DRUGO ŽIVLJENJE

 

Prvič sva se srečali daleč nazaj, ko sem živela eno izmed svojih bolj duhovnih življenj. V času, ki je bil morda prav tako poln preiskušenj kot danes, ko je bila svoboda omejena, ženske so imele eno vlogo, to je skrb za družino, v času zametkov zlate dobe, kar dobrih 2000 let nazaj.

 

Dolgo nisem vedela, da je to zame mogoče, da sem tudi sama poklicana k temu, da preko mene spregovi Marija Magdalena. Ko sem prebirala prvo knjigo iz trilogije Kathleen McGowan, Pričakovana, ki govori o nenapisani zgodovini Marije Magdalene, sem jokala. Ob prebiranju te knjige se je odprla globoka rana v mojem srcu. Morala se je odpreti. Morala so steči ven tisočletja potisnjene ženske energije in bolečine, garanja, zatiranost, nepriznanosti, skrivanja, pomanjševanja in nepravičnosti do žensk, da se rane lahko pričnejo celici. Tukaj imamo še nekaj dela, še nekaj transformacije, čeprav smo veliko dela že opravili.

Ko sva se v tem življenju ponovno srečali, bilo je na meditaciji z Marijo Magdaleno, je imela zame posebno sporočilo. To je bilo: »Nekoč sva bili prijateljici. Pekle smo kruh in skrbele  otroke.« Ob prostih trenutkih pa smo se ženske družile v duhovnih krogih in delale za dobrobit svojih družin in človeštva.

Zanimivo je bilo, da sem zmeraj rada pekla potico in kruh. Tega nisem posvojila iz svoje primarne družine, čeprav je potico in kruh ob praznikih pekla moja draga stara mama. Ko sem že imela svojo družino, sem s tem pričela tudi sama. Instinktivno, bi lahko temu rekla. Ko posledico neke noke notranje nuje. Toplo mi je pri srcu, ko pečem potico in kruh.

To njeno sporočilo: »Nekoč sva bili prijateljici«, se me je globoko dotaknilo in prebudilo daven spomin. Naenkrat je vse iz te davne preteklosti postalo tako blizu, znano in toplo, a s strani sitema, v katerega sem bila rojena, odvzeto ali bolje rečeno nerazvito. Duhovnosti se ni spodbujalo. O Mariji Magdaleni se je govorilo kot o prostitutki. In ta slika je polnila vizijo mojih otroških spominov o njej.

Veliko časa, izkušenj in samozaupanja sem potrebovala, da sem ta del svojih spominov preko duhovnosti ponovno odkrila. Marija Magdalena je bila samo ženska, tako kot ti in jaz (če si ženska). Bila je tudi žena, bila mama, bila je zdravilka. Vendar pa je razlika med mano in njo ta, da je bila že kot mlada punca razsvetljena. Vedela je. Neglede na vse ovire, se je v celoti predala poti ljubezni. Da, bila izbrana od Jeshue, da varuje njegovo Knjigo Ljubezni in s tem njegove nauke, ki jih je delila naprej. To pa zato, ker mu je bila enaka in ker ji je zaupal. Ni ga izneverila. Bila je močna in prava intuitivna in duhovna vodja. Bila je onkraj materialnega, pohlepa, pehanja za dobičkom in preživetjem. Ljudje so ji zaupali in ji na skrivaj sledili.

Njena sporočila ter njena energija so še danes zelo živi. Njen duh je zelo prisoten, a morda kolektivno še močneši kot kdajkoli prej. Tudi ona se razvija naprej v njenem času in prostoru. Tudi me se razvijamo naprej v svojem času in prostoru.

Veš, če sem čisto odkrita, včasih, ko so ženske govorile na meditacijah, na katere sem hodila, jaz sem šla vse do Marije Magdalene, jaz sem Marija Magdalena, se mi je to zdelo malce hecno. Kako so lahko vse Marije Magdalene? Začutila sem, da je nekje to pristno, nekje pa je morda prisotnega malce ega.

MODROST MARIJE MAGDALENE

12. DECEMBER OB 19.00 URI

VEČ INFORMACIJ

Sama pa sem v povezavi z njo in Jeshuo odkrila svoje novo življenje, svojo globoko duhovno plat. Vse me vleklo v Egipt in Izrael, deželi, ki sta mi tako znani. Seveda, če pa sem tam že bila kot duhovno razvita oseba, kot mati, kot delavka luči, tako kot danes. Občutek je kot da ni preteklo toliko časa od takrat do danes. Še zmeraj so vojne v imenu pohlepa, religije, moči in dobička. Vendar pa je razlika ta, da je kolektivna zavest človeštva na drugi ravni kot takrat in da nas veliko več ve o tem, kako upravljati z energijo.

Marija Magdalena ponovno sporoča, da je čas, da vse prebujene ženske in moški ali vsi, ki smo na poti aktivacije svojih potencialov, zavzamemo svoj prestol in si nadenemo svojo krono. V prispodobi je prestol dober in stabilen materialni temelj in krona odprta in polno delujoča kronska čakra ter duhovne čakre. Prestol in krona nista le za kralje in kraljice, ampak vse ljudi. Pri tem nam sama s svojo energijo pomaga s svojim vzgledom in sledenju poti ljubezni. Kliče nas k temu, da se tudi mi predamo poti ljubezni, kajti le tako lahko uresničimo svoj potencial, pot svoje duše in vse materialne želje, ki pa jih bo kot pravi, vse manj, bolj kot smo predani poti ljubezni.

Polno aktivirana inteligenca srca je naslednja stopnja naše evolucije. To ne pomeni, da možgani ne bodo imeli več pomembne vloge in inteligence, a kot pravi, se jih da vse preveč programirati in nanje vplivati od zunanj. Na inteligenco srca pa se ne da. Lahko pa se jo deaktivira ali omeji njeno delovanje.

To bo tudi osrednja tema tokratnega dogodka Modrost Marije Madalene, na katerem izveš tudi, kaj je prvi korak aktivacije inteligence svojega srca iz kanala Marije Magdalene. Z nami bosta tudi Havajska boginja Pele ter Egipčanska boginja Hator. Izvedli bomo meditacijo ter ritual Marije Magdalene, nato pa prejmeš še kanalizirano sporočilo. Pridruži se nam na tem res posebnem dogodku.

 

Živi svojo notranjo modrost in svojo pot ljubezni.

 

Z ljubeznijo,

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply