Kovčing je ena od najhitreje rastočih industrij na svetu. Po podatkih v reviji Forbes  je to kar milijardna industrija. To že samo posebi govori o potrebah po teh storitvah s strani ljudi in podjetij.

 

NASTAJAJO NOVI POKLICI

Pred nekaj leti sem pričela omenjati, kar je intutivno prihajalo in to vodstvo je bilo tako močno, da sem morala o tem pisati in govoriti, da nastajajo novi poklici, a takrat nisem vedela, kaj točno naj bi to bilo. Slika še ni bila popolnoma jasna Danes je in dobiva razumljivo podobo.

 

REZERVIRAJ SVOJ POSVET TAKO, DA KLIKNEŠ NA SLIKO.

Gre za vse novodobne poklice, ki se ukvarjajo s človekom kot nedeljivim delom univerzuma, kot je naprimer življenjski kovčing, intuicija, intutivno vodenje, upravljanje miselnosti, energijsko zdravljenje, upravljanje s svojo energijo in svojim energijskim poljem, spoznavanje z nevidnim svetom, s človekom kot celoto, da. Končno. Torej ne ukvarjajo se samo z zunanjimi zadevami, ko so vse, s čimer nas danes še zmeraj bombardirajo z masovnim oglaševanjem po TV naprimer, naprimer kakšno mislo uporabiti, da bo tvoja koža sijoča, kakšne čevlje kupiti, da boš kot pop zvezda ipd., ob tem pa navznoter ostaja neka praznina. S tem ne mislim, da je s slednjim kaj narobe, a izključno posvečanje pozornosti zunanjim potrebam pušča človeka napol polnega. To je moje osebno mnenje.

 

Nastajanja novih poklicov sem zelo vesela. Gledam pa na vse, ki se danes s tem ukvarjamo, še zmeraj kot na neke pionirje. Kajti še zmeraj nas je premalo, da bi naredili masovni premik v zavesti ljudi, ki jim je to še tuje. Tukaj gre resnično za boljšo kvaliteto bivanja, saj se po mojem mnenju iz enačbe izloča princip delovanja, po katerem smo delovali vsaj zadnji 5000 + let, to pa je preživetje in strah. S tem gremo stopničko višje in se kot rečeno pričnemo ukvarjati z neke vrsto odličnostjo, celoto človeka kot nedeljivega dela univerzuma, ki mu je resnično mar za to, kaj se dogaja v njegovem okolju. Če si način in gledaš novice ter veš kaj se dogaja še ne pomeni, da ti mar. Prav tako stara dobra humanitarnost ne pomeni veliko, če vsi dajemo stvari v dobrodelne namene, sami s svojimi rokami, pa nič ne naredimo za to, da imajo pomoči potrebni svoje osebno dostojanstvo, streho nad glavo, topel obrok in delo. Zato tudi stari sistemi delovanja niso več zadostni, še manj zadovoljivi ter ne delujejo več. Ljudje so v stiski, pa niti ne vedo prav zakaj. Ampak to je že druga zgodba.

 

Pogosto slišim, tudi sama sem mnogokrat to izrekla, da se danes s tem (kovčingom, meditacijami, energijskim zdravljenjem ipd.) ukvarja že vsakdo. Kovčing industrija je tudi predmet vse večje kritike, že zaradi same strokovnosti, s čimer se deloma celo strinjam. A vem, da ima vsak ponudnik tudi svojega kupca, saj ne gre toliko za to, kaj počneš, ampak za vibracijsko ujemanje med obema stranema.

 

KOVČING JE ODGOVORNOST in POTREBA DRUŽBE

 

HITRA POT ŠIRITVE ZAVESTI, AKTIVACIJE SRČNE INTELIGENCE, PLAVANJE Z DELFINI, STIK S KITI IN ŠE IN ŠE.

Osebno lahko povem, da je to daleč najtežje in najbolj odgovorno delo, ki sem ga kdajkoli opravljala. Delati sem pričela že s petnajstimi. Takrat sem čistila pisarne, nato sem kot študentka pripravljala novice na teletekstu RTV Slovenije, raznašala časopise in delala kot hostesa na vinskih sejmih v Ljubljani. Po končanem študiju sem kratek časa delala v novinarstvu in marketingu, pripravljala dogodke in seminanje ter prodajala zavarovanja. Šele po tem sem delal v odnosih z javnostmi in marketigu še naprej, se pričela izobraževati z novodobnih znanosti, kovčinga in se razvila do tega, kar in kako počnem sedaj. Med drugim sem tudi mednarodno akreditirana kovčnija (Divine Living, ICF).

 

In da, res je, zmeraj več nas in zmeraj več nas bo. Ko delaš s človekom in na nek način njegovimi sanjami, karkoli pač to so, je to zelo odgovorno delo, ki poleg same strokovnosti in znanja zahteva še, notranjo moč in mentalno stabilnost.

 

Nenazadnje pa vsak od nas pritegne svojo stranko z vibracijo, ki jo oddaja. Neglede na to, ali se dva ukvarjata z enako ali podobno dejavnostjo, pa obstaja me njima najverjetneje velika razlika v stilu vodenja, v komuniciranju, v kvaliteti dela, v tem, pri čem specifično lahko svoji stranki pomagata. Višji standardi industrije same pa v idealnem primeru pomenijo tudi višjo kolektivno zavest in k slednjemu si moramo prizadevati.

 

Veselim se že trenutka, kot bodo življenjski kovčing, meditacija, manifestacija, zavestno upravljanje misli, intuicija vkomponirani v naš izobraževalni sistem. Kajti sedaj, ko še niso, nastaja velika luknja, predvsem pa razdelitev med mladimi, ki imajo stik s tem, to prakticirajo in razumejo in med tistimi, ki so še zmeraj vzgajani po sistemu “boga boječih” pripadnikov človeške vrste.

 

Čutim, da bo to postalo enako pomembna dobrina kot sta danes “kruh in mleko”. Da, čisto resno mislim. Kot kruh in mleko. In vse, ki sedaj tole berete in poslušate in imate pri tem občutke, ki so nižji od vibracije ljubezni, prosim, da se vdržite komentarjev. Poskušala bom razložiti zakaj.

 

PRIJAVE V PROGRAM SO ŽE V TEKU. BONUSI PA SE IZTEČEJO 15. APRILA.

Pri svojih letih vse bolj spoznavam, koliko sem “zamudila”, ker nisem imela te podlage. Pri dvajsetih si namreč kot raketa, poln energije, a malce neroden in nor. Če bi s to svojo podivjano energijo znal upravljati bolj zavestno, pa bi od tega zelo profitiralo celo človeštvo. A deluješ po programih, ki so bili vate zapisani do sedmega leta starosti ter kasneje skozi ves izobraževalni sistem. Ugotavljam tudi, da četudi imaš “kruh in mleko”, pa nisi srečen, življenje ni veliko vredno. Kajti “kruh in mleko” bi itak morala biti dostopna vsem neglede na pogoje življenja. In če bi v družbi vladala sveta ekonomija v nasprotju od kapitalistične ekonomije, bi to tudi imeli zagotovljeno. Tako bi celo človeštvo lahko kreiralo na novih ravneh. Bogastva je namreč na naši gostiteljici Zemlji več kot dovolj za vseh sedem milijard, ampak.

 

TRI POMEMBNE STVARI, KI JIH JE POTREBNO UPOŠTEVATI, KO SE ZNAJDETE NA TRGU

 

Da ne bom zašla v sistem, ki ustvarja novodobne sužje, pa bi rada dejala vsem, ki imate svoj posel, neglede na to, ali proizvajate izdelke, ali pa imate tako jaz sveovalni posel, da so vsaj tri stvari, ki so zelo pomembne, ko se znajdete na trgu, kjer tudi drugi delajo isto ali podobno kot vi:

  • Vedeti morate, kaj je tisti fakor navdušenja, ki vašo potencialno stranko navduši, da sklenejo sodelovati z vami.
  • Imeti morate dodelan celoten skupek vsega, kar komunicirate vizualno, pisno, s svojo osebnostjo ter vedeti, da je to živ organizem, ki se spreminja.
  • Vaša notranja naravnost, miselnost in energija sta vse.

 

Moje osebno prepričanje pa je, da če imaš nek dar, neko strast, nekaj, kar veš, da je dobro za druge, je tvoja osebna odgovornos do človeštva, da to tudi neguješ in deliš s svetom.

 

Da. Toda vem tudi, da je tukaj tudi največja blokada, saj to, kar veš, da je dobro za svet in kar morda celo zelo naravno obvladaš ne znaš dovolj ceniti in ne veš, kako bi to zapakiral in prodal na trgu, da bi od tega lahko dobro živel. Vesela bom tvojega komentarja, če se strinjaš ali pa ne z menoj glede tega.

 

Skupni imenovalec vsega tega pa je, da če danes želiš uspeti na trgu, izstopiti iz množice in delati strokovno, je potrebno poleg znanj, ki jih imaš, naprimer vse stopnje Reiki programa, vse stopnje Theta healinga ali pranoterapije, ali česarkoli pač novodobnega, potreben še dobro dodelan strokoven in kovčing del.

 

DELIM PA ŠE ČUDOVITO POSLOVNO MANTRO

Dragi stvarnik prosim te, da mi pomagaš pri tem, da vsi ljudje, ki pridejo v stik z mojimi programi, prejmejo tudi vso potrebno podporo, čas, denar in vse ostalo, da moje programe tudi kupijo. Dragi stvarnik, prosim blagoslovi kreirane programe z najvišjo vibracijo služenja ljudem, za katere so kreirani. Danes sprejemam vse blagoslove, ki zlivajo name. In tako je hvala.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply