva, nesigurnost vase in v svoje odločitve pa lahko zamajejo pozitivno uresničevanje.

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo.

Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Zato je dobro posebno pozornost v tem obdobju (3 dni) posvetiti pozitivnemu uresničevanju,  jačanju moči manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja.

Ko se luna izprazni, je priporočljiv vpogled v to, kje vam je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Takosvoji rasti in uspehu nudiš celovito in dologoročno podporo. Kot je zapisano v intuitivni napovedi meseca septembra, se bodo po 18. septembru 2017 stvari pospešeno uresničevale. Upam, da si uspel-a do sem narediti dober načrt, ki ti bo pri tem pomagal. Predvsem poglej, v katerem delu načrta tvoja glava ni usklajena s srcem in ta del izboljšaj. V nasprotnem primeru lahko namesto “zelenjavne juhe, dobiš golaž”, kar pa te, sploh, če si vegeterjanec-ka, ne bo nahranilo in se boš kuharije, nabave sestavin, energije, itn., moral-a lotiti ponovno, če ti seveda prej ne bo zmanjkalo moči.

Nova Luna ali Mlaj

Ko lune ne vidmo, se le-ta nahaja točno med Soncem in Zemljo. V takšni fazi se ponavadi nahaja tri dni. Ta združena energija nam daje moč za nov zagon, lahko da smo bolj nemirni in iščemo družbo, sprostitev zabavo. V tem obodbju je kot rečeno pozornost dobro usmeriti na popravke poti in nove začetke. Podporo in usmerjeno delovanje boš prejel-a tudi na rednih mesečnih meditacijah ob prazni luni. To obdobje je namreč idealno za nove nastavitve smeri in nove začetke ter plodovito rast naprej.

Obdobje prazne lune je idealno tudi za negativnostni in fizični detox, zato bomo po meditaciji pogledali tudi, kje je na teh področjih blokiran pretok energije, zato, da se višek energije ne izrazi negativno. To pa lahko počneš tudi sam-a. Pomemno je, da se na to spomniš in v to usmeriš svojo pozornost.

 

Vzami zakon želje in namena v svoje roke in prični manifestirati ob prazni luni.!

 

En od univerzalnih zakonov stvarstva pravi, da se prihodnost uresničuje v sedanjosti. Uporabi opomnik prazne lune vsak mesec v svoj prid, da svoje želje in namene ponovno naravnaš na svojo idealno srčno-dušno-spiritualno-mentalno uro, ki te vodi v smeri uresničevanja svojega potenciala.

Prični tako, da se vprašaš: Kaj/Česa si želim?

Joj, že slišim gnečo na tvoji mentalni avtocesti, kjer švigajo močnejši in šibkejši signali tvojih želja, slike se menjujejo v nanosekundah in zmeda lahko postaja vse večja. Vzami si nekaj trenutkov za to, da skozi globoko dihanje, ki prinaša sprostitev in mir, umiriš brzeče se signale na svoji mentalni avtocesti in dovoliš, da se izloči tisti, ki je v tvoje najvišje dobro in najvišje dobro vseh. Ta proces si lahko predstavljaš kot loto boben, ki melje in melje in melje, vse dokler se ena od kroglic s številkami ne izloči iz njega in pokaže jasno število z navečjim potencialom za sedmico, izbrano med vsemi številkami, ki so v bobnu.

Ob novi luni prični z novimi projekti, podpisi pogodb, pomembnimi telefonskimi klici, napiši novo ponudbo. Skratka prični nove stvari. Nova luna naj bi ustvarjala negativne ione, zaradi katerih se počutimo bolje in zato se tudi lažje lotevamo novih stvari. Mimogrede podobno deluje tudi energijski nakit BornToThrive. Ustvarja polje negativnih ionov okrog osebe, ki ga nosi. Na drugi strani pa polje, ki ga ustvarjajo pozitivni ioni (polna luna) lahko človeka izčrpa.

V času prazne lune sta Luna in Sonce na isti strani. Na ta poseben dan v mesecu sta se tako pripravljena vsesti za isto mizo in debatirati o tem, kako lahko uskladita svoje potrebe in želje, kako lahko podzavest in zavest delujeta z roko v roki. Rezultati tako plodnega sodelovanja bodo tako kmalu vidni.

Z ljubeznijo,

Tamara

MEDITACIJE OB PRAZNI LUNI

Dodatni viri: mysticlivingtoday.com, moonology.com.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply