Simptomi dvigovanja vibracije in kako z njimi upravljati

 

Intuitivna napoved septembra 2021 je odprla idejo tega, da smo zavest že dvignili vibracijo na peto dimenzijo. V napovedi je bilo jasno nakazno, da je del kolektivni zavesti človeštva že tam.

 

Iz kaosa, večjega zavedanja o sebi in medsebojnih povezavah, ki so del četrte dimenzije, smo že prešli v peto vibracijsko resničnost ali dimenzijo, kjer se več ne ukvarjamo pretežno s svojimi dramami, ampak razmišljamo o tem, kako lahko kaj spremenimo, izboljšamo in živimo v harmoniji s seboj, naravo in vsem, kar je, ter sprejemamo odločitve, ki so v dobro vseh.

 

Na drugi strani pa je prišla informacija Elene Bensonoff, ki dela z lestvico zavesti, da je bila kolektivna zavest pred dobrim letom na 230, kar je nekje med pogumom in nevtralnostjo, medtem ko je ta danes (september 2021) le na 100, kar je vibracija strahu.

 

Ko sem intuitivno preverjala sporočila intuitivne napovedi meseca in kolektivne vibracije, je prišlo, da oboje drži. Ljudje, ki so bili že prej na meji, ali pa so nihali med strahom in pogumom, so sedaj izključno v zavesti strahu, od koder tudi sprejemajo odločitve. Tistim, ki smo se gibali med pogumom in ljubeznijo, pa se nam razodevajo utrinki življenja v peti dimenziji, kar nam daje moč, kreativnost, vero in voljo za delovanje naprej.

 

Najbrž si tudi ti opazil-a, da se veliko ljudi odloča za spremembo svojega načina življenja, od tega, da menjujejo službe, da se izobražujejo iz področij metafizike in ezoterike, da se morda ločujejo, selijo, se končno odločajo za to, da je njihovo psiho-fično zdravje pomembnejše kot pa vrtenje hrčkovega kolesa.

 

Tudi pri meni se je v zadnjem letu in pol v celoti skristalizirala slika tega, kako še želim živeti in ustvarjati tukaj. Ta sprememba se je zgodila najprej v moji individualni zavesti. Delno je tudi materialno že podprta, delno pa se ta slika še kristalizira in sidra in se še ni v celoti realizirala. Nekatere stvari potrebujejo svoj čas.

 

Morda si opazil-a, da se je tvoje telo v zadnjih nekaj mesecih kot temu rečemo »čudno« obnašalo. Z več strankami sem namreč govorila o tem, da imajo nenavadne fizične simptome. Veliko jih poroča tudi o veliki utrujenosti in brezvoljnosti, o glavobolih, ipd. Tudi Zemlja ima svoje simptome, ki se manifestirajo v obliki potresov, poplav in drugih naravnih ujm in klimatskih sprememb.

 

KAJ SE DOGAJA?

 

Decembra 2020 so za Zemljo postale dostopne še višje vibracijske frekvence, ki vplivajo na naše psiho-energijsko-duhovno-fizično počutje. Tako kot se prebuja naša zavest, se prebuja tudi naše telo, vendar mu moramo pri tem pomagati. Pomagamo mu lahko tako, da uživamo lažjo hrano, manj ali nič alkohola, manj kave, uporabljamo naravne materiale, naravno kozmetiko, odpiramo pretok energije po meridianih v telesu z ustrezno vadbo, delamo na aktivaciji DNK in na harmonizaciji svojega energijskega sistema. Pomembno je tudi to, da postanemo zelo ozaveščeni potrošniki in še posebej pazljivo izbiramo izdelke, ki jih kupujemo, zato, da s svojimi nakupi ne podpiramo suženjstva, uničevanje človeka in narave. Manj je več, v tem primeru.

 

Simptomi, ki jih izkušamo, so pravzaprav simptomi vstajenja, odpiranja novim načinom delovanja in bivanja.

 

KATERI SO SIMPTOMI VSTAJENJA?

 

O njih v svoji knjigi »The New Spiritual Chakras« piše Elizabeth Joyce in jih povzemam ter dodajam še svoje izkušnje.

 

 

 1. Glavoboli in migrene

 

Do migrene ali glavobola lahko pride, ko se odpira kronska čakra, in sicer, če je ta tok premočan. Ko čakre stimuliramo, prihaja tudi do hormonskih sprememb, ki prav tako lahko povzročajo glavobole in migrene. Če čutiš, da gre pri tebi za to, lahko svojega duha ali svarnika enostavno prosiš, naj uravna pretok skozi kronsko čakro. Če prosiš za pomoč pri pretočnosti, ki je tudi del odpiranja tvoje pinealne žleze in hipofize, se bo bolečina zmanjšala. Dobra novica je, da se ti bo sčasoma intuicija precej aktivirala. Sčasoma, ko se dvigne tvoja vibracija, se uravna tudi delovanje češerike in pinealne žleza. Ti se povečata in glavoboli prenehajo. To sicer lahko traja nekaj časa. Ta čas pa je odvisen od hitrosti sprejemanja višjih vibracij in osebnega duhovnega razvoja.

 

 1. Simptomi, ki so podobni gripi

 

Ti so pri dvigovanaju vibracije precej pogosti. Najboljši nasvet za prenehanje tega simptoma je, da počakaš, da mine in se pri tem izogneš antibiotikom. Slednji bodo procese samo še podaljšali. Gre namreč za odziv telesa na strupe, ki se sproščajo, ko se čakre aktivirajo. Vse, kar je bilo ujetega v čakrah, se ob njihovem odpiranju sprošča in izloča v kri. Pravtako se sidrajo nova prepričanja in paradigme. Zato trenutna zavest, ki je v krvi, postane toksična za trenutni fizični sistem, saj ne podpira novih prepričanj in paradigem. Tako prihaja do zmede. Temu procesu lahko pomagaš z encimi, ki krepijo kri, eteričnimi olji in zelišči. Prav tako pri čiščenju toksinov iz telesa pomaga topla limonada. Telo ob teh procesih potrebuje več počitka.

 

 1. Slabost, upočasnjeno delovanje črevesja, driska

 

To je običajna reakcija na odpiranje čakre solarnega pleksusa. Pri njenem odpiranju prihaja do sproščanja strahu, jeze, zamer, ki so bili skladiščeni v tem predelu. Karmične in družinske zadeve lahko pozvročajo prdenje in napenjanje. Pri tem pomagajo čaji iz kumine ali bahove esence.

 

 1. Bolečine v mišicah in sklepih

 

Povečana količina višjevibracijske svetlobe dobesedno potiska energijo skozi telo. Če na tej poti stojijo blokade, prihaja do energijskih udarcev, ki razbijajo blokade kot tudi simptome in slabosti. Te simptome lahko odpraviš tako, da svoj višji jaz ali stvarnika prosiš, naj pomaga uravnati pretok energije in omili bolečino. Telo se je sposobno hitro prilagoditi na višje vibracije svetlobe, oziroma energije, vendar je to odvisno predvsem od nas samih in sposobnosti upravljanja z informacijami in energijo.

 

 1. Depresija

 

Depresija je pogost simptom, ki ga povzroča dvigovanje vibracije. Dvigovanje vibracije prisili vsako bolezen, virus ali infekcijo, ki se skriva v telesu, da pride na površje. Če želiš raziskati vzrok za depresijo, se moraš podati v raziskovanje svojih prepričanj in odločitev, na podlagi katerih si kreiral-a življenje, ki ga živiš. Spremljaj tudi svoj notranji monolog, saj boš tako neposredno lahko videl-a, kaj z njim kreiraš. Če se zavedaš tega, da stanje, v katerem si, ni povzročila sedanja situacija, ampak je plod starih prepričanj in odločitev, in to, kar si si dopuščal-a, lahko ti simptomi hitro poidejo. Pri depresiji pomaga tudi Šentjaževka, ki deluje tudi protivirusno. Veliko lahko pa lahko transformiraš tudi v programu Elitni UM.

 

 1. Nenaden jok, emocionalna občutljivost

 

Čustveno telo reagira na tak način, ko se sproščajo blokade iz tega in preteklih življenj. Ta nova energija stimulira in doprinese k spontanemu spuščanju teh bremen. Če se poskušaš zadrževati pri tem ali ta proces zaustaviti, stanje le še poslabšaš, saj blokiraš pretok višjevibracijske energije po telesu. Jok je le proces uravnavanja s to energijo. Pri procesu si lahko pomagaš z eteričnimi olji ali Bahovimi esencami.

 

 1. Drhtenje, bolečina v predelu srca, težave z dihanjem

 

Ti simptomi nastanejo ob odpiranju srčne čakre in njenem povečanju, ko je pripravljena na sprejem večje količine energije. Bolečine v predelu srca in težave z dihanjem so lahko precej zastrašujoče, saj si lahko misliš, da doživljaš srčni infarkt ali celo simptome Co..da. Vendar ti simptimi nastajajo ob ekspanziji energije, ki teče skozi solarni pleksus in srčno čakro, srce in trebuh. Rešitev je v sprošanju, ki pomaga pri uravnavanju tega pretoka. Sama imam te simptome in jih uravnavam z redno meditacijo in Kinergy vadbo ter zavestnim dvigovanjem vibracije (Intuitivni vodja & Elitni UM). Izjemno pomaga. Anksioznost in strah le zapirata pretočnost in povzročata še močnejše simptome. Vendar je to normalno, ko poteka dvig vibracije.

 

 1. Toplotni oblivi, potenje

 

Ne, to niso samo simptomi v času menopavze. Izkušajo jih tako ženske kot moški. Gre za to, da energija skozi telo teče prehitro. Ta pretok povzroča tudi hormonske spremembe, ki jih izkušajo tudi moški, telo pa se ob tem uči prilagajati na višjo vibracijo. Nekateri moški lahko opazijo nabiranje maščobe v predelu prsi. Če se ti to dogaja, naj te ne skrbi preveč, saj bo to sčasoma izginilo. Sama imam te simptme že precej časa, še posebej, ko delam s strankami ali se koncentriram na neko energijsko delo. Včasih se tekom ure s stranko ali na delavnicah bolj prepotim kot pri teku.

 

 1. Izjemna utrujenost

 

Če težko vstajaš iz postelje, neglede na to, da si dobro spal-a morda celih osem ur, ali popoldan kar zaspiš, je to zato, ker se energija spreminja, pospešuje se njena frekvenca po vsem fizičnem in duhovnem telesu. To je zelo utrujajoče in sčasoma preneha. Pri tem pomaga vse, kar te lahko napolni z energijo (in je zdravo), bodisi polnjenje na energijskih točkah, sedenje pod piramido, energijski nakit, meditacija, ki je namenjena polnjenju z energijo kot je naprimer Skalarna meditacija, stik z delfini in kiti. Pomaga tudi pitje energizirane vode. Sama jo energiziram z Eli, ki je posebna naprava za to in kozarci za energiziranje vode Coventina. Lahko jo energiziraš tudi s kristali, ali preprosto tako, da kozarec vzameš v med obe dlani in vodi date namen. Podobno kot energiziraš kristale. Izjemno učinkovita in hitra metoda energiziranja vode je tudi uporaba takojšnjega sonca. Aktivacija takojšnjega sonca je prav tako med sklopom meditacij za osebni in poslovni uspeh. Sama se polnim tudi z omenjenim Kinergy treningom. Redna fizična aktivnost je nujna. Prav tako me polni viskovibracijska hrana. Sama se prehranjujem vegansko. Pomagajo pa tudi Bahove esence in eterična olja.

 

 1. Preveč energije

 

Morda utrujen-a ležeš k počitku in se čez nekaj ur zbudiš poln-a energije. To se dogaja zaradi kopičenja nove energije okrog tebe. Telo ni sposobno skladiščiti te energije, ko je blokirano in nepretočno. Če se ti to dogaja, ne vstajaj in ne bodi aktiven-a, saj je ta energija, ki se kopiči okrog tebe namenjena zdravljenju duhovnega, mentalnega, čustvenega in fizičnega telesa. Če že ne moreš spati, je še najbolje, da vzameš v roke kakšno knjigo, morda meditiraš ali izvajaš Ho’oponopono, saj ti bo to pomagalo zaspati.

 

 1. Pridobivanje teže

 

Včasih se lahko počutiš brez energije, izčrpan-a, izpraznjen-a, ali pa kot da si ogrožen-a. Zato si telo prične nalagati plasti obrambe. Če delaš z energijo, se je potrebno še dodatno hidrirati, da lahko proizvajaš energijo. Če telo nima dovolj vode, jo bo pričelo skladiščiti. Potrebno pa je vedeti tudi, da je za aktivacijo spečih delov DNK potrebna maščoba, ki drži vibracijo. Telesna maščoba drži v sebi višjo vibracijo, ki je potrebna za zdravljenje in kanaliziranje energije. Ta služi zelo ljubečemu namenu, saj pomaga materi Zemlji pri držanju njene vibracije. S tem, ko postajamo vse bolj kristalinski, se telesna maščoba enakomerno distribuira okrog vsake celice. Tako telo postaja vilica za uglaševanje z višjimi vibracijami, ki so sedaj na voljo.

 

 1. Izguba spomina ali občutek izgubljenosti

 

Tudi to lahko povzoroča prevelike skrbi kot so potrebne. Naprimer, ne spomniš se, kaj si včeraj jedel-a za kosilo, ali pa, kaj se je zgodilo pred eno uro, ali pa, kot se to dogaja meni, ne vem, kam sem dala svoj potni list, ki sem ga še dan prej držala v rokah. Vendar NE IZGUBLJAŠ SVOJEGA SPOMINA!!!! Spreminja se delovanje možganov, ki prehaja iz bolj aktivne leve polovice (razum) v delovanje iz desne polovice (intuicija). Določeni deli možganov se aktivirajo, da lahko upravljajo in sprejemajo večje količine višjevibracijske energije. Ali ti je včasih težko tekoče govoriti? Meni se to pogosto dogaja na mojih FB live, da enostavno ne najdem besed ali imam težave z govorjenjem. Pri pisanju pa postajam vse bolj »dislektična«. Tudi to bo minilo.

 

 1. Izjemna občutljivost

 

Ko se odpiraš višjim vibracijam, postajaš tudi vse bolj občutljiv-a na vibracije drugih ljudi, na hrup, svetlobo, vonjave, okuse in druge stvari. To lahko vpliva na centralni živčni sistem in je lahko precejšnji izziv. Če se ti to dogaja, je pomembno, da si pomagaš z dodatnim vnosom B vitamina in drugih vitaminov, poleg že obveznih C in D. Če si na te vitamine alergičen-a, povprašaj za rešitev pri homeopatu ali svetovalcih, ki se ukvarjajo z Bahovimi kapljicami.

 

 1. Mešanje štren električnim napravam

 

Če v tvoji bližini pokajo žarnice, se kvarijo električne naprave, potem veš, da si dosegel-a visoko vibracijo in ti predlagam, da se usmeriš v kanaliziranje navodil svojega duha (Intuitivni vodja) ter energijsko zdravljenje. Skozi tebe se namreč kanalizira velika količina energije naenkrat in z njo se je potrebno naučiti upravljati, ne samo zaradi električnih naprav, ampak tudi zaradi svojega telesa. Nekateri to primerjajo s tem, da se dogaja proces kot da bi skozi tebe šlo 50000 voltov elekrične energije naenkrat.

 

 1. Reakcije živali

 

Morda se ti dogaja, da psi, mačke, srne in druge živali drugače reagirajo nate kot prej. Bolj se zavedajo tvoje energije in se te bodisi prestrašijo ali pa želijo biti v tvoji bližini bolj kot kdajkoli prej. Veliko živali se kar ne more nasititi tvoje energije. Nekatere pa se tega bojijo, ker ne razumejo, kaj se dogaja. To se ne dogaja v primeru stika z delfini ali kiti, kajti oni so na nek način višjevibracijska bitja v preobleki delfinov in kitov, ki skupaj z nami pomagajo pri dvigu vibracije planeta in vseh živih bitij na planetu. Oni vedo. Morda te kliče k temu, da se z njimi povežeš? Tudi to je eden izmed znakov. Tukaj je na voljo tudi meditacija Radost z delfini (brezplačno), ki ti bo pomagala vzpostaviti povezavo z delfini. Stik znjimi pa lahko doživiš tudi na Havajskem mastemindu, oddihu Intuitivnih vodij.

 

 1. Dobre spremembe

 

Z dvigom vibracije se pričnejo spreminati tudi naši nameni in želje. Stvari, ki si jih prej želel-a, izgubljajo svojo privlačnost in v ospredje prihajajo druge stvari. Kava, pravi čaj, meso, alkohol so samo nekatere spremembe, ki jih ljudje pričnejo izločevati iz svoje prehrane, ko dvigujejo svojo vibracijo. Meso ima še posebej veliko gostoto in izjemno vpliva na energijo fizičnega telesa, posebej, če je napolnjeno s hormoni. Enako velja za kravje mleko, ki vsebuje tudi antibiotike. Lahko pričneš hrepeneti po določeni hrani, ki je prej ni bilo na jedilniku in prenehaš uživati prej najljubšo hrano. Vse to je normalno in del procesa dvigovanje vibracije. Dopusti si te spremembe in raziskuj nove, višjevibracijske načine prehranjevanja. Sama sem vse te faze že prehodila. Spremembe pa so res pozitivne, saj se odlično počutim tako fizično kot duhovno pri tem, ko se vegansko prehranjujem. Prav tako se je izjemno izostrila moja intuicija. Starejša generacija se še spominja, kako dolgo je včasih trajalo, da smo se priklopil na internet preko modema, kajne? Danes vse to poteka v milisekundah. No, tako nekako bi lahko primerjala mojo intuitivnost prej in sedaj. Prednost tega je, da lahko iniciiram transformacijo pri stranki veliko hitreje kot prej.

 

KAKO SI ŠE LAHKO POMAGAŠ NA PREHODU V VIŠJEVIBRACIJSKO BIVANJE?

 

Do konca tega leta bom s svojim znanjem pomagala pri širitvi in sidranju teh energij, da bomo energijsko in fizično lahko čimprej popolnoma zaživeli v peti dimenziji. Izvedla bom tri online meditacije, ki postopoma vodijo k odpiranju sprejemanja in procesiranja višjih vibracij na vseh nivojih. Meditacije so namenjene večji pretočnosti z energijami, ki so sedaj na voljo, s čimer bodo počasi izginjali tudi simptomi vstajenja kot jim pravimo.

 

ORODJA VSTAJENJA

Vabljen-a  tudi k temu, da z menoj podeliš, kaj se ti dogaja v komentarjih spodaj. Morda kaj od zapisanega s teboj rezonira, morda ne. Vesela bom komentarjev in pogovorov, ki jih lahko nadaljujemo na meditacijah in v FB skupini Strastnega življenja.

 

Z ljubeznijo,

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply