Ko se sprehajamo po časovnici svojega življenja nazaj ali naprej, še posebej, če se to zgodi intuitivno, se zmeraj zaustavimo na pomembnih življenjskih prelomnicah. 
 
Sama lahko svoje življenje ločim na življenje preden sem postala mama in na življenje po tem, ko sem postala mama. To sta dva različna, lahko bi rekla tudi vzporedna svetova. To sta dve Tamari. Prva ekstrovertirana in iskalka draguljev od zunaj, druga introvertirana in iskalka draguljev od znotraj. 

Kaj meniš, dragi bralec, draga bralka, kjer sem našla svoje dragulje?

Seveda sem jih našla v bogatem notranjem in vibracijskem svetu. Zgolj v zunanjem materialnem jih je pravzaprav nemogoče najti.

Druga pozitivna prelomnica, na kateri se je moja časovnica razdelila na še bolj potentno različico mojega življenja, se je zgodila ob prvem živem stiku z delfini, leta 2012.  Vsa moja znanja so pričela prejemati novo dimenzijo in pričela se je naravna širitev zavesti. Tisti, ki ste bili na predavanju Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti, veste, v kako bogatih svetovih živijo delfini in kiti.
 
Tudi Lidija Božič pravi, da zanjo obstaja življenje pred Hawajskim mastermindom in življenje po Havajskem Mastermindu. 

“Hvaležna sem za vse intuitivne vpoglede, usmeritve, potrditve ter izjemno srčno vodstvo, mentorstvo in podporo. Hvaležna sem za čudovito družbo dušic, ki sta bili skupaj z mano deležni neprecenljivih doživetij in izkušenj ter aktivacije izjemnega preporoda.

 

Resnica je, da se vse dogajanje in doživetja tako globoko dotaknejo duše, da se zgodijo spremembe na celični ravni in nisi več tak kot si bil.

 

Dobila in doživela sem mnogo mnogo več, kot bi si sploh lahko zamislila, prejela izjemna darila spoznanj, moči, da si dovolim biti najboljša verzija sebe in živeti v radosti, zadovoljstvu, s prenovljenimi temelji, novimi cilji, s popolnim zaupanjem sebi, svoji intuiciji in duhovnemu vodstvu, stvarstvu.

Pravzaprav šele zdaj, ko se vsa doživetja usedajo in udejanjajo rezultati premikov, ki so se sprožali tekom programa, vidim in dojemam celoto, mogočnost, veličino, moč in neizmerne razsežnosti celotnega potovanja, mastermind oddiha in druženja z intuitivno mentorico Tamaro. Z največjim veseljem bi vse z vsem, kar je bilo, ponovila.

Moj poklon Tebi, draga Tamara, za izjemen program, poslanstvo, ki ga udejanjaš ter čudovito in veličastno izkušnjo! Ta program je za vsakogar, ki potrebuje ali je pripravljen sebi dovoliti premike v svojem življenju na višjo frekvenco, usklajeno z vibracijo svojega bistva, svoje duše in tako prenovljen zase in za druge zasijati v svojem okolju.

Po udeležbi na dogodku, kjer je Tamara predstavila program oddih, se moje misli kar niso hotele odlepiti od želje po druženju z delfini, ta je le še rastla in se krepila. Prvi velik izziv je bila že sama odločitev, ali sploh lahko grem, si privoščim, dovolim ta oddih glede na zahtevno situacijo v družini ter svoje strahove, dvome, prepričanja, vzorce, s katerimi sem se soočala po nekaj letnem intenzivnem delu na svoji osebnostni duhovni rasti.

 

A sedaj, po dveh mesecih od vrnitve, lahko rečem le, da zame obstaja življenje pred Havaji …in življenje po Havajskem Mastermindu.

 

Niti v sanjah si nisem mislila, da me bo pot osebnostne rasti vodila na drugi konec planeta, na sredo oceana, na Havajski otok. Havajski Mastermind s Tamaro je zame nepozabna in velika življenjska izkušnja, prelomnica, ki me je premaknila v radostno in kreativno življenje. Po vrnitvi z oddiha na Habajih s Tamaro se postopoma, spontano, nežno, komaj opazno kar vrstijo številne spremembe mojih navad, razmišljanj, reakcij, odnosa do sebe, do drugih ljudi, dojemanja realnosti in vsega kar je.

V sebi čutim pomirjenost, zaupanje, radost, sprejemanje, izginjajo strahovi, dvomi kot da bi tam odvrgla še zadnje plasti vsega, kar me je oddaljevalo od pristne sebe. To duhovno potovanje me je zaznamovalo za vedno in me iz bube, ki se je dolgih sedem let trudila izviti iz ovoja lastnih omejitev in spon preobrazilo v metuljčico, mavričnih barv, svobodno, lahkotno, radostno, pogumno in močno bolj kot kdajkoli prej. Energija otoka, energija mogočnega vulkana in lave, energija veličastnega oceana, energija in zavest čudovitih, ljubih delfinov, angelov oceana, ki so me skromno rečeno prevzeli bolj kot sem si sploh lahko zamislila, so darila stvarstva, ki so se v neslutenih veličinah, v najmočnejši in najboljši obliki zasidrale v  vsako celico telesa in vsako poro kože za vedno.

Hvaležna sem sebi, svojim duhovnim in angelskim vodnikom ter najbližjim dušicam, ki so me podprle. Hvaležna sem za pogum, da sem si dovolila odklopiti se od vsakdana in si podariti najlepše potovanje svojega življenja, potovanje k sebi, svojemu izvornemu bistvu.

Tamara kot odlična intuitivna mentorica nam je z določenimi tehnikami in tehnologijami na energijsko posebno močnih lokacijah, odprla povezave do zavesti bitij svetlobe in stvarstva, kjer so se aktivirali veliki preobrazbeni procesi. Izjemno hvaležna sem tebi, draga Tamara, ker na tako veličasten način opravljaš čudovito poslanstvo.”

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply